Seranovi

Aha, evo za desetak minuta počinje, jedva čekam, mmm, taj miris seranosa... :hahaha:

Evo neke slike od SjK-najbolje grupe na svetu.

SJK-Santa_Justa_Klan-Frontal.jpg

v6l-7xwtyq.jpg

wlol12.jpg

Zestoki momak, decko u usponu...:mrgreen:

Bate, kako me nervira ona bicarka Tete...sutra Gilje odlazi od kuce i ode sve do kur.ca...:dash:

Jb.t, do pre par nedelja, u njemu sam video sebe, a sad odjednom i on sazreo, vec odlazi od kuce i ostalo...:neutral:

U ovoj seriji odlaze iz kuce kad im se cefne, ja da odem od kuce, mogao bih da odem samo do cala koga vidjam jednom u god. i koji zivi u drugoj drzavi...beda.:lol:

P.S. A ko ne bi postao prepotentanda postane onako popularan? Boga mi, ja bih se kurcio po gradu vise nego ikad, cisto iz inata.:cool:

Zestoki momak, decko u usponu...:mrgreen:

Bate, kako me nervira ona bicarka Tete...sutra Gilje odlazi od kuce i ode sve do kur.ca...:dash:

Jb.t, do pre par nedelja, u njemu sam video sebe, a sad odjednom i on sazreo, vec odlazi od kuce i ostalo...:neutral:

U ovoj seriji odlaze iz kuce kad im se cefne, ja da odem od kuce, mogao bih da odem samo do cala koga vidjam jednom u god. i koji zivi u drugoj drzavi...beda.:lol:

P.S. A ko ne bi postao prepotentanda postane onako popularan? Boga mi, ja bih se kurcio po gradu vise nego ikad, cisto iz inata.:cool:

ko bi te onda voleo?

ja nisam gledao ep,ne gledam uopste preko nedelje,ja sve to za vikend odjednom...

Ma ne zauvek...na nekoliko ep... juce mi je takooooo bilo zao Giljea! jadan.....:besna:
Kad je onako pao...:( kucka jedna,nek se nose i ona i Manu...da sam ona,Manua ne bi ni pogledala....bljak a on pored nje izgleda ko da joj je otac...izgleda kao da ona ima 16 god a on 35!
E stvarno, ona kucka Tete umislila da je Manu voli, nema ona pojma, a Gilje je voli 100 puta vise od Manua.

PS:Koja veceras epizoda, kako se zove, kakva je? Tnx.;)

Sjk 4ever!!!!!!!!!!!:super:

Ma ne zauvek...na nekoliko ep... juce mi je takooooo bilo zao Giljea! jadan.....:besna:
Kad je onako pao...:( kucka jedna,nek se nose i ona i Manu...da sam ona,Manua ne bi ni pogledala....bljak a on pored nje izgleda ko da joj je otac...izgleda kao da ona ima 16 god a on 35!

Jadan...a puno je bolji lik od Manua i ostalih.:neutral:
Ma bicarka obicna...pocela je opasno da me nervira...:ok:

Jel ce sad Gilje da ode u Maroko, pa ce upoznati Sandrin?
ewo klip, neko je trazio...
Jel se secate koliko je Dijego plakao u onoj epizodi kad se pominje Marta, ono sa zadatkom koj je trebao da napishe Kuro...a sad nije mogao ni kap suze da pusti...:thumbdown:

Ja mislim da jeste sad ta epizoda... Pa kad dodje sa onom prslom frizurom...:lol:

E, a u ovoj seriji je svima trava kod drugog zelenija... Znaci: Tete se smuva sa Manuom - GIlje je ljubomoran, Gilje smuva Sandrin - Tete je ljubomorna, Arika raskine sa Raulom on se smuva sa drugom - Afrika je ljubomorna, Afrika raskine sa Manuom Tete ga smuva - opet Afrika ljubomorna...da dalje ne nabrajam... Bas su prsli.:P

P.S. @Girl

Dobbar klip, najezio sam se...:cry:

Lusija da, ali DIjego...pa ono. Moglo je bolje.

Mada, ima osoba koje placu kad su tuzne, a kad su neverovatno tuzni, onda samo zadrze to u sebi i isplacu se tek kad ih malo prodje...npr. Fiti je svo vreme glumeo facu kad ga je ostavila Kandela, a posle se dobro isplakao... Inace, znam jednu takvu osobu.

Jadan...a puno je bolji lik od Manua i ostalih.:neutral:
Ma bicarka obicna...pocela je opasno da me nervira...:ok:
tek ce sad da sve nervira kad pocne da smara sa selijom:thumbdown:

Ja mislim da jeste sad ta epizoda... Pa kad dodje sa onom prslom frizurom...:lol:

E, a u ovoj seriji je svima trava kod drugog zelenija... Znaci: Tete se smuva sa Manuom - GIlje je ljubomoran, Gilje smuva Sandrin - Tete je ljubomorna, Arika raskine sa Raulom on se smuva sa drugom - Afrika je ljubomorna, Afrika raskine sa Manuom Tete ga smuva - opet Afrika ljubomorna...da dalje ne nabrajam... Bas su prsli.:P

P.S. @Girl

Dobbar klip, najezio sam se...:cry:
kako ce afrika da raskine sa raulom kad nisu zajedno

Jel ce sad Gilje da ode u Maroko, pa ce upoznati Sandrin?
jao da kad se dijegu sprzi cela hahaha:hahaha:

Back