Seranovi

Ja stvarno ne znam sta vam je veceras bilo smesno....

Stavise, ne znam sta ce smesno uopste i biti u sledecim epizodama...mozda po neka scena, ali od sad pa nadalje ce uglavnom biti tuzne epizode.

Jedva sam odgledao vecerasnju epizodu...:(
Koja fora, kad god su ovakve epizode, ja moram da radim nesto, ne mogu da budem miran...:D

A shta,jel ovo kraj neke sezone,jer ono na kraju nije bilo shta cje biti u sledecjoj...?
i na kraju,jel Diego otisho sa Selijom....?

Јесте,ово је крај 6.сезоне.
Дијего није отишао са Селијом,а ни са Аном,отишао је негде сам.У следећој епизоди,Дијего и Фити иду у Мароко да доведу Гиљеа,а са њима ће доћи и Сандрин,Гиљеова нова цура.

Nisam gledao sinoć,uspavao sam se...Malo sam samo na početku,kad je Raul rekao da odlazi...Zadnje čega se sećam je da je Fiti pričao sa Ćoni,i da je rekao nešto : ''Ima Boga'' ili nešto slično..

Super epizoda:super:cini mi se kao da su scenaristi hteli ovde da zavrse seriju pa su odustali.

Pitanje za Wapu(:worth:)ili nekoga ko zna odgovor juce oko pola 11 gledao sam seranove i slucajno prebacim na drugi program(slucajno pritisao dugme)i vidim vitija u nekoj seriji ili filmu staje to?

Јесте,ово је крај 6.сезоне.
Дијего није отишао са Селијом,а ни са Аном,отишао је негде сам.У следећој епизоди,Дијего и Фити иду у Мароко да доведу Гиљеа,а са њима ће доћи и Сандрин,Гиљеова нова цура.

Nemoj da mi pričaš,plz,ja nisam gledao prošlo ponavljanje,već pretprošlo!;)

Sutra 125.epizoda...

Biće dosta smešnih,ali će handrd fortiz biti grozne...sve se raspada...Serranovi bi mogli da se zovu:
"Raise(1-107)and fall(107-147)of the Serrano empire!"-kako bi to reko chika Edward Gibbon...:D

Davide, sine,jesi li ti promenio korisničko ime? :hahaha::hahaha:

Sad kad se završi Liga Šampiona,počinju Seranovi...Nema bolje večeri,nego spoj fudbala i moje omiljene serije....Čeka me dobro veče uz pivo i kokice... :D

Sad će Tete da bude ljubomorna kad Gilje dovede onu drugu?
Krava jedna mala...

Back