Seranovi

ja znam da je sad forum malo postao monoton,ali ipak ne morate toliko da vredjate glumce sve redom...malo je glupo,ipak su to nasi seranovi...svi ste ispljuvali seliju,posle tete,nema potrebe,upravu ste da tete nije upravu ali ne morate tako grozno da je opisujete poput KUCKA:thumbdown:....oladite malo,a seliju takodje ona je tu da zameni lusiju a poznato je da su zamene uvek losije jer ih poredimo sa originalom,ali ipak ona nije tako losa....Bolje da pricamo o nekim proslim smesnim scenama,da se prisecamo,da pratimo njihova trenutna snimanja i da to delimo ovde,da pricamo o tome sta bi bilo kad bi se jednom seranovi nastavili:D...LJUDI OSVESTITE SE MALO I POGLEDAJTE STA PISETE,CAST IZUZECIMA A IMA IH...IPAK SU TO NASI VECNI SERRANOVI:sad2:
E,izvini ali mi ne vredjamo glumce vec LIKOVE GLUMACA U SERIJI.To ako sam ja rekla da je Tete kucka,ne vredjam Nataliju Sanchez vec lik koga ona glumi a to je Tete...onaj ko ti je rekao nemoj da seres sa oprostenjem je bio potpunoo u pravu.
Cekala sam seranove i docekala pa sam zaspala na fotelji juce cim su se zavrisli....i plus sam se ujutro probudila sa ogromnim podocnjacima i to u 8h :sad2: sve sbog tupavog Seselja :thumbdown: pustaju nesto sto je bilo pre 100 god....a kasnije jos i Nikolic....

Čuvena epizoda koju Studio B je "zaboravio" da pusti u ovoj, trećoj po redu, reprizi Seranovih..
"El Ciruelo" iliti "Piša".. 3 sezona, 11. epizoda..

Prvi deo..

p.s. na žalost, bez prevoda na srpskom :neutral:

Poslednja izmena:
Čuvena epizoda koju Studio B je "zaboravio" da pusti u ovoj, trećoj po redu, reprizi Seranovih..
"El Ciruelo" iliti "Piša".. 3 sezona, 11. epizoda..

Prvi deo..

p.s. na žalost, bez prevoda na srpskom :neutral:

Ja ovo ni jednom nisam gledao...:eek: A bas je dobra ep. steta sto nema prevod.:(

Kako volim onu pocetnu spicu kad prikazuju Lusiju, Tete i Evu pa uz to ide ona Marcosova pesma...uvek se najezim kad to odgledam.:super:

Imam tu ep.na cd-u A GDE SI TI BILA NEMA TE STOOOOOO GODINA:super::vatromet::vatromet:
eve mene :P pratim temu redovno, kao i seriju, ali sam forum malo ostavila po strani..
drago mi je, btw, što tema napreduje, stigosmo do 400.-te stranice.. :klap:

on mercury svaka cast!
baš sam pre neki dan tražila upravo tu epizodu na You Tube.. čisto da se prisetim radnje.. pa rekoh da i vama postavim ovde, najpre onima koji nemaju Seranove na diskovima..

Ja ovo ni jednom nisam gledao...:eek: A bas je dobra ep. steta sto nema prevod.:(
jedna od najjačih.. važno da su jasne scene i ako iole razumeš španski, dovoljno za uživanciju :)

E,pesma u odjavnoj spici...

Pesma se zove Soledad y eternidad, nigde nisam mogla da nadjem ko peva, ali ako proguglas moci ces negde da je skines. Evo ti tekst:

Soledad y eternidad
Dos palabras para hablar de ti, de ti...
Por aquí todo es igual los de siempre y alguno más,
Yo sabré resistir.

Volvería a vivir cada instante junto a ti, no me arrepiento de nada, ahora ya da igual, ya da igual....
Volvería a sentir el dolor dentro de mí, aquella tarde en tu puerta perdido sin solución a este amor.

Lo que iba bien ahora va mal te tengo clavada como un puñal, mírame, mírame....
Un último beso, principio y final.
quiero escaparme y me quiero quedar en tu piel, en tu piel....

Volvería a vivir cada instante junto a tí, no me arrepiento de nada ahora ya da igual, ya da igual....
Volvería a pedir, tu abrazo y sentir que estoy vivo, que estoy vivo, que estoy vivo sin ti.

Soledad y eternidad

HAHAHHA, evo gledam sad, valjao sam se od smeha kad je Fiti obukao Adrianovu majicu...A evo sad Santi pleše... :lol:

Ja sam gledao reprizu sinoćne epizode,oko 3-pola 4 ujutru....

Znaci nepogresivo svki put crknem od smeha kad vidim santija kako plese 1,2,3 1,2,3 1,2,3HAHAHHA:hahaha::rotf:I fiti kad je dosao u adrijevoj majici Selije mi je juce bilo zao tete stvarno smara mada nebi bilo zanimljivo da nije tako:P

Sad gledam reprizu od srede...Bilo mi je smesno kad se Fiti javio na daljinski...x)
Tete smara vise sa Celiom....Suspendovali je iz skole...O_o
Inace sinoc nisam gledala,moram da gledam reprizu...

Trebala bi da prestane da te nervira ili ...?:lo: Da, stavrno mislim da bi trebalo....:P

Gilje je u pravu kad kaze da ona misli samo na sebe...kao misli na svoju majku i brani celu porodicu, a samo ona glumi neku facu pa smara Seliju...kako bih je slatko samarao...i jos nesto.:P

Back