Seksualno iskustvo

pff, posle sest meseci bez sexa sam u totalnoj nirvani..i mogu kako ocu
mnogo je gore posle burne veze, kad se naviknes..pa onda nista..:sad2:

pa, sad, iskreno, nikada nisam bila bez sexa sest meseci, sem kad sma odrzavala trudnocu, pa nisam smela
tacno sam htela da svisnem, sanjala sam sex svake trece noci i hvala bogu na orgazmima u snu :lol:
ja se u zadnjih par godina osecam frustrirano kad sam bez sexa nedelju dana
mislim, nije ranije bilo tako bas, sad vala jeste
vljda osecam da necu jos dugo moci da se eksam u toj meri i tako, pa daj da nakupim za pod starost :lol:
i skroz drugacije izgledam posle eksa i bez istog
to uopste nije fora, stvarno zena blista kad je redovno i dobro eksana

pa ja tako funkcionisem. kad se iskljucim, upadnem u neku nirvanu i hebe mi se zivo za sex.
kad se pobudim, a to je uvek vezano za odredjenog muskarca, spasavaj se ko moze.
nema sredina.

pa ja tako funkcionisem. kad se iskljucim, upadnem u neku nirvanu i hebe mi se zivo za sex.
kad se pobudim, a to je uvek vezano za odredjenog muskarca, spasavaj se ko moze.
nema sredina.
tako moja kuma
al ona nikada nije imala redovan sexualni zivot, pa se valjda navikla
ja zadnjih 25 godina nemam pauzu duzu od par meseci zbog te trudnoce i jednom u zivotu od deset meseci
mislim da sma tada mogla da dohvatim i komsiju peru sa treceg sprata, tatinog kolegu :lol:
fala bogu pa nisam, no sma dovatila nekog prihvatljivijeg :lol:

tako moja kuma
al ona nikada nije imala redovan sexualni zivot, pa se valjda navikla
ja zadnjih 25 godina nemam pauzu duzu od par meseci zbog te trudnoce i jednom u zivotu od deset meseci
mislim da sma tada mogla da dohvatim i komsiju peru sa treceg sprata, tatinog kolegu :lol:
fala bogu pa nisam, no sma dovatila nekog prihvatljivijeg :lol:

kako sad to, prvo samo shes, pa sad 9, ne smijem ni da pomislim koja ce biti sljedeca pauza :sad2:

Žene

Jel vam draže da ima bogato seksualno iskustvo (znači dosta zena i dosta seksa on imade ) ili su vam draži muškarci sa manje seksualnog iskustva ?

najdraze im sve samo da nisu same

- - - - - - - - - -

pff, posle sest meseci bez sexa sam u totalnoj nirvani..i mogu kako ocu
mnogo je gore posle burne veze, kad se naviknes..pa onda nista..:sad2:

ako ti partner predje u naviku, nije ni cudo da ti rastanak tesko pada

ahahahhahah..
brkash babe i zabe.:)
telu fali sex.
srcu fali ljubav.
dusi fali bliskost.

jel :)

babe ne uzimam za poredjenje jer babe su neuporedive sa bilo chim pa makar i sa ljigavim zabama :lol:

telu ne fali sex vec dodir.... muskulaturno skeletno neuronska masa svakog tela ima potrebu za onim sto joj je preferencijal... gimnasticarki je vezba, pijanistkinji svirka, nimfosu taslacenje.... akcija i reakcija... izlucenje znoja i osecaj umora posle slatke istrosenosti ne mora biti samo posle guraj vadi, moze i posle vibratora ako su nove baterije :lol:

ljubav fali svakome a ne samo srcu te jedne pa bile ta i mi... znaci: gimnasticarki, pijanistkinji pa i onoj quravi sto ga duva ispod mosta za 10 evra

bliskost duse je generalno neostvariva i vecina zena to shvati negde u kasnim 30-tim i zavrsi sa skretanjem u monotonju, zdranje, promiskutet, rodbinska ili prijateljska naklapanja, zensku literaturu ili emisije prigodnog tipa.... ali do zadnjeg casa ce imati senzor sa najosetljivijom antenom koji ce da zatalasa ako oseti negde to sto je davno prestala da trazi... i ako nadje, na osnovu toga ce izgraditi i ljubav cak i da ne postoji a mozda se i zrtvuje ko devica bez kapi krvi tripujuci da je ispunila davnasnji zivotni san o gospodinu specijalnom...

jer specijani ne postoje... postoji samo karma i nista vise.... a karma je nesto zaebano i kolko god bilo pozitivnog unjoj u stanju je da ti okrene zivot naopako i da ti glavu zamenu dupe....

Odavno vas već ne čitam

ni vi ne radite ono sto bi voleli da vam rade

- - - - - - - - - -

falio si maki..:lol:

- - - - - - - - - -

al na kraju se ispostavi da bi zbilja bilo bolje da sam kupila termofor..:zcepanje:

ma kupis dogu i pustis je da ti uvece legne u krevet oko nogu... em ce da te greje bolje nego neki ladnokrvni filozof koji qenja sve u 16, a ima i da te cuva bolje od svakog alarma

Back