Seranovi

Je l zna neko u kojoj epizodi se Tete i DVD smuvaju, valjda na nekom vencanju ili proslavi.. :))

71. epizoda , vencanje Santijaga i Lurditas

Tu se smuvaju Gilje i Tete. ;)
A što se tiče Tete i DVD-a... mislim da se nisu smuvali... nego ju je samo DVD poljubio.. :lol:
Ne sećam se kad je tačno, ali mislim da je bilo na svadbi Hose Luisa i Choni... nisam sigurna...

koja je poslednja epizoda u kojoj se pojavljuje Markos (posto eva odlazi posle 71,a pojavila se kao gost u 84) , da li tad i Markos odlazi , ili ne?

Markos se poslednji put pojavljuje u poslednjoj epizodi.. :D
Ali naravno... nije glumio u svim epizodama... kad je otišao.. pojavljivao se samo jednom ili dva puta sa ćerkom u seriji... i u poslednjoj epizodi.

koja je poslednja epizoda u kojoj se pojavljuje Markos (posto eva odlazi posle 71,a pojavila se kao gost u 84) , da li tad i Markos odlazi , ili ne?

Marcos i Eva odlaze u 84...napustaju seriju...Glumica Veronica Sanchez,koja glumi evu se posvadjala sa producentima,i tada izjavila da vise nikada nece glumiti u seranovima,dok se marcos pojavio jos 3-4 puta,poslednji put u zadnjoj epizodi...Velika steta sto je jedna takva ekipa,i takva serija pukla..

Marcos i Eva odlaze u 84...napustaju seriju...Glumica Veronica Sanchez,koja glumi evu se posvadjala sa producentima,i tada izjavila da vise nikada nece glumiti u seranovima,dok se marcos pojavio jos 3-4 puta,poslednji put u zadnjoj epizodi...Velika steta sto je jedna takva ekipa,i takva serija pukla..

bas je steta. a jeli , pitanje se samo namece , sto se posvadjala sa producentima ? ako znas mozda

Ja seranowe toliko wolim, NIJEDNU epizodu ne propustam. . . .
brojim epizode samo da se smuwaju gilje i tete. . . .
mng wolim kada su zajedno. . . . .
nego sto je propala serija, sto se nije nastawila, realno
niko od njih ne bi bio popularan bez te serije. . . .
ko wam je omiljeni par u seriji, i kada ste se najezili. . . . ? ?
za sta ste serannwi ili mucke. . . ? ?
sto se pakowog sweta swe mi je tu malo preterano, a kod owih wecina moze da se desi. . :aha:

Ooo hwala hwala Alisa. . . :cmok2:
cak nisam znala ni da postoji owa tema. . . :eek: . . . .
jao koja je sada epizoda ne mogu da docekam 71. . . . :rida: . . .
brt pola njih je :bye: iz serije. . . .
pricam ja sa tamy sinoc ona mi je bukwalno spustila slusalicu kada su poceli . . . . :rotf:

Nisi znala da postoji tema, a preko 13000 postova! c.c.c.
Ne znam koja je epizoda, ali mislim da će uskro 71. Ne brini! :mrgreen:
Hahahahaha, carica! :rotf: Sad mi šalje u poruci kako je Raul odvalio "baćeha" :rotf:
Ja nažalost trenutno ne gledam.. Gledam emisiju, nešto na fazon: Plesom do snova, na satelitu.. Finale!

cao ljudi....ja se slazem sa svima da je serija fantasticna i ja sam je gledala milion puta....ZATO SAM TU DA VAM OMOGUCIM DA JE I VI GGLEDATE MILION PUTA...PRODAJEMO SERANOVE ZA SAMO 2200DIN....SVIH 147 EPIZODA SA ODLICNIM TONOM I JOS BOLJOM SLIKOM...IMA PREVOF NARAVNO.... PRVIH 5 LJUDI KOJI SE JAVE DOBIJAJU POKLOMN FILM... :bye:

cao ljudi....ja se slazem sa svima da je serija fantasticna i ja sam je gledala milion puta....ZATO SAM TU DA VAM OMOGUCIM DA JE I VI GGLEDATE MILION PUTA...PRODAJEMO SERANOVE ZA SAMO 2200DIN....SVIH 147 EPIZODA SA ODLICNIM TONOM I JOS BOLJOM SLIKOM...IMA PREVOF NARAVNO.... PRVIH 5 LJUDI KOJI SE JAVE DOBIJAJU POKLOMN FILM...

Back