Seranovi

Kod zadnje slike se može videti da je slikana fonom...
Evo još nešto...

Jaaaao breee pa ta ti je iz srbije!!!!! a MENI SE RUGAO :lol: bre,Rastko ti si pametan decko/covek,nisam znala da ces tako lako da nasednes.To su slike sve nadjene na netu! sve mogu da se nadju i ja sam ih nasla! sve!
Nego sam nasla neku Natyvik Sanchez ima neku profilnu sliku Natalije koju nisam videla...Ne moze da se doda...:evil: mozda to i nije ona....ne znam...A nema ni ime Natalia Sanchez Molina...

Poslednja izmena:
Nominovani su i Belen,Alexandra...Mnogi,ali samo je Diego dobio!!!

Provalio sam pravi FB profile Natalije Sančez.Ovo nije off...Samo da kažem da se zove Natalia Naty Sanchez Molina i tu je sa drugaricom na slici.Znači ono...Slike sa njihovih drugarskih žurki,iz škole...Ima mene za frenda...Ja se zovem Rastko Pocesta...Znači ono,u školi kada se za*ebavaju...Njene drugarice i ona...Mislim da ima i koja u Belgradu kada su slikali u Knez Mihajlovoj,ali nisam siguran da li je to Knez Mihajlova...Mada idalje nije 100% sigurno,jer je mogla da ode na profil prave Natalije i da save-uje sve slike,a onda da ih stavi u album.Ima samo 2 slike iz serije.;)

Alexandra Jimenez sa preko 3000 frendova je provaljena!!!Tagovana je na nekoj slici nekog odeljenja...Izgleda da je klinka IV ili V razred...omg...:D

Nije to Natalijin pravi profil.

:hahaha::hahaha: I ja isto...i jos je uzeo onu pertlu i stavio u usta...:lol:

Ja sam se pocepao...nachi ono...smejao sam se na sav glas...dugo nije bila tako extra scena u Serrranowima...omg...Josico je totalno looooooooooooooood!!!

Meni su najjači likovi owako:
-Najbolji glumac-Antonio Resines(Diego Serrano)
-Najbolji likovi:
-Raul,Ćuki,Hose Luis,Santi

EDIT:I narawno fantastična trojka-Diego,Fiti i Santi.

Hahaha,ma Hose Luis je jedan od najjachih likova.
Kad su bili u taverni,pa ovi otisli da traze Fitija,a on "Evo meze,nije se jelo,zato prionimo" xDDD

:hahaha: :rotf:

I Gilje je dobro odgovorio "Razočaraću te sto puta da bi ostala s nama".

A ona slika Eve,Marcosa i Chloe...Hm,pitam se kad je slikana....

Back