Seranovi

Kakvu imas memoriju pamcenja :worth:, jeste ta prva moja.

Evo ja kao zena da se izjasnim na dilemu Selija ili Ana, po meni je Selija bolje gradjena, visa je i zgodnija, ali mi je njena faca prilicno gadna, ne volim nikako te izraze lica sto pravi. Tako da bih rekla da je u licu lepsa Ana. Plus sto je kao crnka nekako izrazajnija od Selije plavuse. U principu nerviraju me i jeda i druga, samo sto Selija malo vise.

P.S. Evo vam nova slika Selije, iz Kana od pre par dana
10098-a.jpg
Ih kako to da zaboravim jedva sam cekao to da vidim:Dkad se setim....
Super je slika mada sam ja mislio da je ona klosar-glumica koja se u seranove slucajno uvalila jer poznata u spaniji i pre seranovih ili posle?:lol:

Selija je mladja 10 godina od Lusije. Mada, meni je Lusi nezamenjiva.Selija je 75 godiste a Eva 76 :mrgreen:. Za Dijega su trebali da nadju malo stariju glumicu ipak.
Brate mili citam sad ove stare str. i naletim na OVO.Stvarno nisam znao da je eva TOOOOOOLIKO matora znao sam da je nesto starija od ostalih ali 38god j b t stvarno nisam znao selija ispade samo 1god mladja:lol:

Eva-1 July 1976-Seville, Andalucía, Spain
Selija- 20 December 1975, Guadalajara, Jalisco, Mexico

Selija nije ni punu godinu starija od nje nego 7 meseci. A Eva je glumila srednjoskolku a ova profesorku. Jos je bolji slucaj prelepe Markosove prve ribe Rakel koja je mladja od Eve 15 dana a glumila joj profesorku :mrgreen:
Brate, Eva nema 38 nego 33 ali u svakom slucaju je matora za ulogu sredjoskolke i tada bila, imala je 27 godina.. A glupo mi je i sto je Lusija starija od Eve 10 godina a glumi joj kevu.
Eva mnogo mladje izgleda. Pogledajte Coni koja je od nje starija samo 3 godine izgleda kao da joj je tetka. I ja ponekad pogledam te nase stare postove i dosao sam do zakljucka da se ponvaljamo :hahaha:Evo opet isto o Seliji i Ani kao i prosle godine. :mrgreen:

Eva-1 July 1976-Seville, Andalucía, Spain
Selija- 20 December 1975, Guadalajara, Jalisco, Mexico

Selija nije ni punu godinu starija od nje nego 7 meseci. A Eva je glumila srednjoskolku a ova profesorku. Jos je bolji slucaj prelepe Markosove prve ribe Rakel koja je mladja od Eve 15 dana a glumila joj profesorku :mrgreen:
Brate, Eva nema 38 nego 33 ali u svakom slucaju je matora za ulogu sredjoskolke i tada bila, imala je 27 godina.. A glupo mi je i sto je Lusija starija od Eve 10 godina a glumi joj kevu.
Eva mnogo mladje izgleda. Pogledajte Coni koja je od nje starija samo 3 godine izgleda kao da joj je tetka. I ja ponekad pogledam te nase stare postove i dosao sam do zakljucka da se ponvaljamo :hahaha:Evo opet isto o Seliji i Ani kao i prosle godine. :mrgreen:
Da slicno ponekad se ponavljamo ali nmvz zanimljivi je
*** ali nista od toga nebi stavio kao gresku u seriji:Dzato sto realno izgledaju kao sto su im i godine stavili:heart:

Mrkos i Eva kad su se smuvali,imali su otprilike isto godina kao Gilje i Tete sad...
a razlika u glumcima je 10 godina...
(mislim Fran i Veronika su tad imali vecj preko 25,a glume srednjoshkolce,a Natalia i Viktor 17,18...)

Natalia Verbake(Ana)je rođena 23.Februara 1975.
Veronica Sanchez(Eva)je rođena 1.Jula 1977.
Pepa Aniorte(Ćoni)je rođena 1973.
Jaydy Michell(Selija)je rođena 20.Decembra 1975.
Belen Rueda(Lusija)je rođena 16.Marta 1965.
Goizalde Nunez(Lurditas)je rođena 1971.
Elza Pataki(Rakel)je rođena 18.Jula 1976.

Evo kanidata!!!!!!!
Da napomenemo da se Selija u seriji preziva:Montenegro!!!!!!!!

To je slika od kad je bila mladja ili sta? Na onoj prosloj su bili drugi djaci...
Inace, i na ovoj i na onoj prethodnoj slici izgleda krajnje smoreno.... Usudio bih se reci da je tamo i ne vole bas mnogo.....

Pa naravno,ono,znaš već,poznata,svi je vole...A ljubomora čini čuda. :)

Sigurno...j.bg, verujem da je njoj sad tesko naci prave prijatelje.

Meni stvarno Ćoni izgleda ko da je najmanje 5 godina starija od Lusi,kad ona mlađa osam godina!!!Šlog!

Jer imamo neko potpunije podatke o tome kako i zašto je Lusi napustila seriju?

Ma shok...:eek::lol:

Mislim da je to zato sto su je udarila kola...:think:

:hahaha::hahaha:

Back