Seranovi

E stvarno je bila extra epizoda veceras, bas kao one stare :D a kad gilje poljubi dijega :hahaha1: i malo kasnije kad pricaju o kuru i gilje, svira frulicu (valjda je nesto tako rekao ja sam se pokidao) ili kad idu u crkvu da uzmu dokumenta i dodje pop :hahaha1: :hahaha1:
a coni me je iznervirala majke mi, ponasa se ko neka ku*va, a i onaj lik mislim moze keva da mu bude, kako sam se obradovao kad sam video da se tete i selija suncaju, steta sto nisu duze prikazivali tete ;) :mrgreen:
A kako se videlo dok su dijego i fiti bili u baru, tacnije kad su izasli pored onog zutog kontejnera( kao iza bara) na dijegivoj celi kako je upereno svetlo od reflektora iz studija, nije kao sunce u jednoj tacki pa da se razliva, nego na tri strane, jos malo pa kraj neeeeeeeeee :( :( :sad2: :sad2: :cry: :cry:

Hvala vam big people,mira rbd i wapa :zag:
Funny,ne plasim se ja :lol: nego mi je bolje kad je tu bar neko zensko,sa vama nemam sta da pricam xD
Jos 6 ep do krajaa :sad2: Coni me sve vise i vise nervira...
A sto se tice Giljeovog poljupca sa Dijegom mislila sam da ce duze trajati :lol: na slici mi je izgledalo drugacije :P

ewo i ja sam zensko...malo sam zakasnila sa izjavom...:) U vezi serije... Coni me stvarno nervira, trojka je super....:D:D Nego, jel se u sedmoj sezoni negde pominje da je Lurditas drugi put trudna, u osmoj je vec u 8, 9 mesecu...:):):dontunderstand:

Jadan kuro,morao da vrati sirup :lol: mislio da mu za to govori dijego :lol:
A i onaj naco vice smara...sto nece afriku...sta fali njoj..madja je i bolja od coni...
Ah,njeno telo je grex :lol: odjednom svi poludeli za njom

EDIT: da li neko zna kako se zove pesma koju su pustili na kraju epizode?? pls

Poslednja izmena:
@Angela - Pesma se zove "Pa quererte un poquito mas" od Michela Gurfija.
Evo ti link za download: http://www.***********/file/66504180/e2f15813/michel_gurfi_-_pa_quererte_un_poquito_mas.html?s=1

Ja sam nashla na jednom sajtu nashla o filmu, ali na engleskom, izwini shto ne mogu da ga prevedem...:rumenko::(
ewo shta pishe tamo...

Even The Rain

The story follows two filmmakers who set out to uncover the myth of Christopher Columbus and resistance to colonial power by Indian rebel Hatuey, but instead get embroiled in a modern revolt against Western multinationals in the Bolivian Water Wars.

Prod companies: Morena Films (plus South American companies TBC)
Backers: Morena Films
Producers: Juan Gordon
Budget: $10.6m
Intl sales: Wild Bunch
Director: Iciar Bollain
Screenplay: Paul Laverty
DoP: Xavi Gimenez
Production Design: Juan Pedro De Gaspar
Art Director: TBC
Cast: Luis Tosar, Belen Rueda
Locations: Mexico and Bolivia
Shooting from when until when: shoot begins October 5
Status: PRE PRODUCTION

Ja sam nashla na jednom sajtu nashla o filmu, ali na engleskom, izwini shto ne mogu da ga prevedem...:rumenko::(
ewo shta pishe tamo...

Even The Rain

The story follows two filmmakers who set out to uncover the myth of Christopher Columbus and resistance to colonial power by Indian rebel Hatuey, but instead get embroiled in a modern revolt against Western multinationals in the Bolivian Water Wars.

Prod companies: Morena Films (plus South American companies TBC)
Backers: Morena Films
Producers: Juan Gordon
Budget: $10.6m
Intl sales: Wild Bunch
Director: Iciar Bollain
Screenplay: Paul Laverty
DoP: Xavi Gimenez
Production Design: Juan Pedro De Gaspar
Art Director: TBC
Cast: Luis Tosar, Belen Rueda
Locations: Mexico and Bolivia
Shooting from when until when: shoot begins October 5
Status: PRE PRODUCTION

Hvala ti...

Samo me zanima - da li samo Belen i taj Luis Tosar glume, ili su njih naveli kao glavne zvezde filma?!

Što je najgore, uvek ima mesta u kući Seranovih, uvek je pridošlica zgodna,bilo da je muško ili žensko,i uvek šeta do pola go (muškarac) , a na ribu se lože Gilje i njegovo društvo.

Hvala vam big people,mira rbd i wapa :zag:
Funny,ne plasim se ja :lol: nego mi je bolje kad je tu bar neko zensko,sa vama nemam sta da pricam xD
Jos 6 ep do krajaa :sad2: Coni me sve vise i vise nervira...
A sto se tice Giljeovog poljupca sa Dijegom mislila sam da ce duze trajati :lol: na slici mi je izgledalo drugacije :P

Kako nemas sta sa nama da pricas?:eek::ljutko: Je l' se plais na Tete,aaaa?:per:

:lol:

Što je najgore, uvek ima mesta u kući Seranovih, uvek je pridošlica zgodna,bilo da je muško ili žensko,i uvek šeta do pola go (muškarac) , a na ribu se lože Gilje i njegovo društvo.

Dobro, to za da u kuci ima mesta, to mi nije cudno, ali mi jeste malko glupo sto se sve neke dobre ribe loze na Diega(jedino shvatam da je to zbog toga sto je dobar i svima pomaze)...i kao su upoznali mnoge poznate likove koji kao dodju i kod njih kuci i sve, a posle im se nikad ne jave... Ili sto prave onolika njasra, a kako kazu, Santa Justa je mali kraj, i nikad ih niko nije startovo da pita sta se izdesavalo i sl...kao da ne poznaju nikoga osim te njihove grupice.

Back