ptica kasnilica
Stara legenda
- Poruka
- 80.234
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bi penzosu dala cisto da me ne drkaju bzv po forumu kad dodjem da se pohvalim....
Nije poenta u godinama već u tome da li ti je motor ( životna energija ) kao u juga ili mercedesa .ma imam 78 i vozim tricikl bez polozenog vozackog ali nije to poenta![]()
Nije poenta u godinama već u tome da li ti je motor ( životna energija ) kao u juga ili mercedesa .
cek da notiram ovu redzinu kad sredim invalidsku
Ti si jedan od onih kojima ni invalidska ne bi pomogla... cak ni kroz altruisticku prizmu... tj. ni iz sazaljenja ne bi dobio...

a u usta![]()
Može , može , itekako . Šest - sedam banki nisu nikakav problem ako je čovjek napravljen od dobrog materijala .slažem se ja s tim i tačno je to, ali šteta što finale ne može da se odigra kako treba
ali dobro...i to je dovoljna hrana u tim godinama
a da ti prepisem pola strane peMzije samo za gric![]()
Pa dobro..eto ima nas raznih....
Ma nije
Nisi me razumela
Matori perverznjak ocu reci![]()

Aman nemas stavke koje te vade...
kako si tako gruba
samo zato sto sad pipka ocima umesto rukama
mene zanima da li bi katcha bila odusevljena njegovom zivotnom energijom i da kojim slucajem nije penzionisani pilot i nema sopstveni avion
nego da je npr 68godisnji cikica koji pasionirano igra sah u parkitju.prepun zivotne energije![]()
kako si tako gruba
mene zanima da li bi katcha bila odusevljena njegovom zivotnom energijom i da kojim slucajem nije penzionisani pilot i nema sopstveni avion
nego da je npr 68godisnji cikica koji pasionirano igra sah u parkitju.prepun zivotne energije![]()
Da srecom nema veze s tobom.ima zato stavku koja ti ulazi
Da srecom nema veze s tobom.
Znas sta, covek je bio fascinantan i pre nego sto je seo za mojom stolom...ali to niko nije primetio iz moje Pricekako si tako gruba

Da..u pravu siGlupih ponajvise..
U al ste ljubomorni na pilota !
Koliko mi logika govori , prije nego što je dotični gospodin sjeo za Katchin stol ona nije znala ni da je pilot , ni da ima avion ni koliko tačno ima godina .
I vi bi ga primile za sto a sad se nešto kao zgražavate .
kako si tako gruba
Ne bi ti takav ni prišao tako da možeš biti mirna . Prišao bi taj pilot Katchi i da je puno mladji jer je ona vrloAman matorca za sto ne bih pustila da sedne nikako. Pa bio pilot, a zicko se za cigaru....
Ne bi ti takav ni prišao tako da možeš biti mirna . Prišao bi taj pilot Katchi i da je puno mladji jer je ona vrlo
seksipilna žena . Uz to i pametna i obrazovana . Ona se nije obrazovala na srpskom jeziku a vidiš li kako piše ?
videla ja sad neku babu, jedva viri iza volana, po mojoj proceni ima izmedju 75 i 80 godina i vozi kola ko flojdkako si tako gruba
da ih upoznamo, mislim da je i ona sva puna energije
))))