Seksualno iskustvo

ma gde nije uzas, mislim sad je smesno, ali mogu misliti onda kako ti je bilo.
pa sta su gledale, koji moj?
ja u ove u liftu buljila iz dva razloga.prvi je jer nisam bila svesna u sta gledam u prve dve sekunde i sta joj on radi tu u cosku, a drugi-pokusavala sam da provalim koja je komsinica u pitanju. :mrgreen:

mene nisu zaticali, ni moji ni ti neki njegovi, samo je jedna od nesudjenih svekrvi bila ubedjena da sam joj uvracala sina, pa ga je pratila par puta, sa sve njegovom ex devojkom. :aha:

sad gledam topike, na svakom sam ostavila komentar, a petak vece je i sad me blam, kakav sam nolajfer.ebo te trebala sam samo da citam forum i cutim ko mis u podrumu.

ma gde nije uzas, mislim sad je smesno, ali mogu misliti onda kako ti je bilo.
pa sta su gledale, koji moj?
ja u ove u liftu buljila iz dva razloga.prvi je jer nisam bila svesna u sta gledam u prve dve sekunde i sta joj on radi tu u cosku, a drugi-pokusavala sam da provalim koja je komsinica u pitanju. :mrgreen:

mene nisu zaticali, ni moji ni ti neki njegovi, samo je jedna od nesudjenih svekrvi bila ubedjena da sam joj uvracala sina, pa ga je pratila par puta, sa sve njegovom ex devojkom. :aha:

sad gledam topike, na svakom sam ostavila komentar, a petak vece je i sad me blam, kakav sam nolajfer.ebo te trebala sam samo da citam forum i cutim ko mis u podrumu.

Da kao vecina lolololol

Ma briga nas :manikir:

A ove dve gledale nisu imale kljuc a cimale se da zvone sta li nem pojma

Na kraju su lupale i rukama i nogama na vrata jer se oduzilo pa su popizdele... ne zna se koja je gora bila... :rotf:

A stvarno mogle su iskulirati i prosetati. Budale.

Poslednja izmena:
What?

Banula sa komsinicama sta :rotf:

Ma jok bre, sama naisla, ja je s prozora video kako dolazi i izasao polunag da je sacekam u hodniku ulaza, na mom spratu, na kom inace babe iz komsiluka imaju kutak za svakodnevne sedeljke, ono sto, stolice za ljuljanje, sve pred mojim vratima, srecom u tom momentu bio prazan hodnik. Da je bio pun baba zena bi se slogirala, ovako sam se izvukao samo sa opomenom. Ali kad je u spavacoj sobi zatekla kuhinjski sto vise je nista nije moglo uveriti u to da nisam pobudalio. :rumenka:

:lol:

Hm sto u sobi lol

Podseti me sada opet na jen dozivljaj

Decko mi pripremio veceru za godisnjicu bas se potrudio sam kuvao plus svece vince i tako to i kad kada je hteo da postavi sto kod njega u sobi jer su ove dve bile kuci nastao je haos ne da mu zena msm keva sto :rotf: sad tek skontah zasto jbt :rotf:

kseldzo, nadam se da si sada u boljim odnosima sa maman :)

i sta ce, do vraga, kuhinjski sto u spavacoj sobi, sta serviras pricu na mrvice? o boze :roll:

Ma jok bre to mi bivsa pardon nesudjena a dobro ni sadasnju ne vidjam tako da smo super lol :manikir:

Haha joj boze glava mi puca popila sam nimulid al ne pomaze i jos lupetam ovde pa blago meni

Poslednja izmena:
ja imam forma ideale radni sto u kuci, kad bih se prislonila sa dragim uz njega, ostali bi samo srafovi na podu.vrlo je delikatan i nezan. i veoma kvalitetne izrade :aha:
sto, ne dragi, dragi je od onih cvrscih :D

slabo toga ima ovde, neka istrazivanja su rekli d asamo oko 5 posto se desava na radnom mestu

pa ima tema fuckbadies, pa smo ustanovili da s ekad tad jedan zaljubi, tako da ne bi rizikovao da me onda smara

slabo toga ima ovde, neka istrazivanja su rekli d asamo oko 5 posto se desava na radnom mestu

pa ima tema fuckbadies, pa smo ustanovili da s ekad tad jedan zaljubi, tako da ne bi rizikovao da me onda smara

pa 5% nije lose, plus minus 1-2%.

znam svalera koji se krece u okviru tih procenata u firmi. na 250 zena tu je na oko 15-16

istina je da je zadnjih par godina samo sa jednom

Back