Seranovi

Oterao je Giljea od kuće.Oterao je Markosa i Evu.Oteraće i Tete uskoro.Kurito će završiti u zatvoru.
Šta bi ti rekao za njega?
To je teški kretenizam.

Nije on kriv što će Kuro da uradi to što će da uradi,baš se kroz celu seriju provlači Dijegovo odgajanje Kura,na njihov odnos je baš stavljen akcent,primeti se ako malo bolje pogledaš.I možeš videti da je Dijego dao sve od sebe da Kuro izraste u dobrog čoveka,uvek mu je pokazivao pravi put,šta je dobro a šta je loše.Kura drma pubertet brate,željan je dokazivanja i adrenalina,pao je na lakom testu,Dijego za to uopšte nije kriv.

Markosa i Evu nije oterao,oni su dobrovoljno otišli,on ih je čak molio da ostanu.

Ovo za Tete ne znam šta da kažem,jer se ne sećam te epizode baš dobro i zašto je to uradio.
Ne možeš nikako da kažeš da je kreten,jeste on priglup,nešto poput Homera Simpsona,ali on je evo zasigurno glavni lik u seriji,najduhovitiji lik posle Santija verovatno,bolji je čovek od Fitija,pogotovo od svog brata,on je uvek bio taj koji bi ih spuštao na zemlju kada bi ovi počinjali sa nebulozama,lik je u životu osvojio dve ekstra zgodne i obrazovane ribe,(ne znamo kakva je Marta bila)retko ko to može sa takvim fizičkim izgledom,ali on ih je oborio sa nogu svojim pozitivnim osobinama koje isijavaju iz njega čim progovori (dobrota,šarm,naivnost,slatka glupoća,DUHOVITOST).I ti sad reci da je on idiot.

Poslednja izmena:
Nije on kriv što će Kuro da uradi to što će da uradi,baš se kroz celu seriju provlači Dijegovo odgajanje Kura,na njihov odnos je baš stavljen akcent,primeti se ako malo bolje pogledaš.I možeš videti da je Dijego dao sve od sebe da Kuro izraste u dobrog čoveka,uvek mu je pokazivao pravi put,šta je dobro a šta je loše.Kura drma pubertet brate,željan je dokazivanja i adrenalina,pao je na lakom tekstu,Dijego za to uopšte nije kriv.

Markosa i Evu nije oterao,oni su dobrovoljno otišli,on ih je čak molio da ostanu.

Ovo za Tete ne znam šta da kažem,jer se ne sećam te epizode baš dobro i zašto je to uradio.
Ne možeš nikako da kažeš da je kreten,jeste on priglup,nešto poput Homera Simpsona,ali on je evo zasigurno glavni lik u seriji,najduhovitiji lik posle Santija verovatno,bolji je čovek od Fitija,pogotovo od svog brata,on je uvek bio taj koji bi ih spuštao na zemlju kada bi ovi počinjali sa nebulozama,lik je u životu osvojio dve ekstra zgodne i obrazovane ribe,(ne znamo kakva je Marta bila)retko ko to može sa takvim fizičkim izgledom,ali on ih je oborio sa nogu svojim pozitivnim osobinama koje isijavaju iz njega čim progovori (dobrota,šarm,naivnost,slatka glupoća,DUHOVITOST).I ti sad reci da je on idiot.

Slazem se. Dijego je bas dobra dusa, a kako se kod nas kaze "dobar i lud su braca" onda mnogi Dijega gledaju sasvim pogresno. Definitivno mislim da je najpozitivniji lik u seriji kome nikad na pamet ne bi palo nista neposteno, dok ga na to ne "naloze" Santi i Fiti. Ali, u tome i jeste zaplet serije.

mnogi Dijega gledaju sasvim pogresno. najpozitivniji lik u seriji kome nikad na pamet ne bi palo nista neposteno, dok ga na to ne "naloze" Santi i Fiti. Ali, u tome i jeste zaplet serije.

Reč za ovo,jedna od njegovih najboljih vrlina,poštenje.

sad konačno i nedeljom puštaju epizodu od petka.:)

Poslednja izmena:
Angela je bas slatka. ;)

Ne znam, nisam je nikad video.:)

hvala Rema_tebra :) funny,oprastam ti nakon duzeg razmisljanja :manikir:

Drago mi je...:mrgreen:

Nije on kriv što će Kuro da uradi to što će da uradi,baš se kroz celu seriju provlači Dijegovo odgajanje Kura,na njihov odnos je baš stavljen akcent,primeti se ako malo bolje pogledaš.I možeš videti da je Dijego dao sve od sebe da Kuro izraste u dobrog čoveka,uvek mu je pokazivao pravi put,šta je dobro a šta je loše.Kura drma pubertet brate,željan je dokazivanja i adrenalina,pao je na lakom testu,Dijego za to uopšte nije kriv.

Bravo! On je jednostavno roditelj... A za ono sto je GIlje hteo da ide od kuce, on(Diego) je rekao zasto ne zeli da dozvoli da se muvaju svi po kuci... Zato sto posle kad se posvadjaju, moraju da se vidjaju po kuci i onda se desi ovo kao sad sa GIljeom, odlaze od kuce.
;)

@tema

Znate sta sam provalio? Ove sad ep. sto idu...nisu uopste smorne, ove epizode sad najvise uticu na gledaoce. Do sad je sve bilo srecno, lepo, a sad ide tuga... Od jucerasnje epizode sam pozeleo da nikad nisam gledao Seranove! Jednostavno, taman pred spavanje ja odgledam njih i rastuzim se, ja bih voleo da mi je zivot kao njihov...barem do onog dana pre nego sto je Lusija poginula...ali nije i zato ne mogu da ih gledam. :cry:

P.S. Ne zalim se ni ja na moj zivot, ali ono...:(

U pravu si dijego je stvarno sto kao covek najbolji u celoj seriji, ima mnogo veliko srce, to sto je malo naivan, nema veze, ali priglup nije, samo je dobre duse i velikog srca. Vecerasnja epizoda je bila ona od tuznijih, ali je bila kvalitetna, barem za mene. Ali na kraju sve je ispalo dobro. Bilo mi je najtuznije ono kada jedu sladoled gilje i dijego u kuhinji, i onda kadar sa gilje-om kako pusta suzu. Zato ce sledeca epka biti extra, ono kad su na saslusanju.

Poslednja izmena:
Dijego je jedan od najpozitivnijih likova u seriji, naivan jeste, vaspitava ih kako moze i trudi se. Tete je trebala da ide da zivi sa babom a ne tu, ima i oca...
A zaljubila se u brata od strica. Koja bolestina ***...

Sto neces, pa bolje gledaj sad idu ok epizode, kraj nije daleko sto da ne gledas

A dobro, i to sto kazes...gledacu...

Dijego je jedan od najpozitivnijih likova u seriji, naivan jeste, vaspitava ih kako moze i trudi se. Tete je trebala da ide da zivi sa babom a ne tu, ima i oca...

Ipak je nekim delom prava spanska serija, a? : )

Da zaljubi se u brata od strica, to meni ne ide u mozak, da li je bas to toliko izrazeno u spaniji da moraju i po serijama da guraju inceste

Ohoho, i ja sam razmisljao o tome...rado bih hteo da imam neku polu sestru kao sto je Tete... Ebes mi sve ako joj ne bih svaki dan upadao u kupatilo dok se kupa.:mrgreen:

P.S. Sestru ili nesto slicno? Brata, a?:hahaha::rotf: Salim se...:rotf:

Ohoho, i ja sam razmisljao o tome...rado bih hteo da imam neku polu sestru kao sto je Tete... Ebes mi sve ako joj ne bih svaki dan upadao u kupatilo dok se kupa.:mrgreen:

P.S. Sestru ili nesto slicno? Brata, a?:hahaha::rotf: Salim se...:rotf:

Uh ja joj ne bih davao mira, eh sta bi sve tu moglo da bude:mrgreen:
A nesto slicno, sam rekao posto ne znam da li sestru od tetke strica polu ili nesto peto :lol:

Ni ja joj ne bih davao mira...ne znam kako GIlje onoliko izdrzava... ja bih Tete odveo u sobu i odma' pres'o na stvar(ne mislim odmah da spavam sa njom, vec da je smuvam)...:mrgreen:
Znam, znam, salio sam se...:lol:

Ni ja joj ne bih davao mira...ne znam kako GIlje onoliko izdrzava... ja bih Tete odveo u sobu i odma' pres'o na stvar(ne mislim odmah da spavam sa njom, vec da je smuvam)...:mrgreen:
Znam, znam, salio sam se...:lol:

Pa ne znam, ali blago njemu, dosta su oni glumili zajedno, ko zna cega je sve tu bilo. A sta bih joj ja radio, ne bi ni cula za onog manua :mrgreen:
A kako lepo mozes da se ispricas u ove kasne sate, dok moderatori spavaju :mrgreen: :mrgreen:

Back