Шта чини одличног сексуалног партнера?

Pa po toj logici je onda potrebno 5-7 kila karađorđevih šnicli dnevno da bi se gladna lavica zasitila. :eek:
7700a09822fdac1ed67834c20a0176d7.jpg

Да ли сте добри у кревету и шта вас чини одличним сексуалним партнером?
...ne znam, niko se nije zalio, mozda sam losa samo u smislu kad mi se nece, nece mi se i tacka...:malav:

..a ne volim recimo kad svaki put kad legnemo u krevet odmah krece vatacina...volim one trenutke
koji ne vode odmah u seks, nego daju prostor i za neznosti kojima sam koitus nije cilj..volim spontanost..

Воља и жеља да се преда ксо на длану и да за то буде награђена и доведена до лудила колико је могуће. Ту игра конекције да су всм обе жице на сличној конекцији. Дакле није толико физички иако наравно треба донекле колико је у вољи , жељи и без великих ограничења.

Могу бити јако добар некој којој то одговара бити добар свима значи бити тотално универзалан тип а то нисам ако је неко незаинтересован , да ужива да се игра да уноси себе у ту игру то постане врло брзо досадно и одрађивање не знам како неко у том смислу може бити баш добар али ајде задовољавајућ да не бије малер.

Воља и жеља да се преда ксо на длану и да за то буде награђена и доведена до лудила колико је могуће. Ту игра конекције да су всм обе жице на сличној конекцији. Дакле није толико физички иако наравно треба донекле колико је у вољи , жељи и без великих ограничења.

Могу бити јако добар некој којој то одговара бити добар свима значи бити тотално универзалан тип а то нисам ако је неко незаинтересован , да ужива да се игра да уноси себе у ту игру то постане врло брзо досадно и одрађивање не знам како неко у том смислу може бити баш добар али ајде задовољавајућ да не бије малер.
pa eto ja sam razumela da
odličnog seksualnog partnera čini velika ljubav prema njemu i ćoravost na jedno oko.

Back