veja
Iskusan
- Poruka
- 6.540
pa nemojte sad da kacite pesme ovde. jeee kakve ste 
- - - - - - - - - -
a i sta se ja mesam, koji klinac?

- - - - - - - - - -
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nemojte sad da kacite pesme ovde. jeee kakve ste
- - - - - - - - - -
Pošto smo Vas drage naše prizvali muzikom na temu a i obećali smo danas golicavu priču, uz par nepristojnih pitanja evo da krenem
Da li ste imali situaciju u životu u kojoj ste morali kolateralno da izgurate dvojicu na grbači u istom danu?
Recimo imate zvaničnog partnera sa kojim više nema ni jedne štrafte na posteljini u vašem krevetu, sve je belo, predvidljivo i zanimljivo kao lanjski sneg i nezvaničnog kod koga stižete na vrata vlažni do cipelice na blanko.
I desi se situacija u kojoj se posle seanse sa svojim strastvenim drugarom vratite kući onako do korena pohebani i zadovoljni i onda vam se naklati zvanični partner nošen nekom čudnom intuicijom
I sada sledi sex po službenoj dužnosti!
Da li vam se to desilo?
Da li ste stigle bar da se plaknete pre nego vas je muž stigo na krivini?
Kakav vam je bio osećaj i da li ste imale grižu savesti?
Da li se zloća u vama krišom kikotala rogonji za koga se udala?
Malavelika bi sada dobrodošla svojim odgovorima
Da čujem Vas, studiozno pristupite odgovorima, ne birate pamučne gaće kod Kineza.
Ova pitanja su jednako upućena i suprotnom polu!
Znam. Šalim se bre šta se ljutiš odmah,To je bio... ono...hm... sarkazam
Ne ljutim se kažem samo.
A kad smo već kod čula njuha, pa to i jeste najbitnije u seksu, tako da mož i da ima smisla, iako sam samo htela istaći kako mi je cela ta sićuejšn u stvari bezveze
Pa osim ako se nije prackao posle toga osetila bih itekako, čuj, pa gde ne bih, kad mu znam miris u svim fazama mogućim, al dobro, ja legnem pored njega pa ga njuškam dok spava))))
Pored tebe ni insekt ne može da proleti. Ti imaš ruski C-500 za vazdušno kosmičku odbranu
Rispekt što bi reko Julijan
Pa ne, zapravo može sve i svašta pored mene da prođe pa i rođena sestra da je ne primetim, al valjda poznajem miris svog muža i znam kako miriši posle seksa, i on a i ja.
Sad ako neko uvek i u svakoj prilici miriši na ružinu vodicu je drugo, mi smo ipak samo ljudi u svim mogućim izdanjima.