- Poruka
- 29.534
U Srbiji je dozvoljena sloboda veroispovesti i tu nema nicega nejasnog.
nejasno je ovima sto za sve sto nije SPC, misle da je sekta...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Srbiji je dozvoljena sloboda veroispovesti i tu nema nicega nejasnog.
Fakti
Jehovini svedoci veruju u dolazak Isusa Hrista i da će samo 144.000 Jehovinih svedoka biti spaseno i živeti u rajskom naselju, a da bi se ušlo u tu grupu spasenih, mora se precizno slediti verska doktrina
Ukoliko se od članova neko ne predržava pravila, ide na sudski odbor. Najgora kazna je ekskomunikacija, odnosno izbacivanje iz organizacije i lišavanje mogućnosti vaskrsenja na rajskoj zemlji
Jehovini svedoci u Srbiji su prisutni oko 100 godina. U svetu, a i kod nas, ovo je jedna od najbrojnijih sektiovo je kopirano sa onog linka koje sam par postova iznad postavila a ja dodajem i jedna od agresivnijih u pridobijanju clanstva..i to ozbiljno agresvinih...kad sam studirala..imali smo ozbiljan seminarski rad na temu sekte kod nas...o ovoj sekti hm....pa....vrlo ih se tesk..kad odluce da nekog uvukuo osloboditi

))pa evo tvoje fakte da demantujem odmah
odakle ti ti fakti od rekla kazala jel ?
1. ne veruju da ce samo tih 144 000 biti spaseno...
ostalo necu komentarisati
poceto je sa izmisljotinama... sta vise...

pa evo tvoje fakte da demantujem odmah
odakle ti ti fakti od rekla kazala jel ?
1. ne veruju da ce samo tih 144 000 biti spaseno...
i sledi se Biblijska nauka
ostalo necu komentarisati
poceto je sa izmisljotinama... sta vise...
Ako tebe ne zanima da znas ko su zaista JEhovni Svedoci ne moras to znati
Ali zato ne iznosi lazi
agresivni u cemu ? smesno))
bye
a i onako nije u skladu sa temom
pa rekoh ti..postavila sam link samo par postova iznad ..al nisi pogledala..no nije mi tesko
evo ga
http://www.pressonline.rs/page/column/sr.html?id=60408§ionId=57&view=story
Pa dobro,ti veruj cemu zelis, ja kazem da to sti si ispisala o JS nije istina
i ne bi bilo lepo da iznosis lazi ovde
jer ce se JS postarati da svi koji iznose lazi krivicno odgovaraju ..
tako da...
ne treba se igrati sa time...
otisla sam
bye
ok a ko je rekao da je taj clanak istina?
Koga zanima istina o JS nece citati clanak od izvesnog Zorana Lukovica koji ce biti krivicno gonjen zbog iznosenja kleveti i lazi o JS
Al ok mozda vi to ne znate...
tesko je stici demonatovati sve lazi...
kako je moguce da neko tvrdi da je neko sekta, ko je istovremeno REGISTROVANA ZVANICNA RELIGIJA u ITALIJI na primer i druga po brojnosti odmah iza Katolicizma..
Ok mogu razumeti da neki imaju predrasude jer je dugo dopustano da se svasta pise ..
i jer nije funkcionisao zakon o javnom informisanju ...
zeno...ja sam citirala coveka koji clan Evropske federacije za borbu portiv sekti..ne iznosim ja laz..vec njegove reci...aman sto ne porcitash...sve su njegove reci...osim one oko agresivnosti...to znamo iz licnog iskustva..temu na faksu smo upravo dobili od profe ciju je cerku uzela pod svoje sekta jehovini svedoci...to je to...

zeno...ja sam citirala coveka koji clan Evropske federacije za borbu portiv sekti..ne iznosim ja laz..vec njegove reci...aman sto ne porcitash...sve su njegove reci...osim one oko agresivnosti...to znamo iz licnog iskustva..temu na faksu smo upravo dobili od profe ciju je cerku uzela pod svoje sekta jehovini svedoci...to je to...
Било је више примера објављених у јавности где су неки чланови секте Јеховиних сведока, смртно страдали због љихове болесне идеологије, или чега већ, да не примају трансфузију.
Пре пар година такав случај је забележен са једним дечаком, мислим у Параћину, нисам сигурна за место.
Мене чуди да због оваквих стравичних догађаја та секта није званично забрањена .
Fakti
Jehovini svedoci veruju u dolazak Isusa Hrista i da će samo 144.000 Jehovinih svedoka biti spaseno i živeti u rajskom naselju, a da bi se ušlo u tu grupu spasenih, mora se precizno slediti verska doktrina
Ukoliko se od članova neko ne predržava pravila, ide na sudski odbor. Najgora kazna je ekskomunikacija, odnosno izbacivanje iz organizacije i lišavanje mogućnosti vaskrsenja na rajskoj zemlji
Jehovini svedoci u Srbiji su prisutni oko 100 godina. U svetu, a i kod nas, ovo je jedna od najbrojnijih sekti
ovo je kopirano sa onog linka koje sam par postova iznad postavila a ja dodajem i jedna od agresivnijih u pridobijanju clanstva..i to ozbiljno agresvinih...kad sam studirala..imali smo ozbiljan seminarski rad na temu sekte kod nas...o ovoj sekti hm....pa....vrlo ih se tesk..kad odluce da nekog uvukuo osloboditi
a vi sve verujete sta se pise u Kuriru i Skandalu?
i slicnim novinama...
Jedan mali savet: budi oprezna u konverzaciji sa JS!
Titula moderatora ni neprovidan ekran nece ti pomoci ako te uzmu na zub.
Oni bolje banuju.

Било је више примера објављених у јавности где су неки чланови секте Јеховиних сведока, смртно страдали због њихове болесне идеологије, или чега већ, да не примају трансфузију.
Пре пар година такав случај је забележен са једним дечаком, мислим у Параћину, нисам сигурна за место.
Мене чуди да због оваквих стравичних догађаја та секта није званично забрањена .
Zabranjuju se samo one koje destruktivno deluju i pozivaju na rušenje poretka, poput satanista, OTO-a i sličnih. Mada, ove poput JS narušavaju duhovni i poredak postojećih vrednosti
Не, верујем званичном полицијском извештају.

oprezna zbog cega![]()