Stagemen
Zainteresovan član
- Poruka
- 269
Zna neko u kojoj epizodi dolazi..ona pjevacica sto lici na Evu iz grupe El sueno de Morfeo...?usput veliki fan serije gledao nekoliko puta!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zna neko u kojoj epizodi dolazi..ona pjevacica sto lici na Evu iz grupe El sueno de Morfeo...?usput veliki fan serije gledao nekoliko puta!
Serija moze da se skine sa foruma za download,ima ih puno,a prevod na srpski ima samo za 40 epizoda (od 140),od toga prvih 37,za ostale nema.Prvih 40-tak su i najbolje,mozda koja vise,kasnije su u najvecoj meri smaracine.
Ovaj sredini je David Janer![]()
![]()
![]()
A Coni niko da pomene u poslednje vreme!
![]()
Ne pratim bas najbolje Pakov svet, ali mi ovaj u sredini lici na onog... najmladjeg policajca... ne mogu mu se setiti imena... Ali tu je i Hose Luis!!!
![]()
Slika iz 'Aguila roja'...
Da li neko zna kako se zove pesma koju Markos peva na radiju, cini mi se u okviru nekog takmicenja?
) cetrvrti post za redom, ali nema veze.. ://
neke serije spanske, igraju neki glumci iz Seranovih) Prepoznajte ih
)
)) Ovo je serija Médico De Familia, stara serija, snimana od 1995-1999
)
:![]()
Nova serija, pocela da se snima 2009, zove se Acusados
![]()
La pecera de Eva, pocela da se snima 2010
![]()
La princesa de Eboli)
![]()
71. epizodada li neko zna u kojoj se epizodi tete i gilje smuvaju? tj. u kojoj se epizodi vencavaju lurditas i santjago. znam da je to 25 epizoda u 4 sezoni ali me zanima koja je to epizoda po redu? i jos nesto serija je super![]()
I na kraju... jel' gledate naše divne Seranove na avali?
Pretpostavljam da gledate, ali možda ima neko ko ja koji ne stiže da ih gleda...
Meni ne odgovara termin. Iskreno, više bih volela da puštaju kao što je studio B ranije puštao... u pola 11.![]()
nisam bila na ovoj temi 1000god.....
naravno da ih gledamo
gledala sam ih svaki put na studiu b,i dalje su mi zanimljivi
slazem se da je bzv termin,previse rano,ne stizem da ih gledam,a i glupo sto daju vikendom jer retko ko je kuci u to vreme..