МАЧАК
Buduća legenda
- Poruka
- 25.542
Данас ми се десио невероватан случај.
Читам нешто, кад чујем женски глас из дворишта, дозива ГАЗДА, ГАЗДА.
Супруга код куће, ова зове газду па се пуно не цимам.
Дозивање не престаје.
Устајем, нервозан због прекинутог читања, излазим напоље, кад у дворишту две даме од неких 40 - 50 година.
Изволите, рекох уљудно, а оне ће.
* Ми смо дошле да попричамо са вама*
Помислих, синови су некога премлатили па дошла мајка од тога, појачана тетком да интевенише.
Изволите, позвовем их у кућу и сместим. У том дође и супруга па нам се придружи.
На моје питање у чему је проблем, рекоше:
* Нема никаквог проблема, него оне ето обилазе грађане, причају са њима о дешавањима у свету, ратови, поплаве, урагани.......*
На моје питање, како ја на то могу да утичем, јер то су ствари које су страшне, оне наставише.
*А ко се придружите нама, можемо скупа, са још доста наших пријатеља по целоме свету утицати на то. Јер очити је да је у питању Божја казна и тако то.
Супруга устаје и гледа ме молећиво преко њихових рамена и излази.....
На моје питање КОЈА ЈЕ ВЕРА У ПИТАЊУ, одговорише
*Јеховина*
Зовем гласно супругу, која се јавља из собе и рекох ДОНЕСИ МИ ПИШТОЉ
Госпође скочише, трка, фрка гужва на вратима, па на улицу, ја за њима, вичем а пар комшија напољу, које су оне већ обрађивале вичу УДРИ ГО-ВНА.
Оне беже низ улицу, палим ауто па за њима. Претекнем их, паркирам иза једног аута и усликам, те две даме. Да имам за успомену
СЕКТЕ КОД НАС ПОСТАДОШЕ СВЕ АГРЕСИВНИЈЕ.
ДО САДА СУ ПО УЛИЦАМА ДЕЛИЛИ СВОЈЕ ПАМФЛЕТЕ А САДА И НЕДЕЉОМ УПАДАЈУ У ДОМОВЕ, ОЧЕКУЈУЋИ ДА ЋЕ ЛАКО ОБРАДИТИ ОНЕ, КОЈИ СУ КОД СВОЈИХ КУЋА У ВРЕМЕ КАД СЕ ИДЕ У ЦРКВУ.
А ВЛАСТ ЋУТИ ВЕРОВАТНО ЗБОГ ЉУДСКИХ ПРАВА
Потом нађох интересантан текст који је написао ДЕЈАН ЛУЧИЋ
http://www.dejanlucic.net/Lat/SEKTE U SRBIJI.html
Мислим да га вреди прочитати.
SEKTE U SRBIJI
SEKTAŠI SE OSILILI
Procenjuje se da kod nas ima oko POLA MILIONA njihovih sledbenika - 300.000 su stalni članovi i čine tvrdo jezgro, a 200.000 su povremeni poklonici
Ево слика
Poslednja izmena: