nijevaljda
Zainteresovan član
- Poruka
- 233
Да ли сте добри у кревету и шта вас чини одличним сексуалним партнером?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa po toj logici je onda potrebno 5-7 kila karađorđevih šnicli dnevno da bi se gladna lavica zasitila.То је као да гладној лавици дате виршлицу да једе
Hvala.stvarno si narezak
...ne znam, niko se nije zalio, mozda sam losa samo u smislu kad mi se nece, nece mi se i tacka...Да ли сте добри у кревету и шта вас чини одличним сексуалним партнером?
pa eto ja sam razumela daВоља и жеља да се преда ксо на длану и да за то буде награђена и доведена до лудила колико је могуће. Ту игра конекције да су всм обе жице на сличној конекцији. Дакле није толико физички иако наравно треба донекле колико је у вољи , жељи и без великих ограничења.
Могу бити јако добар некој којој то одговара бити добар свима значи бити тотално универзалан тип а то нисам ако је неко незаинтересован , да ужива да се игра да уноси себе у ту игру то постане врло брзо досадно и одрађивање не знам како неко у том смислу може бити баш добар али ајде задовољавајућ да не бије малер.
Зашто мора бити ћоравост на једно око? мислиш на заљубљеност?pa eto ja sam razumela da
odličnog seksualnog partnera čini velika ljubav prema njemu i ćoravost na jedno oko.