Seksualno iskustvo

e nemoj sad tako, ja sam dosadna ti si savrsena..:lol:

Odabir tog imena ima svoju genezu
Taj nik je više ironija jer je bio zamišljen kao osoba koja je preživela plastičnu operaciju pa je postala savršena i avatar mi je bio sav u zavojima a ispod je pisalo moj plastični hirurg.
Posle su me grdili i govorili da ih moj avatar asocira na rat i zavoje pa ga promenih ali ime mi ostade. Deluje prepotentno znam :lol:

A ti si daleko od dosadne.

Znas sta
Nema nista bolje nego kad muskarac zna I jedno I drugo
I da nosi papuce I da mi pogledom samo kaze da nece moci
Ne znam da l to vazi I za zene...
.aha:

Odabir tog imena ima svoju genezu
Taj nik je više ironija jer je bio zamišljen kao osoba koja je preživela plastičnu operaciju pa je postala savršena i avatar mi je bio sav u zavojima a ispod je pisalo moj plastični hirurg.
Posle su me grdili i govorili da ih moj avatar asocira na rat i zavoje pa ga promenih ali ime mi ostade. Deluje prepotentno znam :lol:

A ti si daleko od dosadne.
nemoj da mi kvarish imidz bre:lol:
sa prvim nikom sam se i ja zaebala..zamisli sindi..kao iz americkih tinejdz filmova:dash:

U mladosti mi moralni filteri nisu baš besprekorno bili namešteni pa je kroz njih moglo da prođe koješta između ostalog i veza sa oženjenim tipom. Bio je apsolutno neodoljiv i to što je bio oženjen me nije bacalo u dilemu da li da pristanem ili ne.
Tek, jedno popodne posle sumanute seanse zvoni meni telefon.
Javim se poluzadihana a sa druge strane žice drhtavi ženski glasić raspituje se za svog muža. Kažem joj Tušira se ne može sada javiće ti se kasnije.!
Posle mi je nje bilo žao, ali šteta je već bila načinjena.
Nakon mnogo godina, stvari su se namestile na drugi način.
Sada se moj voljeni tuširao tamo negde a ja sam se rastapala, nestajala i urezivala svakim korakom u pukotine na asfaltu. Bolelo je kao da mi neko kida zubima parče po parče.
I onda sam se setila onog usplahirenog glasa ...
Neverovatno ali usta su mi se razvukla u veoma gorak osmeh, ali ipak u osmeh. Shvatih da su svi zli dusi namireni, ravnoteža u kosmosu ponovo uspostavljena a ceh za moju k.urvanjsku prošlost plaćen do zadnje žute banke.

hm
ne osudjujem nikad, samo mi nije jasno koju si potrebu imala da joj kazes?

- - - - - - - - - -

mi seksualni manijaci budemo kasnije najbolji muzevi <3

- - - - - - - - - -

kokishka, djecaci.... :aha:

Znas sta
Nema nista bolje nego kad muskarac zna I jedno I drugo
I da nosi papuce I da mi pogledom samo kaze da nece moci
Ne znam da l to vazi I za zene...
nece da nam veruju al tako je

vazi, nema nista privlacnije na zeni nego kad ima svoj stav i drzi do sebe, kaze dovde i ni korak dalje, dobro to ne vazi za ona dva prsta izmedju dve rupe :rumenko:

pazi ona je znala cim te je zvala

gluppa ko tocilo, da je karakter rekla bi njemu, susaj znam, nemoj da pomislis vise i gotiva prica
ovako je ispala ovca

Ovca je ovca zvala telefonom ili bauljala sama po ulicama grizući sebi prste do kostiju.
A sve mi smo bar u jednom trenutku svog života bile ovce, zaljubljene i silom ošišane ovce....

Ali slažem se da je trebalo da završe to u četiri oka.
Ili možda u tri;)

Poslednja izmena:
Ovca je ovca zvala telefonom ili bauljala sama po ulicama grizući sebi prste do kostiju.
A sve mi smo bar u jednom trenutku svog života bile ovce, zaljubljene i silom ošišane ovce....

Ali slažem se da je trebalo da završe to u četiri oka.
Ili možda u tri;)

ja sam cesto reko, i oprostio bi prevaru, ako je to neplanski i nepalnirano, bez dubljih emocija

saznati, a to znaci da traje, da nije smao slucajnos, meni priznati, to ne prastam, sta me koj kuratz imas opterecivati time, bilo proslo, drzi u sebi i jedi se ili ne, ispovest se radi u crkvi

naravno, u cetri pa makar i tri, samo nije to nista, reci vise bole no plavo oko

- - - - - - - - - -

Nije to kosmicka ravnoteza, to je sto bi rekao Doca proces kruzenja zena u prirodi, znaci u pravu je 27E - podrucje biologije.

:lol:

ja sam cesto reko, i oprostio bi prevaru, ako je to neplanski i nepalnirano, bez dubljih emocija

saznati, a to znaci da traje, da nije smao slucajnos, meni priznati, to ne prastam, sta me koj kuratz imas opterecivati time, bilo proslo, drzi u sebi i jedi se ili ne, ispovest se radi u crkvi

naravno, u cetri pa makar i tri, samo nije to nista, reci vise bole no plavo oko

- - - - - - - - - -

Tačno a romansa koja traje boli ko hirurgija bez anestezije.

Nego da ja vas nešto pitam
Na primer da li ste imali jednokratno s. iskustvo?
Provedete noć zajedno i svako na svoju stranu i ne vidite se više nikad!
Ja nemam u svom opusu taj momenat, i mislim da mi je žao zbog toga s ove distance...

Poslednja izmena:

Back