Seksualno iskustvo

pa kad moze da ga provuce dok piski, ja ne vidim sto ga ne bi provukao i da bi ebo? :think:
napolju ili u kolima ili u hodniku.

doduse, ja ne volim slip gace nikako, mozda zato pricam o boksericama.

a meni su slatke carapice bre, fore radi.ponekad.

sad mi pade na pamet pa bolje i to provlacenje miska kroz rupu na gacama nego da skine sve sa sebe osim carapa :sad2:
Jeste da seks u čarapama, onako gledano posmatrački sa strane, ne izgleda baš najbolje, ali majku mu, kad već pričamo ozbiljno o seksu :malav:, onda imam da izjavim za tv da mi ni najmanje ne smetaju čarape (ni moje, ni njegove) u onim nekim ščepajućim i vrtoglavim trenucima kad ne gledaš šta i kako skidaš, već samo skidaš grozničavo ono najneophodnije, pa čarape ostanu.

A ponekad je i vrlo uzbuđujuće osetiti se kao Čehinjica, dok te čepa i gnječi taj tvoj uzbudljivi, bradati Čeh u čarapama :)

Jeste da seks u čarapama, onako gledano posmatrački sa strane, ne izgleda baš najbolje, ali majku mu, kad već pričamo ozbiljno o seksu :malav:, onda imam da izjavim za tv da mi ni najmanje ne smetaju čarape (ni moje, ni njegove) u onim nekim ščepajućim i vrtoglavim trenucima kad ne gledaš šta i kako skidaš, već samo skidaš grozničavo ono najneophodnije, pa čarape ostanu.

A ponekad je i vrlo uzbuđujuće osetiti se kao Čehinjica, dok te čepa i gnječi taj tvoj uzbudljivi, bradati Čeh u čarapama :)

skinuti sve sa sebe osim carapa i skinuti samo najneophodnije nije isto :malav:

i zene ne nose gace, nego gacice.
kilote.
donji ves.
moja strina Rada (ne znam da li je jos ziva, ali imala je bradu tj dlake na istoj , po tome je pamtim) je smatrala da je nepristojno i pominjati gace,a vezano za zene.

I govorim o muškim gaćama... :)

Mislim, moraš odeću skidati, a i zna se ko šta radi... Niko nije lud. Kod mene u ulici je devojka radila tipu oral u 9 uveče, ljudi šetaju, svetla gore, ona u brusu radi posao... Ne obaziru se puno, a ni mi... Svako svoj posao. :)

ja to ne razumem.
ako se dohvatis u kolima, sta se skidas koji djavo?

- - - - - - - - - -

.... dodala bih da se štede pare i na redovnom krečenju i prekrečavanju crvenih tragova laka sa nožnih prstića (u slučaju ženskih čarapa), koje nekako, ne znam kako, umeju da ostanu na zidu :kpozdrav:

opi lakovi i fiksator i glava ne boli.
ali i carape, dakako, sve se slazemo.

Pa opuste se ljudi, nije da je to super, ali ima i gorih stvari da bi se oko toga moralisalo.

I još nešto, imam pitanje za vas, da li vas bombarduju u inboks kad pomene seks ili tako nešto?

Znam na FB kada neka žena pomene "sisa, seks", odmah je bombarduju...

mene ne, samo jedan juce i to je prvi i odmah sam se pohvalila ovde, ali vidim da je i perfektna startovana po istom pitanju i malo sam uvredjena.

valjda je svima ocigledno da samo caskamo i malo se zaebavamo i koristimo te izraze u duhu sto sadrzajnijeg postovanja na vakvoj temi. ne odgovoris i ako stigne i cao. meni cak i reputacije stizu u duhu- idi u dupe..budalo jedna..upljuvah se, jedem ovde i citam sta pises..
eto. ne mozes ih prevariti da si nesto sto nisi.
fejs koristim samo da bih pratila price o kerovima i gde sta treba pomoci, a grupa ljudi na mojoj listi mi je izuzetno slicna i po vokabularu i po interesovanjima. tako da ne, nemam losih iskustava te vrste i neka tako i ostane.

.... dodala bih da se štede pare i na redovnom krečenju i prekrečavanju crvenih tragova laka sa nožnih prstića (u slučaju ženskih čarapa), koje nekako, ne znam kako, umeju da ostanu na zidu :kpozdrav:

Kad smo vec kod tragova na zidu - ne treba praktikovati odnose u potpuno mracnoj trpezariji, na stolu koji je sasvim naslonjen na zid, narocito ako je neko od aktera u braku. :rumenka:

mene ne, samo jedan juce i to je prvi i odmah sam se pohvalila ovde, ali vidim da je i perfektna startovana po istom pitanju i malo sam uvredjena.

valjda je svima ocigledno da samo caskamo i malo se zaebavamo i koristimo te izraze u duhu sto sadrzajnijeg postovanja na vakvoj temi. ne odgovoris i ako stigne i cao. meni cak i reputacije stizu u duhu- idi u dupe..budalo jedna..upljuvah se, jedem ovde i citam sta pises..
eto. ne mozes ih prevariti da si nesto sto nisi.
fejs koristim samo da bih pratila price o kerovima i gde sta treba pomoci, a grupa ljudi na mojoj listi mi je izuzetno slicna i po vokabularu i po interesovanjima. tako da ne, nemam losih iskustava te vrste i neka tako i ostane.

To sam primetio i sa prijateljima, kada neka devojka izjavi nešto seksualno, svi se uzbude nešto, čak i da im se ne dopada ni na koji način... Odmah se atmosfera naelektriše... To valjda povezuju sa tim "pomenula je seks, ona ga i želi, i to odmah, i to sa mnom" :D

Back