Seranovi

E poz ljudi ja se vratio pre sam uvek ovde bio na ovoj temi :D Sad gledam Seranove skoro od pocetka na Avali i gledao sam sinoc Gilje i Tete.. :)) <3 E sad danas necu moci nesto da gledam a danas je 72 epizoda ako se ne varam pa moze neko da mi isprica sta se desi ili ako slucajno ima link sa prevodom.. Hvala Puno

Ja seranowe toliko wolim, NIJEDNU epizodu ne propustam. . . .
brojim epizode samo da se smuwaju gilje i tete. . . .
mng wolim kada su zajedno. . . . .
nego sto je propala serija, sto se nije nastawila, realno
niko od njih ne bi bio popularan bez te serije. . . .
ko wam je omiljeni par u seriji, i kada ste se najezili. . . . ? ?
za sta ste serannwi ili mucke. . . ? ?
sto se pakowog sweta swe mi je tu malo preterano, a kod owih wecina moze da se desi. . :aha:

Zasto me ti potsecas na mene....ja sam isti,heheh...SERANOVI su vrh...nikada vise nece biti takve serije,ali nikada...sve bih dao da snime novu 9 sezonu...Omiljeni par,ma svi su mi omiljeni na svoj nacin...a naravno najezio sam se kad je lusija poginula,to je bio pravi krah za seriju,i kada su otisli eva markos i kandela... :( I uvek se nadam da ce na netu osvanuti neka novost o snimanju novih epizoda...

Ajde meni neko da odgovori,pls.. Ne mogu veceras da gledam... 72 epizoda..sta se desava? Ili da mi posaljete link!:besna:
EVO DA IZMENIM PORUKU..DA VIDI NEKO DA ODGOVORI.... DANAS U 7 IMAJU SERANOVI NA AVALI KAO I OBICNO 72. JE EPIZODA VECERAS..A JA NE MOGU DA GLEDAM PA BIH VAS ZAMOLIO DA MI PREPRICATE ILI NEKI LINK SA PREVODOM DA POGLEDAM MOLIM VAS HVALA !! A JUCE SAM GLEDAO PREJAKA EPIZODA

Poslednja izmena:
Ljudi, a je l' se i vama cini da su malo "preterali" posle Lusijine smrti - ne znam tacno koja sezona ali posle 110 postaje dosadno gledati Seranove?
Inace, jako mi se dopada serija i rado sam gledala reprizu - reprize, ali ne poslednjih sto epizoda - to sam smo jednom gledala.

Ma da, u 107. epizodi Lusije vise nema i pad gledanosti... :( Ajde oce mi neko reci sta se desava u 72. epizodi??? (EPIZODA POSLE SANTIJEVE SVADBE)

hvala:lol:

IZMENA: Molio bi verne forumase (Wapa,huntress,girl like she.) da odgovoree

Poslednja izmena:
Evo za zeroa, epizoda 72, Ko može da ubije svinju (nadam se da je to ta :mrgreen:)

Lusija ima nameru da se preseli u Barselonu, a za to vreme se Dijego nalazi sa jednom drugaricom iz detinjstva koja pokušava da ga zavede, a Raul se smuva sa Elenom, gošćom na žurci dobrodošlice za Markosa.

Nakon šest meseci razdvojenosti od Lusije, Dijego je i dalje loše. Iako je on izbegava, ona dolazi kod njega kako bi mu rekla da je odlučila da se seli u Barselonu. Nakon što vide da ga je ta vest dotukla, Fiti i Santjago ga vode na selo da prisustvuje klanju životinja kako bi se oraspoložio (:eek: :zcepanje:). Tamo Dijego susreće Amparines, drugaricu iz detinjstva koja pokušava da ga zavede.

Da bi proslavili Markosov povratak, njegovi drugovi prave žurku. Tokom žurke Raul se nakratko smuva sa Elenom. Sledeće jutro Afrika stiže kod Markosa kući da potraži svog dečka. Da bi izbegao da Afrika otkrije Raula sa njegovom novom "drugaricom", Markos je poljubi. Afrika je iznenađena, ali ostaje šokirana kad joj dečko njene najbolje drugarice otkrije pravi motiv svog povratka u Santa Hustu (tj. da je raskinuo sa Evom).

Veza između Giljea i Tete nastavlja svojim tokom, ali bi mogla da bude ugrožena ako Lusija na kraju ipak odluči da se preseli u Barselonu sa svojom mlađom ćerkom.

Eto to je to. Ja nisam gledala tu epizodu baš pažljivo pa ne znam da li se desilo još nešto, ako neko zna neka doda.

Evo za zeroa, epizoda 72, Ko može da ubije svinju (nadam se da je to ta :mrgreen:)

Lusija ima nameru da se preseli u Barselonu, a za to vreme se Dijego nalazi sa jednom drugaricom iz detinjstva koja pokušava da ga zavede, a Raul se smuva sa Elenom, gošćom na žurci dobrodošlice za Markosa.

Nakon šest meseci razdvojenosti od Lusije, Dijego je i dalje loše. Iako je on izbegava, ona dolazi kod njega kako bi mu rekla da je odlučila da se seli u Barselonu. Nakon što vide da ga je ta vest dotukla, Fiti i Santjago ga vode na selo da prisustvuje klanju životinja kako bi se oraspoložio (:eek: :zcepanje:). Tamo Dijego susreće Amparines, drugaricu iz detinjstva koja pokušava da ga zavede.

Da bi proslavili Markosov povratak, njegovi drugovi prave žurku. Tokom žurke Raul se nakratko smuva sa Elenom. Sledeće jutro Afrika stiže kod Markosa kući da potraži svog dečka. Da bi izbegao da Afrika otkrije Raula sa njegovom novom "drugaricom", Markos je poljubi. Afrika je iznenađena, ali ostaje šokirana kad joj dečko njene najbolje drugarice otkrije pravi motiv svog povratka u Santa Hustu (tj. da je raskinuo sa Evom).

Veza između Giljea i Tete nastavlja svojim tokom, ali bi mogla da bude ugrožena ako Lusija na kraju ipak odluči da se preseli u Barselonu sa svojom mlađom ćerkom.

Eto to je to. Ja nisam gledala tu epizodu baš pažljivo pa ne znam da li se desilo još nešto, ako neko zna neka doda.

Jao Wapa hvala ti CARICA si :D Mozes mi samo reci koji je to sajt posto svakim utorkom i svakim cetvrtkom ne mogu gledati Seranove :(( Pa da tu uvek pogledam ;) A sinoc sam gledao (73. epizoda) Zove se Prokletstvo Kapdevilinih.. Tete i Gilje se posvadjaju,pa se pomire.. :P Santi i Fiti kazu Lusiji da je Dijego smrtno bolestan :lol: (da bi se vratila)
Elena dolazi u skolu od Raula zbog njega.. I zdruzi se sa Afrikom.. Onda Elena saznaje da su Raul i Afrika u vezi i nece Africi da kaze ko je to :lol: A ni danas ne mogu gledati..Nadam se da ce Wapa odgovoriti koji je sajt ;) Hvala :)

Poslednja izmena:
IZMENA: Iako je undertaker odgovorio molim Wapu da napise ako to nije taj sajt da imam oba :)

E SAD SAM POGLEDAO SAJT BAS JE DOBRO IMAJU SVE EPIZODE DA SE GLEDAJU AL NE VERUJEM DA IMA PREVOD NARAVNO SPANSKI SAJT..NEMA VEZE
A ipak ne mogu naci kako..al nema veze

jos jedna izmena: Nasao sam kako se gleda al nema prevoda..Wapa pls reci koji sajt ako ima prevod ili da je prepricano! I da, da li moze nekako da se sa ovog sajta skine epizoda? Posto kontam da moze nekako al nista ne razumem na spanskom je :( Pa da skinem i onda BS player nadje titlove!

Poslednja izmena:
Nisam Wapa al ajd ovako:
Prevod za seriju ima na http://www.prijevodi-online.org/ (nema sve, oko trecina epizoda). Najlakshe ti je da skinesh epizode TVRip sa Studija B. One vec imaju prevod. Odesh lepo na forum rapidserbia http://rapidserbia.com/, napravish nalog (besplatno je), i mozesh odatle da skidash shta hocesh. U podforumu strane serije imash temu shpanske serije. Tu imash listu svih serija sa linkovima za download. Imash Seranove TVRip (sa prevodom, slabiji kvalitet, al moze da se gleda) i DVDRip (bolji kvalitet al nema prevod). Skinesh josh i program koji se zove JDownloader ili Cryptload, preko koga skidash epizode (kopirash linkove sa rapidshare, megaupload, hotfile... u jedan od ova dva programa). Ako ti linkovi rade (ako su online), samo ih ubacish u program i on odradi sve ostalo.
E, da, dosta epizoda snimanih sa Studia B nije obradjeno (snimljene su sa sve reklamama i vestima..)

Ljudi hvala vam ;) Sad cu nesto pokusati, tj. da napravim tu nalog na tom sajtu i da skinem sa prevodom... Samo ne mogu naci tacno de su Seranovi.. Ima gomila serija..Sad cu nalog da napravim :D

IZMENA: Imam JDownloader, al' nikad nisam skidao preko njega. Mozes li mi ukratko objasniti kako da idem redom.. Nasao sam linkove, ocu da skinem 5 sezonu! Evo linka teme na forumu gde su svi linkovi (cele serije). Al' ja ocu samo 5 sezonu... Evo linka teme: http://rapidserbia.com/viewtopic.php?p=1181096#p1181096
Ne znam de trebam linkove da kopiram i dal' trebam sve linkove ili 1 po 1.. I samo nesto, da li sam dobre linkove nasao (trazim sa prevodom) sa StudioB-a

HVALA
:lol:

Poslednja izmena:
pazi ovako:
Prva strana na toj temi, prvi post ti je snimak sa studia b. Ukljuchish jdownloader, onda na toj strani nadjesh linkove 5. sezone, iznad njih pishe kod: obelezi sve, kliknesh na to, i on ti obelezi sve linkove 5. sezone. onda idesh desni klik na linkove->copy. Jdownloader ce da prepozna linkove (prvo ce da proveri da li su validni, bice otvorena kartica linkgrabber), ako su linkovi online, kliknesh samo play i ima da pochne da ih skida. Nije bash neka rocket science;)

Ljudi, a je l' se i vama cini da su malo "preterali" posle Lusijine smrti - ne znam tacno koja sezona ali posle 110 postaje dosadno gledati Seranove?
Inace, jako mi se dopada serija i rado sam gledala reprizu - reprize, ali ne poslednjih sto epizoda - to sam smo jednom gledala.

Serija ima svoju smisao budimo realni do 84 epizode,posle ga gubi,a smisao se vraca o5 tek u 8 epizodi...sto govri i procenat gledanosti,u 1,2,3,4 sezoni gledanost je 40%,posle pada i do 15%,a u 8 se o5 vraca na 20-25 %...

Cao svima!
Samo da pozdravim sve ljubitelje Seranovih i da kazem da s vremena na vreme pratim sta se ovde desava, ali vise nisam onako redovna. Tek po neku epizodu pogledam, jer se svega savrseno dobro secam. Gledala sam seriju kompletno od prve do poslednje epizode 3 puta i moram da napravim pauzu. Ne mogu i cetvrti put, bez obzira sto je stvarno volim. Ali, drago mi je sto ste svi jos ovde i u toku.
A primetila sam i da ima novina! Pojedincima je dioptrija porasla, pa su slova u njihovim porukama toliko krupna da moram da se odmaknem od kompa da procitam sta pise. E, to se zove ostariti uz Seranove!!!

Back