Nije to poenta, poenta je u tome da covek Koji ima 68 godina nemora da hrani golubove u parku..![]()
pa ne rani ali rani znatizeljne mace drugom vrstom rane
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije to poenta, poenta je u tome da covek Koji ima 68 godina nemora da hrani golubove u parku..![]()
pa ne rani ali rani znatizeljne mace drugom vrstom rane

Pa ja nisam tinajdzer![]()
pa nebi ni ja hranio goubove i šeto unuke kejom da iam pare ko on, već bi ostatak života proveo u tom njegovom stilu

pa nebi ni ja hranio goubove i šeto unuke kejom da iam pare ko on, već bi ostatak života proveo u tom njegovom stilu

Dobro, nemoras da letis svetom, postoje mnoge druge mogucnosti![]()
kolko smes daleko da otplivas u onom procepu izmedju australije i nz?
Moze mu se ..eto retki su takvi![]()

Sve zavis od raspolozenja i izazova u datom trenutku

Jaoo pameti moja, kako ti sve znasnije poenta u njemu sto drzi saku zobi vec u tebi sto si gladna te hrane pa se primas
- - - - - - - - - -
znaci tries metara ne vise... da bi letela sa nepoznatim moras da imas hrabrosti za plivacki maraton
E to "može mu se " najviše hebe šiljokurane .Provincijski mentalitet .Moze mu se ..eto retki su takvi![]()
nije poenta u njemu sto drzi saku zobi vec u tebi sto si gladna te hrane pa se primas
- - - - - - - - - -
znaci tries metara ne vise... da bi letela sa nepoznatim moras da imas hrabrosti za plivacki maraton

Al vas potrefila prica![]()
Da, ali tema nije Kako treba da se ponaša bogati penzos već Seksepil?Nije to poenta, poenta je u tome da covek Koji ima 68 godina nemora da hrani golubove u parku..![]()
jel ti to mene pratis po temama?I ona ne prolazi tvoj kriterijum? Ti si bas kivna na zene.
mucenik 
Pa ovako odokativno gledano, pre bih sa njim nego sa tobom bez obzira na to koliko imas godina i kako igledas![]()
Au, nije valjda?![]()
Pa ovako odokativno gledano, pre bih sa njim nego sa tobom bez obzira na to koliko imas godina i kako igledas![]()

Ja bi penzosu dala cisto da me ne drkaju bzv po forumu kad dodjem da se pohvalim....
ma imam 78 i vozim tricikl bez polozenog vozackog ali nije to poenta![]()

Sa tobom bi i golubove hranilaa samnom![]()

Pa da, poenta je sto ne bi smo imali o cemu da pricamo![]()