Seksualno iskustvo

Pošto smo Vas drage naše prizvali muzikom na temu a i obećali smo danas golicavu priču, uz par nepristojnih pitanja evo da krenem
Da li ste imale situaciju u životu u kojoj ste morale kolateralno da izgurate dvojicu na grbači u istom danu?
Recimo imate zvaničnog partnera sa kojim više nema ni jedne štrafte na posteljini u vašem krevetu, sve je belo, predvidljivo i zanimljivo kao lanjski sneg i nezvaničnog kod koga stižete na vrata vlažni do cipelice na blanko.
I desi se situacija u kojoj se posle seanse sa svojim strastvenim drugarom vratite kući onako do korena pohebani i zadovoljni i onda vam se naklati zvanični partner nošen nekom čudnom intuicijom
I sada sledi sex po službenoj dužnosti!
Da li vam se to desilo?
Da li ste stigle bar da se plaknete pre nego vas je muž stigo na krivini?
Kakav vam je bio osećaj i da li ste imale grižu savesti?
Da li se zloća u vama krišom kikotala rogonji za koga se udala?

Malavelika bi sada dobrodošla svojim odgovorima

Da čujem Vas, studiozno pristupite odgovorima, ne birate pamučne gaće kod Kineza.

Ova pitanja su jednako upućena i suprotnom polu!

Poslednja izmena:
Pošto smo Vas drage naše prizvali muzikom na temu a i obećali smo danas golicavu priču, uz par nepristojnih pitanja evo da krenem
Da li ste imali situaciju u životu u kojoj ste morali kolateralno da izgurate dvojicu na grbači u istom danu?
Recimo imate zvaničnog partnera sa kojim više nema ni jedne štrafte na posteljini u vašem krevetu, sve je belo, predvidljivo i zanimljivo kao lanjski sneg i nezvaničnog kod koga stižete na vrata vlažni do cipelice na blanko.
I desi se situacija u kojoj se posle seanse sa svojim strastvenim drugarom vratite kući onako do korena pohebani i zadovoljni i onda vam se naklati zvanični partner nošen nekom čudnom intuicijom
I sada sledi sex po službenoj dužnosti!
Da li vam se to desilo?
Da li ste stigle bar da se plaknete pre nego vas je muž stigo na krivini?
Kakav vam je bio osećaj i da li ste imale grižu savesti?
Da li se zloća u vama krišom kikotala rogonji za koga se udala?

Malavelika bi sada dobrodošla svojim odgovorima

Da čujem Vas, studiozno pristupite odgovorima, ne birate pamučne gaće kod Kineza.

Ova pitanja su jednako upućena i suprotnom polu!

Lol ubila si temu bre zeno
Ko ce ovo da prizna? :lol: pa zar od dvojice s kojima je bila bas obojica u isto vreme pa I to nije dovoljno nego I isti dan :rotf:

ma, je l si ti to pitala, da li nam se desilo da se u istom danu poebemo sa partnerom i svalerom?
ahaha, pa ja tebe obozavam :zag:
a sada me zanima , da l moze da se primeti to? :think: mozda se BIbi zbrcka ili tako nesto?promeni teksturu..mislim, ajd ne mora dabude svaler, nego ono, mi single, naletesmo na dvojicu istog dana, usrala nas karma i to. ja bih se brinula da se ne uoci, ozbiljno.

pa jeste bezveze situacija, kako nije. '
ajd sad, zivi ljudi, desi se, necu da osudjujem, ali bas i ne mora tako. sad zamisljam obrnutu situaciju i nije mi dobro, majke mi. ne kazem, mozda sam i bila u toj situaciji, a da nisam ni znala (ebena druga po redu na dnevnoj bazi). brrrrr

i ja bih tipovala na miris seksa, ne na zbrckanost polnih organa.

Kako se oseti miris sexa ako nemaš šesto čulo, ja bih baš to volela da znam.
Pored mene bi mogla da prođu i 10 kineza na jednoj bicikli ja ih ne bi primetila, a kamoli da osetim nečiji vonj.
To se oseća u tragovima, to čovek sa normalnih čulom njuha ne može da oseti

- - - - - - - - - -

To je bio... ono...hm... sarkazam
Znam. Šalim se bre šta se ljutiš odmah,

- - - - - - - - - -

Gde su stručnjaci po ovom pitanju sada da ne bistrimo ovako apriori.

Poslednja izmena:
Pored tebe ni insekt ne može da proleti. Ti imaš ruski C-500 za vazdušno kosmičku odbranu :)
Rispekt što bi reko Julijan

Pa ne, zapravo može sve i svašta pored mene da prođe pa i rođena sestra da je ne primetim, al valjda poznajem miris svog muža i znam kako miriši posle seksa, i on a i ja.
Sad ako neko uvek i u svakoj prilici miriši na ružinu vodicu je drugo, mi smo ipak samo ljudi u svim mogućim izdanjima.

Pa ne, zapravo može sve i svašta pored mene da prođe pa i rođena sestra da je ne primetim, al valjda poznajem miris svog muža i znam kako miriši posle seksa, i on a i ja.
Sad ako neko uvek i u svakoj prilici miriši na ružinu vodicu je drugo, mi smo ipak samo ljudi u svim mogućim izdanjima.

Ok sama si rekla da ga njuškaš noću. Nisam ja ništa izmislila. Zato rekoh pored tebe nema prolaska ne u negativnom kontekstu,
Ja ne bih primetila.
Ne njuškam mog muža
Znam mu miris ali ...šta sad ako ga malo pomeša sa nekim. To su nijanse. Ja to ne bih umela da prepoznam.
I da vratimo priču na početak.

Pa nije malo da izmesa nego da se neciji sokovi cede po njemu, ok, ne bih znala s kim je radio al bih znala da je radio, da se tako izrazim.
A culo mirisa je kao i sva ostala cula, primetimo kad je neko promukao, primetimo kad se ugoji/smrsa/ofarba kosu, pa valjda bi primetila i promenjen miris najblize osobe, nekako kontam...
Rekoh vec, ako nije prethodno istusiran, namirisan al to je drugo vec.

Back