Araon
Elita
- Poruka
- 18.385
Ih bre, Araone, pa dugmići na muškim boksama su izmišljeni upravo zbog žena![]()
Osim ako seksa nije bilo neko vreme ili ako se baš raspalila priča, onda verujem da se ne obraća pažnja na to

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ih bre, Araone, pa dugmići na muškim boksama su izmišljeni upravo zbog žena![]()
Jeste da seks u čarapama, onako gledano posmatrački sa strane, ne izgleda baš najbolje, ali majku mu, kad već pričamo ozbiljno o seksusad mi pade na pamet pa bolje i to provlacenje miska kroz rupu na gacama nego da skine sve sa sebe osim carapa![]()
Jeste da seks u čarapama, onako gledano posmatrački sa strane, ne izgleda baš najbolje, ali majku mu, kad već pričamo ozbiljno o seksu, onda imam da izjavim za tv da mi ni najmanje ne smetaju čarape (ni moje, ni njegove) u onim nekim ščepajućim i vrtoglavim trenucima kad ne gledaš šta i kako skidaš, već samo skidaš grozničavo ono najneophodnije, pa čarape ostanu.
A ponekad je i vrlo uzbuđujuće osetiti se kao Čehinjica, dok te čepa i gnječi taj tvoj uzbudljivi, bradati Čeh u čarapama![]()
pa kad moze da ga provuce dok piski, ja ne vidim sto ga ne bi provukao i da bi ebo?
napolju ili u kolima ili u hodniku.
doduse, ja ne volim slip gace nikako, mozda zato pricam o boksericama.
a meni su slatke carapice bre, fore radi.ponekad.
Ih bre. čarape su ponekad taj poseban tvist detaljskinuti sve sa sebe osim carapa i skinuti samo najneophodnije nije isto![]()
oprostices, ali ovde se ne divani trenutno o mojim gacama, vec o muskim.
.... dodala bih da se štede pare i na redovnom krečenju i prekrečavanju crvenih tragova laka sa nožnih prstića (u slučaju ženskih čarapa), koje nekako, ne znam kako, umeju da ostanu na zidua i nosenjem carapa, stedi se na pedikiru tj en grebes partnera petama i zgodnije se zakacis za posteljinu![]()
I govorim o muškim gaćama...
Mislim, moraš odeću skidati, a i zna se ko šta radi... Niko nije lud. Kod mene u ulici je devojka radila tipu oral u 9 uveče, ljudi šetaju, svetla gore, ona u brusu radi posao... Ne obaziru se puno, a ni mi... Svako svoj posao.![]()
.... dodala bih da se štede pare i na redovnom krečenju i prekrečavanju crvenih tragova laka sa nožnih prstića (u slučaju ženskih čarapa), koje nekako, ne znam kako, umeju da ostanu na zidu![]()
iju,iju pa zar kod kolimaja to ne razumem.
ako se dohvatis u kolima, sta se skidas koji djavo?
ja to ne razumem.
ako se dohvatis u kolima, sta se skidas koji djavo?.
Pa opuste se ljudi, nije da je to super, ali ima i gorih stvari da bi se oko toga moralisalo.
I još nešto, imam pitanje za vas, da li vas bombarduju u inboks kad pomene seks ili tako nešto?
Znam na FB kada neka žena pomene "sisa, seks", odmah je bombarduju...
.... dodala bih da se štede pare i na redovnom krečenju i prekrečavanju crvenih tragova laka sa nožnih prstića (u slučaju ženskih čarapa), koje nekako, ne znam kako, umeju da ostanu na zidu![]()
mene ne, samo jedan juce i to je prvi i odmah sam se pohvalila ovde, ali vidim da je i perfektna startovana po istom pitanju i malo sam uvredjena.
valjda je svima ocigledno da samo caskamo i malo se zaebavamo i koristimo te izraze u duhu sto sadrzajnijeg postovanja na vakvoj temi. ne odgovoris i ako stigne i cao. meni cak i reputacije stizu u duhu- idi u dupe..budalo jedna..upljuvah se, jedem ovde i citam sta pises..
eto. ne mozes ih prevariti da si nesto sto nisi.
fejs koristim samo da bih pratila price o kerovima i gde sta treba pomoci, a grupa ljudi na mojoj listi mi je izuzetno slicna i po vokabularu i po interesovanjima. tako da ne, nemam losih iskustava te vrste i neka tako i ostane.