Seranovi

Ovo je ono kad Ćoni saopštava Kuru,Tete i Giljeu da je Lucia poginula. :(

l5ef9.jpg

Meni je tad bash zao Tete...tuzna slika...:sad2::sad2:

Ovde je slatko ispala.

pelotografo-tete-2.jpg

Ako pricamo o njenim dudama, onda da, veoma lepo su ispale...:rumenko:

Da ali tu se vidi da dijego nije mogao da place na silu pa se nesto kreveljio:D

Ajoj brate, to je nesto najgore... Dijego nije plakao, Gilje, Kuro, Tete je malko pustila suzu...vise su plakali oni koji je nisu toliko dobro poznavali... Sve je islo obrnuto, bruka.:confused:

po meni,karmen je najbolje odglumila tugu,fiti mi je skroz bio neuverljiv,kao i gilje.santija je bilo sam briga kako ce lurdes da reaguje.
najtuznije ono kad raul zagrli kura na kraju,afrika se dosta potresla....

Poslednja izmena:
po meni,karmen je najbolje odglumila tugu,fiti mi je skroz bio neuverljiv,kao i gilje.santija je bilo sam briga kako ce lurdes da reaguje.
najtuznije ono kad raul zagrli kura na kraju,afrika se dosta potresla....

To, Raul je dobar ispao zajedno sa Kurom...:neutral:

E,mislim jeste provalili koliko je Afrika plakala....
A Guille nista,ni Curro...

Ma svi su lose odglumeli tugu... Mislim, Dijego nije suzu pustio, ali je zato nakon svega toga tugovao godinu dana...misliim, nigde veze.:confused:

To, Raul je dobar ispao zajedno sa Kurom...:neutral:

Ma svi su lose odglumeli tugu... Mislim, Dijego nije suzu pustio, ali je zato nakon svega toga tugovao godinu dana...misliim, nigde veze.:confused:

mozda jednostavno sve to potisnuo duboko u sebi....a fiti je stvarno lose odglumio.
ja sam prvo pomislio da ona nije mrtva,vec da u cekaonici cekaju vesti,ali oni su tad vec znali da je mrtva a uopste nisu plakali.ali pesma je ispravila sve....

Poslednja izmena:
Evo josh nekih slicka od mene... :):):D:D
11743010.jpg
56487.jpg
59877.jpg
C_2_maincontent_729_largeimage.jpg
nuria_gonzalez.jpg
20080201elpepuage_4.jpg
n2.jpg
http://4.***************/_TVC3BRju6p4/SFuGIRj5BRI/AAAAAAAAAM4/zklkP8BhF78/s320/lusija.bmp
91351.1851837.jpg
andres-de-la-cruz.jpg

1.Italijanska verzija 'I Cesaroni'
f_001m_d7a791b.jpg

2.Ceska verzija 'Horákovi'
f_002m_9403bc8.jpg

3.Portugalska verzija 'Os Serranos'
f_003m_177a352.jpg

:) Sliku Santija sa shtapom nigde nisam nashla, ali ako neko zna u kojoj se epizodi to pojavljuje, mogu preko programa da "skinem" sliku iz epizode... :lol::lol::D:D:):)

Kakav je GIlje na prvoj slici, k'o majmun ispao...:lol:
Ko je ono sa Santijem, Diegom i Fitijem?

Mislim da je Portugalska verzija bolja od Italijanske tj. likove izgledaju bolje... :D

ja sam mislio da ce ovaj bolice naglo da izraste i da ce smrsati kao sto je onaj iz hari potera(iako je u knjizi ostao debeo) ,a ovaj se brate pretvorio u pravog vepra,i bradicu pustio :bljak:
a bavi se glumom :dash:

Konačno se neko našao da spomene epizodu "Sarkozijev sindrom"i ako to molim već pet strana...omg...Er zna neko nešto o epizodi?Er se tu spominje Fitijeva teorija od pet lanaca,tj.veza između Santija i Karle Bruni...

Obrisano je preko 40 spam poruka, samo iz prethodna 2 dana. Ima ih još, ali neću više da se bakćem sa time.
Još jedno, pa makar i najmanje skretanje sa teme, i idu sankcije. Tema će se zaključavati, prvo na 12h, pa na 24h, pa na 36 i tako... Dok se ne naučite pameti

Mislio sam da su nam zaključali temu,pa sam napravio štrajk:)

E,nešto se dešava,strana je mnogo proširena zbog ovih slika,pazite malo kako ih kačite,sad ne mogu da nađem opciju "brz odgovor!":lol:

Izvinite zbog štrajka,al nek ostane tu za svaki slučaj...:mrgreen:

hahahaaha jekana koj si lik:D
nemoj madona tako ti naseg marcela:D
Girl like she hvala za slike
sto se tice onoga oko plakanja jednostavno mozda nisu mogli da placu kad bi vama neko sad rekao aj placi bezveze da li bi uspeo?ali svejedno mogli su makar kapi u oci da im stave tad su najjace odglumili afri kuro i raul i mozda coni:lol:
Jel moze neko da me poceti koja je to ep. Sarkozijev sindrom nesecam se:lol:

Back