Seksualno iskustvo

a sta vi ocekujete, Lave? bogougodno osecanje, slicno golicanju guscijeg pera?

inace, to sa muzem prijateljicije prijateljice mi mnogo komplikovano pitanje. sad bih ja da znam i koliko je meni bliska ta primarna prijateljica i kakav joj je brak (njenoj prijateljici, ne njoj), onda bih morala da naglasim da su ozenjeni zabranjeno podrucje, pa trista cuda.
omakne se, zivi smo ljudi, ako se nadjete za istim stolom, pa sta sad? caskajte o receptu za ajvar, je l se paprike ljuste ili ne, muza iskusno zaobidjite u svakoj varijanti.

• Podržavam
Reactions: 27E
a sta vi ocekujete, Lave? bogougodno osecanje, slicno golicanju guscijeg pera?

inace, to sa muzem prijateljicije prijateljice mi mnogo komplikovano pitanje. sad bih ja da znam i koliko je meni bliska ta primarna prijateljica i kakav joj je brak (njenoj prijateljici, ne njoj), onda bih morala da naglasim da su ozenjeni zabranjeno podrucje, pa trista cuda.
omakne se, zivi smo ljudi, ako se nadjete za istim stolom, pa sta sad? caskajte o receptu za ajvar, je l se paprike ljuste ili ne, muza iskusno zaobidjite u svakoj varijanti.

nista posebno, da skuva nesto i oriba kupatilo ponekad

U mladosti mi moralni filteri nisu baš besprekorno bili namešteni pa je kroz njih moglo da prođe koješta između ostalog i veza sa oženjenim tipom. Bio je apsolutno neodoljiv i to što je bio oženjen me nije bacalo u dilemu da li da pristanem ili ne.
Tek, jedno popodne posle sumanute seanse zvoni meni telefon.
Javim se poluzadihana a sa druge strane žice drhtavi ženski glasić raspituje se za svog muža. Kažem joj Tušira se ne može sada javiće ti se kasnije.!
Posle mi je nje bilo žao, ali šteta je već bila načinjena.
Nakon mnogo godina, stvari su se namestile na drugi način.
Sada se moj voljeni tuširao tamo negde a ja sam se rastapala, nestajala i urezivala svakim korakom u pukotine na asfaltu. Bolelo je kao da mi neko kida zubima parče po parče.
I onda sam se setila onog usplahirenog glasa ...
Neverovatno ali usta su mi se razvukla u veoma gorak osmeh, ali ipak u osmeh. Shvatih da su svi zli dusi namireni, ravnoteža u kosmosu ponovo uspostavljena a ceh za moju k.urvanjsku prošlost plaćen do zadnje žute banke.

Pravda je spora ali dostizna. :zag:

koliko god da je sve sablon, ima raznih kombinacija

npr da ste mlada 35+, zgodna, razvedena, i da naidjete na muza dalje poznanice(prijateljica vase prijateljice). a taj ne propusta priliku

i onda tokom protoka vremena desi se da sa daljom poznanicom sedite za istim stolom, cavrljate

ispravno ili neispravno, ili uopste nije pitanje? zar je bas toliko vazno?

A koji je razlog zasto bi trebala biti sa njim? Zato sto ON ne propusta priliku? Ne bih nikada iz ciste obesti i zadovoljenja hira bila sa nekim ko je ozenjen. Drugo je kad se desi ljubav, ali tad si vec u dubokim govnima i bez da znas ko mu je zena.

• Podržavam
Reactions: 27E
uveke me zanimalo kako se to desi ljubav?:)
meni s enikad nije desila..ja sam bre morala prvo nekom da otvorim vrata, da bi mogao da udje..
niko me nije prevario, niti nasamario..

Ovako :)

Pa desi se neki sticaj okolnosti, da provodis puno vremena sa nekim, upoznate se, prepoznate se a ko ste, sta ste, da li ste slobodni ili ne, gde ste....je nebitno. Onda postaje tesko ne otvoriti vrata. Jedan od primera, a ima ih jos mnogo verovatno.

Ovako :)

Pa desi se neki sticaj okolnosti, da provodis puno vremena sa nekim, upoznate se, prepoznate se a ko ste, sta ste, da li ste slobodni ili ne, gde ste....je nebitno. Onda postaje tesko ne otvoriti vrata. Jedan od primera, a ima ih jos mnogo verovatno.

mislim moze se to desi, ako si na poslu pa covek nije imun pa proradi nesto u tebi inace ne provodim privatno vreme sa drugim polovima da dodje do toga
al si svesno bice svaki daljni korak, ako se ne okliznas slucajno i upadnes joj u vaginu ili ona na krut penis, je planiski i namerski

inace video ne vidim pa mozda masim poentu

- - - - - - - - - -

Pa mozda i jeste...ali ne mozes da utices na sve okolnosti, a ta ce ti otezati da se kontrolises, zar ne?

pa dobro sad bas ako je procurila vec do te mere mozd ai ne mozes vise uticati

samo da bi bas procurela, posto se zenama to mnogo teze i redje dogadja, mora da sam ima veliku udeo u tome i da sam to namerno radio

mislim moze se to desi, ako si na poslu pa covek nije imun pa proradi nesto u tebi inace ne provodim privatno vreme sa drugim polovima da dodje do toga
al si svesno bice svaki daljni korak, ako se ne okliznas slucajno i upadnes joj u vaginu ili ona na krut penis, je planiski i namerski

inace video ne vidim pa mozda masim poentu

- - - - - - - - - -

pa dobro sad bas ako je procurila vec do te mere mozd ai ne mozes vise uticati

samo da bi bas procurela, posto se zenama to mnogo teze i redje dogadja, mora da sam ima veliku udeo u tome i da sam to namerno radio

U nekom delu mi svesno uticemo na tok stvari, ali u nekom drugom nasa podsvest je mnogo jaci igrac nego svest. Isto kao sto nije sve u zivotu do tebe i tvog truda, zelje i zalaganja vec u nekom delu i srece, nesrece ili prosto sticaja okolnosti.

Zato su ljudi skolni da velicaju neki svoj uspeh, pripisujuci sebi sve zasluge iako su mozda u nekom trenutku samo bili miljenici srece, tako isto i velicaju snagu svog karaktera iako ne shvataju da su samo imali srecu da ih neki los sticaj okolnosti zaobidje, gde bi se taj karakter srusio kao kula od karata. A tesko da mi stvarno mozemo da izmerimo koliko je zaista necije iskusenje bilo, pa smo skloni da uporedimo sa svojim, koje je mozda bilo 1% intenziteta, pa smo onda karakteri. Zamisli ti sad najvecu ljubav svog zivota, da ti je dosla u nekim okolnostima koje nisu bas konvencionalne...da li bi je preskocio, ne sapleo se i ne upao u njenu vaginu?

I nije to samo po pitanju ove teme, nego svega u zivotu.

pa aide da ti odgovorim ovak, sto onda ja nemam srecu da dobijem na lutriji
znas zasto nemam? zato sto ne uplacujem, e da uplacujem mozda bi i imao

ja sam sa mnogim mojim bivsima i da kazemo ljubavima bio i posle raskida opet, al sam uvek sam bio

e sad ja tako zauzet, volim, e sad da dodje ta neka, al gde to da mi dodje, u hotelu, a ja se opet srecom i slucajno naso bas u tom hotelu, nije mi rekla da je tu, kako je kvarna, bas kod nje u sobi, a znamo bre hotelse sobe ti bas nalecu na svakom koraku a i jos su bas klizave, nemozes niako da se ne oklizneso i upadnes joj u vaginu

ma nisam ja karakter znam ja to zato mi se to i svaki dan desava

jos da razumem sto si spomenula veliku ljubav, mozda bih i vise pisao, al ne razumem, valjda se pricalo o nekoj sa kojom provodis slucajno malo vise vremena pa se slucajno okliznes, i uletis joj u vagini :)

Pravda je spora ali dostizna. :zag:

A koji je razlog zasto bi trebala biti sa njim? Zato sto ON ne propusta priliku? Ne bih nikada iz ciste obesti i zadovoljenja hira bila sa nekim ko je ozenjen. Drugo je kad se desi ljubav, ali tad si vec u dubokim govnima i bez da znas ko mu je zena.

musko zenski odnosi su ponekad prava misterija, za neke od nas i celog zivota

a drugi plove kroz komplikovane situacije i odnose i na hajuci mnogo za `komplikovanost` ili na srpskom ko uzme kajace se, ko ne uzme kajace se

Back