Seranovi

Da....i ja sam o tome razmisljao i razmisljao sam da li bih mogao ja mogao bolje da joj odg....ali ne verujem.:p

da,i sad baš gledam kako ova lurdes dobro glumi,jako,jako,jako dobro :)
kad pogledaš samo koliko se kao lik promenila od onih epizoda kad je bila sva onako štreberska :D a sad rastura školski inventar,carica.

e koja je epizoda bila sad u petak po redu,koliko je ostalo do kraja?

btw,šta je sa raulom?nema ga nešto...:confused:

Trebala bi da prestane da te nervira ili ...?:lo: Da, stavrno mislim da bi trebalo....:P

Gilje je u pravu kad kaze da ona misli samo na sebe...kao misli na svoju majku i brani celu porodicu, a samo ona glumi neku facu pa smara Seliju...kako bih je slatko samarao...i jos nesto.:P
Trebala bi da prestane da zeza Seliju :p na to sam mislila
I jos nesto eee funny...aha...pa lepo...:lol:
Niko ne pise zato sto je bez uvrede tema postala sr*nje...
Pa funny evo malo za tebe Tete(saamo za tebe) :lol: :lol:
55.jpg

1243448255945_f.jpg

m90.jpg

(ne bi zeleo da vidis celu sliku gde mu se vidi kako je stavio ruku msm,gde ju je stavio :lol: )

Poslednja izmena:
Trebala bi da prestane da zeza Seliju :p na to sam mislila
I jos nesto eee funny...aha...pa lepo...:lol:
Niko ne pise zato sto je bez uvrede tema postala sr*nje...
Pa funny evo malo za tebe Tete(saamo za tebe) :lol: :lol:
Pogledajte prilog 56794

Pogledajte prilog 56795

Pogledajte prilog 56796
(ne bi zeleo da vidis celu sliku gde mu se vidi kako je stavio ruku msm,gde ju je stavio :lol: )

Ma znam...hteo sam da stavim smajlija koji se smeje, ali nisam lepo napisao "lol"...:mrgreen:
Aha, nego sta nego lepo...:lol:
Na prvoj je...mmm.:rumenko:

Na drugoj bi mi bilo drago da je nesto drugo liznula umesto toga sto jede...:p
Alo bre...tog lika cu da bijem.
20s1t4.gif

:mrgreen:

Jest' vala.

I njena majka,i Alex,i ona...Afrikina drugarica,ne mogu da se setim kako se zvaše...ELENA.Ona što ju je Raul opalio...

O Markosu i Evi da ne pričamo,dalje...Ćuki,Spartak...Kandela.I još mnogo njih.

Jest' vala.

I njena majka,i Alex,i ona...Afrikina drugarica,ne mogu da se setim kako se zvaše...ELENA.Ona što ju je Raul opalio...

O Markosu i Evi da ne pričamo,dalje...Ćuki,Spartak...Kandela.I još mnogo njih.

Da,to je stvarno bezveze....vecinu likova jednostavno izbace...osim Kandele...
Pa nestala je i ona Lola,sto je bila sa Raulom,ali dobro,ona je bila vise sporedan lik na nekoliko ep...Zao mi je sto ne vidim vise cukija i alex-a...kako mi nedostaje ona stara druzina-Eva,Markos,Cuki,Afrika i Raul...eh, i Raul se promenio...ne zeza se vise kao pre...svi su se nekako uozbiljili.

To i ja kazem... Najvise mi je zao sto su se GIlje i druzina uozbiljili...aljda zato sto su moje god. pa su mi na neki nacin bili drazi od ostalih. :)
Ali dobro, Bolice i ostali se nisu previse uozbiljli, vec samo malko da se moz' primeti...:P

Back