Seranovi

Jest' vala.

I njena majka,i Alex,i ona...Afrikina drugarica,ne mogu da se setim kako se zvaše...ELENA.Ona što ju je Raul opalio...

O Markosu i Evi da ne pričamo,dalje...Ćuki,Spartak...Kandela.I još mnogo njih.

Ne,ne,Ćuki nije izbačen...Ustvari možda i jeste,ali lični problemi nemaju veze s tim...Vidiš da je lik gostovao u epizodi...Koja je on carina brate...Sadi wutru na terasi:lol:

Vecheras serrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrranowi...e tebra de ja da nađem serrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrranowe...

Ali morate priznati da je Diego ne prevaziđen u glumi...To su takve face,takvi pokreti rukama,emocije...

Daaaaa....jeeeeejjjj :worth: UTORAK-SVETI DAN! A I SREDA,CETVRTAK I PETAK :D
Da to za dijega se slazem...lik glumi nevidjeno....:) bas mi je drago sto je dobio nagradu za najboljeg glumca u seriji.I stvarno je i zasluzuje...

Daaaaa....jeeeeejjjj :worth: UTORAK-SVETI DAN! A I SREDA,CETVRTAK I PETAK :D
Da to za dijega se slazem...lik glumi nevidjeno....:) bas mi je drago sto je dobio nagradu za najboljeg glumca u seriji.I stvarno je i zasluzuje...

Nominovani su i Belen,Alexandra...Mnogi,ali samo je Diego dobio!!!

Provalio sam pravi FB profile Natalije Sančez.Ovo nije off...Samo da kažem da se zove Natalia Naty Sanchez Molina i tu je sa drugaricom na slici.Znači ono...Slike sa njihovih drugarskih žurki,iz škole...Ima mene za frenda...Ja se zovem Rastko Pocesta...Znači ono,u školi kada se za*ebavaju...Njene drugarice i ona...Mislim da ima i koja u Belgradu kada su slikali u Knez Mihajlovoj,ali nisam siguran da li je to Knez Mihajlova...Mada idalje nije 100% sigurno,jer je mogla da ode na profil prave Natalije i da save-uje sve slike,a onda da ih stavi u album.Ima samo 2 slike iz serije.;)

Alexandra Jimenez sa preko 3000 frendova je provaljena!!!Tagovana je na nekoj slici nekog odeljenja...Izgleda da je klinka IV ili V razred...omg...:D

U photo albumu "Mis amigos i yo"-evo slika:

my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]

Back