Seksualno iskustvo

...realno...:rotf:

- - - - - - - - - -

...malopre sam čitao članak koja su tri horoskopska znaka najgora u sexu... blizanci, strelac, ribe...

...sad nešto mozgam i prizivam sećanja...:think:

...hmmm, a živo me zanima kakvi su astrolozi u exanju...?... moraću da istražujem po tom pitanju...:)

Ja sam blizanac i odma da ti kažem lažu kao psi ti novinari

Blizanci

Ovo je jedan radoznao i pokretljiv znak u svakom smislu. Mnogi Blizanci umiju da koriste i mozak za vrijeme seksa, što ne može da odmogne. Muškarci u ovom znaku vole da se hvale i sami su vrlo spremni na akciju, ali kada dođe do tog trenutka, odustaju ili se foliraju.

Kod njih seks traje oko dva minuta, a istinski bezgranična sebičnost Blizanaca se vidi prilikom njihovog ponašanja u krevetu. Sa druge strane, većina ženskih pripadnika ovog znaka dobre su u krevetu, osim ukoliko imaju tendenciju za večnom predigrom.

...ma ne lažu izgleda...:rumenko:

...a ovo za predomišljanje je istina...:confused:

Sa samom sobom sam blizanac, i nije mi lako.

- - - - - - - - - -

Blizanci

Kod njih seks traje oko dva minuta, a istinski bezgranična sebičnost Blizanaca se vidi prilikom njihovog ponašanja u krevetu. Sa druge strane, većina ženskih pripadnika ovog znaka dobre su u krevetu, osim ukoliko imaju tendenciju za večnom predigrom.

:confused:

Kakva crna predigra. To smo prevazišli u srednjoj školi. Bez klasičnog tvrdog ishoda nema dobrog zezanja.

Back