Seksualno iskustvo

Tačno a romansa koja traje boli ko hirurgija bez anestezije.

Nego da ja vas nešto pitam
Na primer da li ste imali jednokratno s. iskustvo?
Provedete noć zajedno i svako na svoju stranu i ne vidite se više nikad!
Ja nemam u svom opusu taj momenat, i mislim da mi je žao zbog toga s ove distance...

zasto bi zalili za bilo cim sto u bilo kom trenutku u nama nije budilo interesovnje?

Ja nemam u svom opusu taj momenat, i mislim da mi je žao zbog toga s ove distance...
naravno

ne jedno vec vise njih

mislim o tom i pricam, doslo ti, ne mozes da izdrzis, privedes nesto, privede te, imas gumice i kraj

zasto bi zalili za bilo cim sto u bilo kom trenutku u nama nije budilo interesovnje?

Pa eto bre Winks da hranimo ego kad omatorimo načisto.
Da nam zaigra zavodnički osmeh u uglu usne kad se setimo kak smo nevaljali bili, šta ja znam, da imamo o čemu sa ispisnicima ispred pošte dok čekamo da unovčimo penzijski ček....

- - - - - - - - - -

jbg baba toliko o dosadi..:lol::zag:
:obozavam:

Pa eto bre Winks da hranimo ego kad omatorimo načisto.
Da nam zaigra zavodnički osmeh u uglu usne kad se setimo kak smo nevaljali bili, šta ja znam, da imamo o čemu sa ispisnicima ispred pošte dok čekamo da unovčimo penzijski ček....

- - - - - - - - - -

:obozavam:

jooooj bee perfect, elegantno jest, humanoidno naravno :lol: prizivati strah od Smrta kao najpogodniji izgovor za sva dela i nedela :zper:

al ok jeste - uradis ono sto pozelis bez da trepnes. i te I want(ed) liste su ok :) al ja bas ne razumem :flert: one - what you have to try, pisane necjom tudjom rukom.

- - - - - - - - -

nisi nista propustila bre
uvek je to nekako sranje
ili je bilo mnogo dobro, pa bi htela opet, a ne moze, jel, jer je one night stand
ili je bilo sranje, pa se pitas sta ti je trebalo uopste
ja sma imala tri takve varijante:
jedna sa tipom koji mi s emnoooogo svidjao, mislila sam i zelelal da ce biti nesto vise od toga, a nije, i citavo jedno leto sam tugovala i zdusno izbegavala da ga sretnem u gradu i fala bogu, te ga nikada nisam vise ni srela, mada je sex bio ohohoho :rumenko:
jedna sa drugom iz odeljenja, kao sedimo, gledamo tv, pa ajd mogli bi da probao da s poseksamo, bilo je bzv
trece sa tipom u kog sma bila zaljubljena kao klinka, pa je on onda dugo bio zaljubljen u mene, al ja sma imala decka tada koga sam volelal , a ovog sam htela samo da probam, pa sma ga kresnula, bilo je bas, bas, bezveze, takvo razocarenje, bolje d ami je ostao zelja iz mladosti
i tako...
od obaveznog sexualnog iskustva za zenu u 4toj deceniji nemam samo sex sa forumasem, to mi je samo zao :malav:

ja sam cesto reko, i oprostio bi prevaru, ako je to neplanski i nepalnirano, bez dubljih emocija

saznati, a to znaci da traje, da nije smao slucajnos, meni priznati, to ne prastam, sta me koj kuratz imas opterecivati time, bilo proslo, drzi u sebi i jedi se ili ne, ispovest se radi u crkvi

naravno, u cetri pa makar i tri, samo nije to nista, reci vise bole no plavo oko

- - - - - - - - - -

naravno da jesmo, ne svide mi se mirisi, a vako spolja mi dobro izgledala :)))

nisi nista propustila bre
uvek je to nekako sranje
ili je bilo mnogo dobro, pa bi htela opet, a ne moze, jel, jer je one night stand
ili je bilo sranje, pa se pitas sta ti je trebalo uopste
ja sma imala tri takve varijante:
jedna sa tipom koji mi s emnoooogo svidjao, mislila sam i zelelal da ce biti nesto vise od toga, a nije, i citavo jedno leto sam tugovala i zdusno izbegavala da ga sretnem u gradu i fala bogu, te ga nikada nisam vise ni srela, mada je sex bio ohohoho :rumenko:
jedna sa drugom iz odeljenja, kao sedimo, gledamo tv, pa ajd mogli bi da probao da s poseksamo, bilo je bzv
trece sa tipom u kog sma bila zaljubljena kao klinka, pa je on onda dugo bio zaljubljen u mene, al ja sma imala decka tada koga sam volelal , a ovog sam htela samo da probam, pa sma ga kresnula, bilo je bas, bas, bezveze, takvo razocarenje, bolje d ami je ostao zelja iz mladosti
i tako...
od obaveznog sexualnog iskustva za zenu u 4toj deceniji nemam samo sex sa forumasem, to mi je samo zao :malav:

Znaci ona dvojica sto odose s foruma lazu. E, kakvi ljudi tj. forumasi.

Razumem ja da je to konvencionalno seksualno iskustvo ali mogla sam da upišem bar jedan bod, kad dođe vreme da sumiram rezultate da mi taj poen, dva pojačaju prosek.:p
A danas, su se okolnosti toliko promenile da bi prvo morala da virneš u nečiji zdravstveni karton pre nego što ga opaješ u brišućem letu.
Tako da mislim da je ta prilika zauvek propuštena. :(

Poslednja izmena:
Znaci ona dvojica sto odose s foruma lazu. E, kakvi ljudi tj. forumasi.
svi mi imamo svoje sexualne mastarije, neko je toliko bolestan d aje umislio da je oplaio mv :malav:
Razumem ja da je to konvencionalno seksualno iskustvo ali mogla sam da upišem bar jedan bod,kad dođe vreme da sumiram rezultate da mi taj poen, dva pojačaju prosek.:p
A danas, su se okolnosti toliko promenile da bi prvo morala da virneš u nečiji zdravstveni karton pre nego što ga opaješ u brišućem letu.
Tako da mislim da je ta prilika zauvek propuštena. :(

sto jes jes, ja sma uvek za ono d atreba probati, pa zaliti, no nikada ne probati :lol:
sto s etice bolestina, ne vidim rizik...kondom glavu cuva, poljupcem tesko da ces nesto doibiti ako je higijena na nivou, mislim, svakako isto ti doje i da si pet puta izasla sa njim, pa ga kresnula, a otralni sex ne upraznjavam sa tipovima za jednu noc

jao jeste, sad je bre zaebano da se upusti zena u tako neke avanture. dok bih ja smislila sta eventualno moze da se desi kao posledica, prosla bi me volja..ovako, ako se i dese situacije koje ev nagovestavaju jednononci seks kao posledicu, pogled dole i ajd kuci, za bolje i nisi.

mada, moram ponosno da upisem bod za to, kad smo vec otvoreni i ne stidimo se telesnog i suvise smo zrele da nas dotaknu prebacivanja.
i bilo je sjajno, s obzirom na to da sam poznata kao neko ko ima motku u dupetu i inhibicija za izvoz i samu sam sebe iznenadila onomad. ne ziivmo u istoj zemlji, ali smo i dalje u povremenom kontaktu i nikada mi nije dao ni najmanji razlog da se pokajem zbog ucinjenog, makar i nasamo.

jao jeste, sad je bre zaebano da se upusti zena u tako neke avanture. dok bih ja smislila sta eventualno moze da se desi kao posledica, prosla bi me volja..ovako, ako se i dese situacije koje ev nagovestavaju jednononci seks kao posledicu, pogled dole i ajd kuci, za bolje i nisi.

mada, moram ponosno da upisem bod za to, kad smo vec otvoreni i ne stidimo se telesnog i suvise smo zrele da nas dotaknu prebacivanja.
i bilo je sjajno, s obzirom na to da sam poznata kao neko ko ima motku u dupetu i inhibicija za izvoz i samu sam sebe iznenadila onomad. ne ziivmo u istoj zemlji, ali smo i dalje u povremenom kontaktu i nikada mi nije dao ni najmanji razlog da se pokajem zbog ucinjenog, makar i nasamo.

ja mislim da se sada ljudi vise stite u seksu
te je danas mozda i sigurnije da se eksas no nekada
mislim, ne znam koliko imas godina, mozda sam se i zahebala u proceni

nisi se zaebala, imam ih podosta. godina, mislim :)

nisam mislila toliko na zdravstvene posledice, kondom je keva i u takvim situacijama zaista neizbezan.
nego, cini mi se da sam medjuvremenu, od mladih dana do sada, nahvatala strahova od pogresnih procena i psihopata na koje bih mogla da naletim.ne znam zasto, nije mi se to desavalo, uvek me sluzio i instinkt, a verovatno i sreca.
sad bih se, majke mi, plasila da odem sa nekim potpuno nepoznatim u stan.od belog roblja preko nekog izivljavanja, samo imenuj, sve to imam u mozgu kao nesto sto bi moglo da me snadje, a ranije to nije bio slucaj.
moj zivot na ivici se sveo na to da jedem nocu posle ponoci :neutral:

svi mi imamo svoje sexualne mastarije, neko je toliko bolestan d aje umislio da je oplaio mv :malav:

sto jes jes, ja sma uvek za ono d atreba probati, pa zaliti, no nikada ne probati :lol:
sto s etice bolestina, ne vidim rizik...kondom glavu cuva, poljupcem tesko da ces nesto doibiti ako je higijena na nivou, mislim, svakako isto ti doje i da si pet puta izasla sa njim, pa ga kresnula, a otralni sex ne upraznjavam sa tipovima za jednu noc

Previše gledam avanturističke filmove. Primila sam se na šarenu maglu advertajzinga.
,,Strangers in the night,,
Jedna noć za pamćenje... tja

nisi se zaebala, imam ih podosta. godina, mislim :)

nisam mislila toliko na zdravstvene posledice, kondom je keva i u takvim situacijama zaista neizbezan.
nego, cini mi se da sam medjuvremenu, od mladih dana do sada, nahvatala strahova od pogresnih procena i psihopata na koje bih mogla da naletim.ne znam zasto, nije mi se to desavalo, uvek me sluzio i instinkt, a verovatno i sreca.
sad bih se, majke mi, plasila da odem sa nekim potpuno nepoznatim u stan.od belog roblja preko nekog izivljavanja, samo imenuj, sve to imam u mozgu kao nesto sto bi moglo da me snadje, a ranije to nije bio slucaj.
moj zivot na ivici se sveo na to da jedem nocu posle ponoci :neutral:

a, to :lol:
pa, naravno, to je realna frka
ali sve lepo ume da se namikeri, ako se hoce
opravdanja vitsavejo, sve su to opravdanja za nesto sto ti u stvari ne zelis :)

koliko god da je sve sablon, ima raznih kombinacija

npr da ste mlada 35+, zgodna, razvedena, i da naidjete na muza dalje poznanice(prijateljica vase prijateljice). a taj ne propusta priliku

i onda tokom protoka vremena desi se da sa daljom poznanicom sedite za istim stolom, cavrljate

ispravno ili neispravno, ili uopste nije pitanje? zar je bas toliko vazno?

ma nije vazno, realno. ali je i dalje bljak.
imala sam situaciju da me muva jedna presladak decko..ciju zenu znam. pa mi onda ona kuka kako sumnja da je on vara..:neutral:
pa me on opet muva.
misim mozes razna opravdanja da nadjes u zivotu za sve sto radis, ali kad mi zeludac zaigra...moze bre da bude bred pit.
ne biva to.
ili i ako se desi, u nekom trenutku..bunila, pijanstva ili cega god..moz se desi jednom. tek da vidish da ionako nije nista posebno..:lol:

npr da ste mlada 35+, zgodna, razvedena, i da naidjete na muza dalje poznanice(prijateljica vase prijateljice). a taj ne propusta priliku

i onda tokom protoka vremena desi se da sa daljom poznanicom sedite za istim stolom, cavrljate

e, vala, za prijateljicine sta god kod mene je znak zabrane
te rodjacke kombinacije, prijateljicine, ili ono tate iz skole, ili bilo koja kombinacija preko dece, na to povracam iz cuga

meni je to incestoidno
znaci, sanse nema da se desi
u startu imam gard u glavi i takve muskarce gledam kao evnuhe
ma kako privlacni bili

• Podržavam
Reactions: 27E

Back