Seranovi

ti bi da guglas malo :per:
Natalia Verbeke Leiva
ako nadjes neku por**avu javi ;)

Majke mi si me provalio.Baš sam s tom namerom tražio...Inače,još dva dana čekamo...Da gledamo Seranove.
Mada ja sad gledam reprizu...

Edit :

Nađoh dve dobre slike :

natalia_verbeke_041-1.jpg

NataliaVerbeke1-1.jpg

Poslednja izmena:
Naravno...Svaka ''lepotica'' je bez šminke...Da se uplašiš kad je vidiš...

Ne razumem zašto vam je bilo tužno kad je Kurito ono pričao kad je Gilje odlazio?
Scena k'o scena...Meni je bilo tužnije kad je Dijego mislio da ga Fiti i Santi izbegavaju nego to sa Kuritom,kao i od Lusijine smrti...

Ja Anu ne prepoznajem na prwoj slici...bash mi je nekako cudna... Po meni Selija je lepa, ali ne mogu da je smislim....za nju mi je zao u poslednjoj epizodi, kad razgowaraju ona i Dijego u zatworu...:neutral:

Mogao bi Rastko da napiše u onom svom scenariju ili čemu već,kao da Santi namerno opljačka banku da bi išao u isti zatvor s Dijegom,pa onda ima tetovažu preko gornjeg dela tela,i onda organizuju bekstvo :lol:

Meni je Selija baš ok,ne razumem što je ne podnosite...

Ljudi meni nije jasno kako mozete da poredite Seliju i Anu kad se iz aviona vidi da je Selija bolja riba. Ana je smesna, mala, nikakva.Ova ne zna da glumi ali je za nju riba sa velikim R.
Ali nijedna kao Lusi :heart:

Meni je Ana lepsa Od Selije... I Ana i Selija su mi bolje ribe od Lusije.
Sviam je Lusija lepsa zato sto: U seriji je dobra osoba sviam se svidja, starija je zena od one dve...i sl.

Naravno...Svaka ''lepotica'' je bez šminke...Da se uplašiš kad je vidiš...

Ne razumem zašto vam je bilo tužno kad je Kurito ono pričao kad je Gilje odlazio?
Scena k'o scena...Meni je bilo tužnije kad je Dijego mislio da ga Fiti i Santi izbegavaju nego to sa Kuritom,kao i od Lusijine smrti...

Meni je ono tuzno zato sto se ja na neki nacin pronalazim onde i ne bih voleo da mi se nesto onako desi.

Ti verovatno ne bi zeleo da te drugovi izbegavaju ili su te vec izbegavali pa ti je zato ta epizoda najtuznija...

Svako ima svoj ukus, meni Lusija nije nesto posebno, ali za svoje godine je vrh. Ove dve nece izgledati bolje od Lusi kad dodju u njene godine.

Realno, Lusija nije ni bolje gradjena od one dve.... Da li su one dve uradile silikone?

Gledajuci realno a ne kao zeljubljenik u neciji lik. Lusija je super gradjena a Ana najlosije. Na onoj slici onaj ko se iole malo razume u photoshop moze da proceni da je slika skroz retusirana sto je kao ona sexy. I moja baba bi super ispala tako.Neka se skine u kupaci, bosa i neka stanu sve tri pa onda da vidimo ko je najbolja riba,
Ja cu reci Lusija sve skupa sa njene 44 godine. Sve imaju silikone.

i selija a i ana su ocajne...

Lako je tebi da to kazhesh,kad si ti jednostavno savrshena :lol:
shalim se:D

@tema

Po stoti put da kazhem da mi je Selija lepsha od Ane.. ne znam ustvari mozhda ni Ana nije tako ruzhna,ali njen lik u seriji,njena uloga mi je odvratna!! tako je naqrchena.....ma uzhas. . . ali dobro,kom e se svidja,ok...

po meni od svih zhenskih uloga najbolja je bila ona Elena,
a od mushkaraca Vatrogasac :D:p

Meni je Ana lepsa Od Selije... I Ana i Selija su mi bolje ribe od Lusije.
Sviam je Lusija lepsa zato sto: U seriji je dobra osoba sviam se svidja, starija je zena od one dve...i sl.

Meni je ono tuzno zato sto se ja na neki nacin pronalazim onde i ne bih voleo da mi se nesto onako desi.

Ti verovatno ne bi zeleo da te drugovi izbegavaju ili su te vec izbegavali pa ti je zato ta epizoda najtuznija...

Mogao bi da upišeš psihologiju,znaš...

tužna epizoda kad gilje hoće da ode,jako tužna...kad jedu sladoled,tugaaa,malo reči,a koja emocija.

ali ima i smešnih momenata,kad santi kaže-na čemu ćemo da prevozimo robu,na biciklu?smejao sam se ko lud,ono kad zamislim santija na bajsu,vrištanje.

Poslednja izmena:
prvo je Wapa(:worth:)postavila odavno kad je kupila onaj casopis svska joj cast drugo ne:)

Kakvu imas memoriju pamcenja :worth:, jeste ta prva moja.

Evo ja kao zena da se izjasnim na dilemu Selija ili Ana, po meni je Selija bolje gradjena, visa je i zgodnija, ali mi je njena faca prilicno gadna, ne volim nikako te izraze lica sto pravi. Tako da bih rekla da je u licu lepsa Ana. Plus sto je kao crnka nekako izrazajnija od Selije plavuse. U principu nerviraju me i jeda i druga, samo sto Selija malo vise.

P.S. Evo vam nova slika Selije, iz Kana od pre par dana
10098-a.jpg

Poslednja izmena:

Back