Angela^_^
Zainteresovan član
- Poruka
- 217
Meni hvala Bogu nije nestala ali mi se pokvarila slika...Majka Raulovog deteta glumi Ingrid u seriji ''Korak Napred''
Inače,sinoć sam samo malo gledao,nestala struja...
A ona Ana me uzasno nervira

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni hvala Bogu nije nestala ali mi se pokvarila slika...Majka Raulovog deteta glumi Ingrid u seriji ''Korak Napred''
Majka Raulovog deteta glumi Ingrid u seriji ''Korak Napred''
Evo malo slika i od Veronice Sanchez...
![]()
![]()
![]()
Prelepa
da cudna je nisam navikao ali naravno lepa mada mi je bila lepsa u serijiStvarno je lepa...Mislim meni je oduvek i bila,mada mi je malo cudna sa dugom kosom...
Jeeee Wapa()se vratila meni je ana super
a selija stvarno
Slike su sper puno HVALA obemaa ep. nije bila losa kad gilje ide u maroko?
smorili su seranovi vise..
mozda zato sto sam svaku epizodu pogledo min 3 puta...
vise sve znam napamet...
Ne znam da li je neko postavio,ali evo par slika iz novina...
Natalia y Victor:
![]()
![]()
![]()
prvo je Wapa(Te slike je neko, vise ne mogu da se setim ko, jos odaaaaavno postavio. A i vest je vec prilicno bajata. Dajte malo aktuelnosti.
Koliko ona mene nervira ja ne mogu da opisem...Ni malo nije simpaticna ali ni malo i jos je doveli kao zamenu,ona i Dijego nisu par ni malo...glupaca...Drago mi je da ima ljudi kojima se
kad je vide
![]()
Vec smo raspravljali o tome i to vise puta...ne znam meni je tesko da odredim,obe su lepe,ali mi je Selija malo lepsa(mozda zato sto me fizicki podseca na Lusiju,ali je Lusija svakako lepsa)dok mi je Ana onako sva pozitivna,energicna i ima sladak glasicE meni je Veronica bas ruzna na slikama...
Nego ljudi ko vam je bolja riba-ana ili selija?
po meni je ana mnogo bolja
a jel Dijego bese kre**uo Anu?![]()
kao sto znate meni je anaNego ljudi ko vam je bolja riba-ana ili selija?
po meni je ana mnogo bolja
a jel Dijego bese kre**uo Anu?![]()
omg boskkoKo beše Ana? :O