Seranovi

Jel ce sad Gilje da ode u Maroko, pa ce upoznati Sandrin?

Неће сад да иде у Мароко.Отићи ће код Маркоса,али ће се вратити убрзо,и мислим да ће се и Маркос појавити у тој епизоди кад се Гиље буде вратио. У Мароко ће да оде на крају школске године(не могу да се сетим како је завршио у Мароку уопште),али ће пре тога да изјави љубав Тете која му је рекла да се можда неће вратити из Барселоне.Међутим,она се ипак враћа,нада се помирењу са њим,али он доводи Сандрин и прц,тете постаје љубоморнаа.То би био кратки садржај следећих неколико епизода,што се тиче Гиљеа и Тете.

Bogami bas dooobra epizoda kao i nekoliko sledecih zanimljive su bas covece ne mogu da verujem dobro su pokrili ovaj raulov kratak odlazak iz serije da nisam ni primetio

santi:ovo za najavu sledece ep.nije bio gilje a bio je markos koliko se ja secam on ce prvo otici kod markosa pa ce ga ovaj oterati kuci a gilje ce umesto toga otici u matoko.Jel tako ili sam se ja zeznuo?

santi:ovo za najavu sledece ep.nije bio gilje a bio je markos koliko se ja secam on ce prvo otici kod markosa pa ce ga ovaj oterati kuci a gilje ce umesto toga otici u matoko.Jel tako ili sam se ja zeznuo?

Пази,не могу тачно баш да се сетим,али знам да ће се Гиље вратити кући пре почетка седме сезоне(остало је још три епизоде до краја 6.сезоне).Ако не у следећој,сигурно се враћа за две епизоде.

tek ce sad da sve nervira kad pocne da smara sa selijom:thumbdown:

kako ce afrika da raskine sa raulom kad nisu zajedno

Da.:thumbdown:

Brate, oni su bili preko 3 puta zajedno...:)

Неће сад да иде у Мароко.Отићи ће код Маркоса,али ће се вратити убрзо,и мислим да ће се и Маркос појавити у тој епизоди кад се Гиље буде вратио. У Мароко ће да оде на крају школске године(не могу да се сетим како је завршио у Мароку уопште),али ће пре тога да изјави љубав Тете која му је рекла да се можда неће вратити из Барселоне.Међутим,она се ипак враћа,нада се помирењу са њим,али он доводи Сандрин и прц,тете постаје љубоморнаа.То би био кратки садржај следећих неколико епизода,што се тиче Гиљеа и Тете.

To je to, kod drugog je trava zelenija...vidite o cemu pricam... Doduse, to je Raul jednom rekao Africi, ali u ovoj seriji je stalno neko na nekog ljubomoran...:lol:

vratio nam se raul :pivce:
Da stvarno on mi je jedan od omiljenih likova:hvala: a jos danas dolazi i markos divota:D
i meni je jucerasnja ep nemogu reci nesto suppper ali bila je zanimljiva kao i par sledecih

To je to, kod drugog je trava zelenija...vidite o cemu pricam... Doduse, to je Raul jednom rekao Africi, ali u ovoj seriji je stalno neko na nekog ljubomoran...:lol:
Da rekao je to onda kad su svi ziveli u onom stanu:lol:

Blago tebi...sad si faca.:cool::lol:

Meni drug treba da nabavi sve sezone...:P

@tema

Sto mi je drago kako se ispaila Tete...em svima nabijala na nos sto je u "vezi" sa Manuom, em posle ide kod svih tih i place im na ramenu...rava.

ja tek skoro pocheh da gledam Seranove :lol: i bash mi se svidjaju :dash:

dok su mi ih svi pre preporuchivali,bila sam u fazonu-josh jedna shpanska serija....
a onda sam odgledala jednu dok sam se smarala i shvatila da su bash ludaci :worth:

Blago tebi...sad si faca.:cool::lol:

Meni drug treba da nabavi sve sezone...:P

@tema

Sto mi je drago kako se ispaila Tete...em svima nabijala na nos sto je u "vezi" sa Manuom, em posle ide kod svih tih i place im na ramenu...rava.

rava,željna seksa i para....kako joj je bilo krivo kad su se preselili kod dijega što više nemaju luksuz kao kod serhija.

kristina,a što lupaš glavom o zid? :D

Sad ce sedma sezona. Sedma sezona je bolja od seste, malo su smorili.
Ako ste primetili kuce je nestalo.
:worth::worth::worth::worth::worth:konacno si dosao da kuce su kao i mnoge likove odjednom izbacili iz ep. mozda je uginulo u stvarnosti ili se gazda pobunio ili tako nesto za 3ep.pocinje 7-a sezona:P

jao i meni bas me nervira manu mi je ispao na kraju bas gotivan prema giljeu i ovako:D

ja tek skoro pocheh da gledam Seranove :lol: i bash mi se svidjaju :dash:

dok su mi ih svi pre preporuchivali,bila sam u fazonu-josh jedna shpanska serija....
a onda sam odgledala jednu dok sam se smarala i shvatila da su bash ludaci :worth:

Isto kao i ja...stalno sam samo menjao kanale i kad vidim seranove samo nastavim da menjam...tek dok me jednom neko sa krste nije naterao da ih gledam...:lol:

rava,željna seksa i para....kako joj je bilo krivo kad su se preselili kod dijega što više nemaju luksuz kao kod serhija.

Oo, bacas rime, a?:per::mrgreen: Tacno tako...

A onaj arhitektin sin,što voli prasiće,što razbija sve... :lol:
Smejao sam se kao idiot...Isti Santi.

Ma kakav Santi, ono kao da je dete od Kvazimoda...:lol:

jao i meni bas me nervira manu mi je ispao na kraju bas gotivan prema giljeu i ovako:D

Da, na kraju je ispao ok...a i nije on kriv sto izgleda kao da zivi u teretani.:lol:

Tete je klasicno razmazeno dete...mnogo mi je bilo zao Giljea i nadam se da je sad zadovoljna kad je otisao...a Manu ju je samo tako ispalio :lol: to mi je jos vise drago....
Ali najdraze ce mi biti da gledam kad Gilje dovede Sandru.Onda cemo da vidimo...

Back