Seranovi

Serija moze da se skine sa foruma za download,ima ih puno,a prevod na srpski ima samo za 40 epizoda (od 140),od toga prvih 37,za ostale nema.Prvih 40-tak su i najbolje,mozda koja vise,kasnije su u najvecoj meri smaracine.

Serija moze da se skine sa foruma za download,ima ih puno,a prevod na srpski ima samo za 40 epizoda (od 140),od toga prvih 37,za ostale nema.Prvih 40-tak su i najbolje,mozda koja vise,kasnije su u najvecoj meri smaracine.

Ja sam tako skidao, jer sam imao rapidshare premium nalog. Nekome ko nema, ne isplati se. Zamislite da skidate 147 filmova. Jedna epizoda je velicine prosecnog filma.

Pronašla sam jednu novu sliku glumca koji je glumio Santija, kaže u naslovu da mu je neka banka maznula ušteđevinu od 500.000 evra, odnosno uložio je u jednu američku banku koja je bankrotirala, iznad prve slike piše siguiente pa tu kliknite da biste videli još slika. Uglavnom priča o svom novom filmu "La daga de Rasputin". http://www.diezminutos.es/famosos-c...o-me-robo-mis-ahorros-500.000-euros/(image)/1

Kasnije ću da stavim novu sliku od Lucije (Belen Rueda), samo da je nađem negde (videla sam je na tv-u).

6.jpg

191_big.jpg

1__aniorte2.jpg

A Coni niko da pomene u poslednje vreme! :zper:
0000044627.jpg

Ne pratim bas najbolje Pakov svet, ali mi ovaj u sredini lici na onog... najmladjeg policajca... ne mogu mu se setiti imena... Ali tu je i Hose Luis!!!:zcepanje:
aguila-roja.jpg

Slika iz 'Aguila roja'...
Ovaj sredini je David Janer :) :) uh..:)

:)) cetrvrti post za redom, ali nema veze.. ://
neke serije spanske, igraju neki glumci iz Seranovih ;)) Prepoznajte ih :))

:))) Ovo je serija Médico De Familia, stara serija, snimana od 1995-1999 :))
1195548364_extras_ladillos_1_0.jpg
:
Nova serija, pocela da se snima 2009, zove se Acusados
acusados1ho0.jpg

La pecera de Eva, pocela da se snima 2010
la-pecera-de-eva_1.jpg

La princesa de Eboli :))
25668_383639457903_310970167903_3726885_4991864_n.jpg

:)) cetrvrti post za redom, ali nema veze.. ://
neke serije spanske, igraju neki glumci iz Seranovih ;)) Prepoznajte ih :))

:))) Ovo je serija Médico De Familia, stara serija, snimana od 1995-1999 :))
1195548364_extras_ladillos_1_0.jpg
:
Nova serija, pocela da se snima 2009, zove se Acusados
acusados1ho0.jpg

La pecera de Eva, pocela da se snima 2010
la-pecera-de-eva_1.jpg

La princesa de Eboli :))
25668_383639457903_310970167903_3726885_4991864_n.jpg

Acusados je bio totalni promasaj , nakon pola 2 ssezone otkazan , La pirinsesa de Eboli je bio dvodelni TV FILM ,losa gledanost , la pecera de Eva je kablovska serija, tinejdzerska , oko 200 hilj gledaoca ,koje je mizerno u odnosu na Seraove, prve 4 sez imali 6.5 mil !

I na kraju... jel' gledate naše divne Seranove na avali?
Pretpostavljam da gledate, ali možda ima neko ko ja koji ne stiže da ih gleda... :(
Meni ne odgovara termin. Iskreno, više bih volela da puštaju kao što je studio B ranije puštao... u pola 11. :D

I na kraju... jel' gledate naše divne Seranove na avali?
Pretpostavljam da gledate, ali možda ima neko ko ja koji ne stiže da ih gleda... :(
Meni ne odgovara termin. Iskreno, više bih volela da puštaju kao što je studio B ranije puštao... u pola 11. :D

nisam bila na ovoj temi 1000god.....:)
naravno da ih gledamo :D
gledala sam ih svaki put na studiu b,i dalje su mi zanimljivi :mrgreen:
slazem se da je bzv termin,previse rano,ne stizem da ih gledam,a i glupo sto daju vikendom jer retko ko je kuci u to vreme..

nisam bila na ovoj temi 1000god.....:)
naravno da ih gledamo :D
gledala sam ih svaki put na studiu b,i dalje su mi zanimljivi :mrgreen:
slazem se da je bzv termin,previse rano,ne stizem da ih gledam,a i glupo sto daju vikendom jer retko ko je kuci u to vreme..

Ja dolazim kad god neko nešto napiše, ali ne odgovaram uvek... :)
I ja sam ih gledala svaki put na studiu b i takođe su mi i dalje zanimljivi, ali nikako ne stižem da ih gledam...
Pogotovo kad idem po podne u školu. + nema repriza.

Back