Секте у Србији.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zna se ko su Satanisti :manikir:

aj edukujte se malo :mrgreen:

pa ko su satanisti?
pomenula si sataniste u replici na moj post.
sto se snebivas? jel vas u vasoj crkvi uce da budte lukavi i skrivate namere?
evo ja kazem da ste sekta i to destruktivna, spreman sam i da taj stav branim faktima.
jel si ti spremna kao pobozna licnost da kazes ono sto si htela i sto se govori kod vas u glavnom stabu, da je SPC satanisticka?

da vidimo koliko ste vi iskreni, bas me kopka

pa ko su satanisti?
pomenula si sataniste u replici na moj post.
sto se snebivas? jel vas u vasoj crkvi uce da budte lukavi i skrivate namere?
evo ja kazem da ste sekta i to destruktivna, spreman sam i da taj stav branim faktima.
jel si ti spremna kao pobozna licnost da kazes ono sto si htela i sto se govori kod vas u glavnom stabu, da je SPC satanisticka?

da vidimo koliko ste vi iskreni, bas me kopka

a ti mozes do sutra pricati to sto pricas

mozda ubedis sebe tako :aha:

SPC nisam spomenula ti je spominjes u kontekstu sa Satanistima :mrgreen:

samo ne znam zasto

Ako si informisan trebao bi znati ko su Satanisti

ako ne znas nauci :)

bye

cak vam je i ono Jehova pogresno.
prosto sramota sta americki basibozluci mogu da naprave od drevne religije..
doslo to sa bible u ameriku i pocelo da lupeta kojesta.

koleginica moje zene dosla cuvsi da znam hebrejski da me pita kako se tacno kaze moj gospod na hebrejskom.
ja joj reko, posle par meseca otvorila svoju crkvicu i pise svetlecim slovima na vrhu adonai!
prosto sam se osetio krivim sto ce da peljesi ljude a ja joj pomogao.

inace ima 300 funti i duguje para svima redom. predstavi se kao bogobojazljiva zenica a onda krene u napad..

:dash:
Данас ми се десио невероватан случај.
Читам нешто, кад чујем женски глас из дворишта, дозива ГАЗДА, ГАЗДА.
Супруга код куће, ова зове газду:hahaha: па се пуно не цимам.
Дозивање не престаје.
Устајем, нервозан због прекинутог читања, излазим напоље, кад у дворишту две даме од неких 40 - 50 година.
Изволите, рекох уљудно, а оне ће.
* Ми смо дошле да попричамо са вама*
Помислих, синови су некога премлатили па дошла мајка од тога, појачана тетком да интевенише.
Изволите, позвовем их у кућу и сместим. У том дође и супруга па нам се придружи.
На моје питање у чему је проблем, рекоше:
* Нема никаквог проблема, него оне ето обилазе грађане, причају са њима о дешавањима у свету, ратови, поплаве, урагани.......*
На моје питање, како ја на то могу да утичем, јер то су ствари које су страшне, оне наставише.
*А ко се придружите нама, можемо скупа, са још доста наших пријатеља по целоме свету утицати на то. Јер очити је да је у питању Божја казна и тако то.
Супруга устаје и гледа ме молећиво преко њихових рамена и излази.....
На моје питање КОЈА ЈЕ ВЕРА У ПИТАЊУ, одговорише
*Јеховина*
Зовем гласно супругу, која се јавља из собе и рекох ДОНЕСИ МИ ПИШТОЉ
Госпође скочише, трка, фрка гужва на вратима, па на улицу, ја за њима, вичем а пар комшија напољу, које су оне већ обрађивале вичу УДРИ ГО-ВНА.
Оне беже низ улицу, палим ауто па за њима. Претекнем их, паркирам иза једног аута и усликам, те две даме. Да имам за успомену:per:

СЕКТЕ КОД НАС ПОСТАДОШЕ СВЕ АГРЕСИВНИЈЕ.
ДО САДА СУ ПО УЛИЦАМА ДЕЛИЛИ СВОЈЕ ПАМФЛЕТЕ А САДА И НЕДЕЉОМ УПАДАЈУ У ДОМОВЕ, ОЧЕКУЈУЋИ ДА ЋЕ ЛАКО ОБРАДИТИ ОНЕ, КОЈИ СУ КОД СВОЈИХ КУЋА У ВРЕМЕ КАД СЕ ИДЕ У ЦРКВУ.
А ВЛАСТ ЋУТИ ВЕРОВАТНО ЗБОГ ЉУДСКИХ ПРАВА:dash:

Потом нађох интересантан текст који је написао ДЕЈАН ЛУЧИЋ
http://www.dejanlucic.net/Lat/SEKTE U SRBIJI.html
Мислим да га вреди прочитати.

SEKTE U SRBIJI
SEKTAŠI SE OSILILI
Procenjuje se da kod nas ima oko POLA MILIONA njihovih sledbenika - 300.000 su stalni članovi i čine tvrdo jezgro, a 200.000 su povremeni poklonici

Ево сликаPogledajte prilog 62542
:hahaha::hahaha::hahaha:

Краљу ,Легендо, Царе...слично се мени десило...само су ми пришли са причом јер верујете у крај света...крај је сличан твом..да не покварим овај Кодак моменат!

:hahaha::hahaha::hahaha:

sekte prije svega treba hebeno oporezovati jer to nisu nikakve religije vec udruzenja gradjana kojima je potrebna psihicka pripomoc. to sto ne mogu da priznaju da su bolesni i nece da se lijece u dusevnim ustanovama na teret drzave ne znaci da placanje lijecenja koje kakvim nadri iscjeliteljima oslobodjeno PDV-a

a ti mozes do sutra pricati to sto pricas

mozda ubedis sebe tako :aha:

SPC nisam spomenula ti je spominjes u kontekstu sa Satanistima :mrgreen:

samo ne znam zasto

Ako si informisan trebao bi znati ko su Satanisti

ako ne znas nauci :)

bye
:rtfm:
Да ли сам ја у свом уводном тексту споменуо било коју секту?
Нисам. Писао сам о две ГОСПОЂЕ.
КАМИ сад за тебе.
ЈА НЕ ПРИПАДАМ НИ ЈЕДНОЈ СЕКТИ, ВЕРНИК САМ СРПСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ, и своје синове васпитавам у том правцу.
А САД О СВЕДОЦИМА.
Моја школска другарица, је постала члан ЈХ, који су материјално помагали њену породицу, али је она свакодневно давила све познанике, пријатеље, комшије причама о ЈХ, тако да су јој сви окренули леђа.
Супруг је оставио а деца у недостатку родитељске пажње, завршише у СПЕЦИЈАЛНОЈ ШКОЛИ. На крају је са гробаова својих родитеља поскидала крстове, тако да не постоји никакво обележје.
А САД ОПЕТ КАМИ.
ЗАШТОДА КРИВИЧНО ДА ОДГОВАРАМ:per:
ГДЕ СИ ТИ ВИДЕО ДА САМ ИХ ЈУРИО ПИШТОЉЕМ. ЈА САМ САМО ТРАЖИО ДА МИ СУПРУГА ИСТИ ДОНЕСЕ _ БИО ДАН ЗА РЕДОВНО ЧИШЋЕЊЕ И ПОДМАЗИВАЊЕ.
ШТО СЕ СЛИКАЊА ТИЧЕ
СЛИКАО САМ ЈЕДНУ СТАРУ КУЋУ, КОЈА ЈЕ БИЛА У ФАЗИ РУШЕЊА, И КОЈА ПРЕДСТАВЉА РУГЛО ЗА НАШ ГРАД.
А САД ПОРУКА ЗА КАМИЈА И ОВУ ГРИЛОВКУ И СВЕ ЊИХОВЕ СЛЕДБЕНИКЕ
ПОШТО ИМАМ ТРИ СИНА, ДВА МАЛОЛЕТНА, КОЈИ СУ НА ОЦА ПОВУЧЕНИ И ПЛАШЉИВИ, ПА МОРАМ ВОДИТИ РАЧУНА КО МИ ДОЛАЗИ У ДВОРИШТЕ ИЛИ КУЋУ, УПОЗОРАВАМ ВАС....
УКОЛИКО БИЛО КО ОД ВАС И ВАМА СЛИЧНИХ САМО ПРИВИРИ
БИЋУ ПРИНУЂЕН ДА ЧУВАМ СВОЈУ ПОРОДИЦУ.
ДАКЛЕ
ПОЛОМИЋУ, ТОГА ИЛИ ТЕ, ТАКО ДА ЋЕ СЕКТА КОЈОЈ ПРИПАДАЈУ ЦЕО ЖИВОТ МОРАТИ ДА ГА ГУРА У КОЛИЦИМА И ДА МУ КУПУЈЕ СЛАМКЕ НА КОЈЕ ЋЕ ТИ ИСТИ ДА ЈЕДУ ДО КРАЈА ЖИВОТА..

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back