Hajde sada iskreno, bez lažnog moralisanja, koliko ste imali seksualnih partnera do sada?
Muškarci bez preuvelicavanja, žene bez smanjivanja
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko želi dublju diskusiju neka napise pol, godine i broj partnera. Da jednom nadjemo koje je to prosek za nas u 20tim godinama.Hajde sada iskreno, bez lažnog moralisanja, koliko ste imali seksualnih partnera do sada?
HahHajde sada iskreno
Ahhahahahahaha nema logike, nasumično izabrani brojeviПокушавам да нађем логику, као у оним тестовима интелигенције. Зашто баш ове бројке?
До 5, па за 3 више, па за 4 више, па за 3 више
Да, да, погодите следећи број у низуПокушавам да нађем логику, као у оним тестовима интелигенције. Зашто баш ове бројке?
То, то.Да, да, погодите следећи број у низу
Juče pokušavam da dokažem da muški i ženski BodyCount nije isto, a sad se to smatra aksiomom.Muškarci bez preuvelicavanja, žene bez smanjivanja
То се овде зна од памтивека, чак смо установили и тачну формулу за израчунавање броја партнера, дужине итд.Juče pokušavam da dokažem da muški i ženski BodyCount nije isto, a sad se to smatra aksiomom.
Ona Karen_leave je htela da me stavi u top zbog te izjaveТо се овде зна од памтивека, чак смо установили и тачну формулу за израчунавање броја партнера, дужине итд.
Зато што је млада и зелена још, научиће на љису да се увек и без изузетка каже "ти си ми други, бебо."Ona Karen_leave je htela da me stavi u top zbog te izjave
Ž, 27, preko 15 ali manje od 20Ko želi dublju diskusiju neka napise pol, godine i broj partnera. Da jednom nadjemo koje je to prosek za nas u 20tim godinama.
Mogu li ja cuti tu formuluТо се овде зна од памтивека, чак смо установили и тачну формулу за израчунавање броја партнера, дужине итд.
brojke su pazljivo biraneПокушавам да нађем логику, као у оним тестовима интелигенције. Зашто баш ове бројке?
Ali evo sa manje od 5 je bilo vise puta, ostali ono se pokupili za jednu noc sto kazu hahahabrojke su pazljivo birane
do 5 je postenazena.com
do 8 je "zar je bas moralo toliko jbg"
do 12 promiskuitetna
do 15 voli al sa merom
preko 18 iskusna auuuuu i tata bi sine
Ma sta imaju biti iskompleksirani. Da sam nasla pravog u prvom ostala bi na jednom.Sad će ovde iskompleksirani mužjaci da lupaju 15+