Seksualno iskustvo

Iskreno, meni su ovi koji imaju reputaciju kilometre pitjaka iza sebe malkice...odbojni. Ko da su stroj na fabričkoj pokretnoj traci,a vagine samo promiču: liz, jeb, dalje, liz, jeb, dalje...Šta se od njih može očekivati osim preterane samouverenosti, perfekcionizma, herpesa i raka grla jednog dana ? :lol:
Ako je maštovit i predan radu, sa sve onom travkom međ zubima, ja zadovoljna uzvraćam:heart:

Poslednja izmena:
Iskreno, meni su ovi koji imaju reputaciju kilometre pitjaka iza sebe malkice...odbojni. Ko da su stroj na fabričkoj pokretnoj traci,a vagine samo promiču: liz, jeb, dalje, liz, jeb, dalje...Šta se od njih može očekivati osim preterane samouverenosti, perfekcionizma, herpesa i raka grla jednog dana ? :lol:
Ako je maštovit i predan radu, sa sve onom travkom međ zubima, ja zadovoljna uzvraćam:heart:

pa sta sad nekom pise na celo da je pickolizac

bolje i od tog raka da umerm nego od raka prostate :lol:

- - - - - - - - - -

bilo toga ranije ko na video

a ovde je pte nekoliko godina jedna velika osiguravajuca kuca iznajmila u pragu ceo bazen i tamo su njih 200 radnika orgijali sa ceskim prostitutkama

pa sta sad nekom pise na celo da je pickolizac

bolje i od tog raka da umerm nego od raka prostate :lol:

Pa yebemu, stavila sam smajli na kraju..ono, delimično je ironija, ali...ima i istine, naravno.
Neki ljudi nisu diskretni, neke stvari su možda trač, možda istina, neki se razmeću do besvesti sopstvenim poduhvatima..ma sve i da lažu, ne podnosim razmetljivce, hvalisavce, i tipove poput Blajbija: )) uopšte, muškarce koji potenciraju taj yebački kvantitet, eto.
Jbga, to je jače od mene:lol:

oranz je deplasirana
ebi im originalnu kevu sa upecatljivim roze detaljima, na braon-zelenu kombinaciju
Olja Ivanjicki stajl

na tekuci pravac u kome tema pichi imam da dodam sledece-imam jednu finu i smesnu pikanteriju iz mladosti gde potpuno gola mv stoji u hodniku necije stambene zgrade
al cu da vam je ispricam u ponedeljak

evo, nije u ponedeljak, danas je
dakle, naravno, klinci, ja 18, on 19, svadjamo se u njegovoj kuhinji, izmedju kuhinje i dnevne sobe pokretna vrata, u dnevnoj sobi spava keva, al nikada ne ustaje, hiljadu puta smo s eeksali u njegovoj sobi
elem, rasprava vrlo strasna, krecemo u sred toga da se ljubimo i za cas eto mene skroz gole, podize me decko na kuhinjski pult, sedim i eksam se, ne razmisljamo ni o cemu
kad eto mame bunovne otvara vrata
on brzo skoci, zatvori vrata, ja samo izlecem na prva susedna vrata, a ta su ka spoljenm hodniku zgrade :lol:
g-o-l-a
oko ponoci, znaci nije mnogo kasno, stambena zgrada u sirem centru grada, moze svakog caSA neko da ode/dodje
i tako jedno 5 minuta, meni kao vecnost, srce udara cini mi se 500 na sat, em prekinuta us red zestokog sexa, em me blam pred kevom, em ne znam sta cu sad
na kraju izlazi on obucen i nosi moje stvari, vristimo od smeha
sad mi ej to bas drga uspomena iako mi doticni odavno nije drag nimalo :)

U mladosti mi moralni filteri nisu baš besprekorno bili namešteni pa je kroz njih moglo da prođe koješta između ostalog i veza sa oženjenim tipom. Bio je apsolutno neodoljiv i to što je bio oženjen me nije bacalo u dilemu da li da pristanem ili ne.
Tek, jedno popodne posle sumanute seanse zvoni meni telefon.
Javim se poluzadihana a sa druge strane žice drhtavi ženski glasić raspituje se za svog muža. Kažem joj Tušira se ne može sada javiće ti se kasnije.!
Posle mi je nje bilo žao, ali šteta je već bila načinjena.
Nakon mnogo godina, stvari su se namestile na drugi način.
Sada se moj voljeni tuširao tamo negde a ja sam se rastapala, nestajala i urezivala svakim korakom u pukotine na asfaltu. Bolelo je kao da mi neko kida zubima parče po parče.
I onda sam se setila onog usplahirenog glasa ...
Neverovatno ali usta su mi se razvukla u veoma gorak osmeh, ali ipak u osmeh. Shvatih da su svi zli dusi namireni, ravnoteža u kosmosu ponovo uspostavljena a ceh za moju k.urvanjsku prošlost plaćen do zadnje žute banke.

Poslednja izmena:
kod mene je islo obrnutim redosledom, ali je islo.
sve ima svoje u zivotu..:aha:
ps. osim sto ja nikog nikad nisam zvala..nisam iz te price.

Nisam ni ja zvala iako sam znala gde se obavlja ,,tuširanje,, ali i to je prošlo, valjda se nebo smirilo sada i ta iskušenja odnelo u pravcu nekih mlađih i luđih kao oblake pred oluju.
Ja ne mogu više.
Treba mi miran život:)

Razumem da si ga kresnula.ali ne razumem da budes tako bezobrazna kad ga zena zove ,sta ti je to trebalo? Da ispadnes riba? Bzvz
A I ona sta te zove koj moj
A I mene sta me se tice uopste :lol:

:lol: Šta da ti kažem lepo piše da mi je bilo žao, ali nismo krive ni ja ni ona. Pa čak ni taj gospodin čarobni ispod tuša.
Desilo se. Ljudi su oholi ponekad. A ja sam bila mlada i obesna.

To nikako ne valja dear!podhitno da uradis nesto po tom pitanju

Ja uvek nadjem nesto da posle imam sta da pisem u memoarima... e sad da l j e sex ili druga ludovanja nije vazno
Vazno da kad se setim juce prekjuce bar imam osmeh uzdah a ne prevrtanje ocima

Back