Шта чини одличног сексуалног партнера?

Uglavnom ne tražim zamerke svojim partnerkama. Kada je zena samnom u krevetu ja je osjećam kao najbolji, najzgodniji i najlepsu ženu na svetu. U sexu mogu beskrajno da uživam ali sve vreme imam kontrolu nad sobom. Volim da ona uživa toliko da nema kontrolu…To je mozda ta suprotnost koja privlaci… Sve to vise zavisi od mene nego od partnerke… Nisam imao ženu koja ne može da bude dobar partner u krevetu…Može van kreveta:mrgreen:

E sad mi je vazno da je spreta (kada sam bila mlađana bas mi je bilo simpa kada je onako nevešt, po malo spetljan).
Čist, uredan, razuman, osećajan, važno je da prihvata odbijanje i da nije frustriran ako ne prode na prvu, da je u trenigu, nije važno da ima plocice ali ako je ono salo i mrcina to mi je baš ono bzv

E sad mi je vazno da je spreta (kada sam bila mlađana bas mi je bilo simpa kada je onako nevešt, po malo spetljan).
Čist, uredan, razuman, osećajan, važno je da prihvata odbijanje i da nije frustriran ako ne prode na prvu, da je u trenigu, nije važno da ima plocice ali ako je ono salo i mrcina to mi je baš ono bzv
Е сад је битно да ли дечко куца јаја у јаја за Ускс само или и другим данима. Или гледа.
Немој се љутити нашалио сам се мало питањем али не жељом да увредим или понизим!?💌😁😂

Да ли сте добри у кревету и шта вас чини одличним сексуалним партнером?
...добар сам у кревету кад спавам са својим сексуалним партнером...
...одличан не то никако , ја сам лала...
...жени кажем да сам код љубавнице а љубавници да сам код жене а ја одох на таван да се слатко наспавам....

Back