Seksepil

Seksipil definitivno dolazi spolja i vezan je iskljucivo za fizicki izgled.Ruzna osoba nikako nemoze biti seksipilna i nikakva unutrasnja energija i slicne gluposti na to ne mogu uticati.Dakle stvar je samo u fizickom izgledu.

Ne bih se slozila sa ovim.
Fizicka lepota je fizicka lepota, nije drugo ime za seksepil.
Ima lepih ljudi koji su ''prazni'', ne zrace.
Posto su ukusi razliciti, seksepil je spoj svega: fizicke lepote, unutrasnje energije, pokreta, pogleda....i za svakog je razlicit.

pa ne znam,meni je viktorija abril seksi.a koliko je zapravo lepa?

Sad si me naterala da guglam Viktoriju Abril.Pa sad...nije da nije lepa.Cak sta vise rekao bih da je poprilicno lepa.Koliko je seksipilna?Po onih nekoliko slika sto sam video rekao bih da jeste.Ima zgodno telo,lepuskastu glavu,dovoljno.

Ne bih se slozila sa ovim.
Fizicka lepota je fizicka lepota, nije drugo ime za seksepil.
Ima lepih ljudi koji su ''prazni'', ne zrace.
Posto su ukusi razliciti, seksepil je spoj svega: fizicke lepote, unutrasnje energije, pokreta, pogleda....i za svakog je razlicit.

Moze da se desi da neko ko je lep nije i seksipilan.Slazem se.Ima lepih ljudi koji jednostavno zrace nekom negativnoscu i prosto su odbojni kao pojave.Ali,isto tako,neko ko je ruzan nemoze biti seksipilan.Te price o unutrasnjoj lepoti,unutrasnjoj "vatri",stavu,drzanju i slicno ne piju vodu.Vise mi zvuce kad nekoga hoces da pohvalis iz ciste kurtoazije a bez pokrica.

rechca ne uz glagol se pise odvojeno. jel toliko tesko zapamtiti, oci mi iskopaste.
hvala.
missim kad vec pricamo o ksenofobiji...

- - - - - - - - - -

da ponovim, ne uz glagol se pise ODVOJENO, da pojednostavim. osim necu, nemam, nisam i sl.

А и оно самном боде очи. Мислим, све филозоф до филозофа а не могу једну исправну реченицу да намрче.

mislim znam da ne zive ovde, al stvarno nije tesko za zapamtiti, mislim elementarna pismenost, jeza me uhvati.
pa onda onaj portir prepametni sa DONJEO PONJEO UNJEO

- - - - - - - - - -

daj sisu, znam da imas! :cmok:

taj sam, prvo treba porazmisliti zasto neko tako pise, njoj se retko desava da 2,3 puta omane u jeno dve recenice, drugo, deca rodjena u inostranstvu dolaze u dilemi da omanu, trece moj primer, ako sam u skoli bio samo 8 razreda a od ta sam pola odutan bio nemam nek znanje, a cetvrto na zalost i ne trudim e, evo javno izvinjenje, mozda bih mogo i bolje al cesto me mrzi

Postoje lepi i ruzni ljudi, ta lepota moze biti spoljasnja, moze biti unutrasnja ali se o njoj ne da raspravljati jer je ona u domenu ukusa a ukus je individualna stvar..za nekog je nesto lepo a to isto je drugome ruzno, i obrnuto.
medjutim postoji jedna pojma koji se provlaci izmedju, koji se moze odnositi i na lepe i na ruzne ljude, na njega ne uticu ni godine jer se moze odnositi i na mlade ali i na starije osobe..to je seksipil..sta mislite sta je seksipil i sta jednu osobu cini sekspilnom?
da li je za seksipil bitan stajling osobe ili je to unutrasnja energija?
sta seksipil predstavlja?

šta znam, ne mogu to da objasnim,
to se seksipil se doživljava...nije svaka lepa žena seksi,
i ne doživljava svako svakog isto

recimo ova glumica, serija Smallville je lepa i slatka ali mi nije naročito seksi

1212483850_5.jpg

dok recimo ova Scarlet izaziva mi raznorazne hormonske reakcije
u delu prepona

fxjOnhH2iZ8.jpg

cek,ne razumem,oces reci da je ona previse neiskuska ili da sam ja previse iskusna :think:

koga si sad ovom recenicom uvredio?:zcepanje:

Vidi ih… :eek:
Ali kad´ sam znao da ce zenski mozak ovako da reaguje. Koje ste vi…znaci strasno.

Nikoga nisam hteo da uvredim. Na njeno kako moze da ti daje lekcije sam napisao da sumnjam u to. Nigde nema onog za sta ste se vas dve uhvatile i na sta mislite da sam aludirao. Nema skrivene poruke. Samo kazem da ne verujem da koto moze Lindi da drzi neke lekcije na ovu temu. Eventualno iz teorije, ali to se ne broji. :mrgreen:

Back