- Poruka
- 406.100
Ne slažem se sa tobom uopšte, to nije seksipil
Sasvim je u redu sto se ne slazes, ali onda reci..sta je seksepil po tebi ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne slažem se sa tobom uopšte, to nije seksipil
Sasvim je u redu sto se ne slazes, ali onda reci..sta je seksepil po tebi ?
Vidim i to nije ni bitno ovde u ovoj prici, nego dvojni standardi i ksenofilija.
Razmsisljam u kom kontekstu upotrebljavas ksenofiliju, s obzirom da je nevidim u mom primeru
Sem ako si muskarac, koji je pisao samnom na pp ali neverujem ..ti nevolis duple standarde.
rechca ne uz glagol se pise odvojeno. jel toliko tesko zapamtiti, oci mi iskopaste.
hvala.
missim kad vec pricamo o ksenofobiji...
i nemam!da ponovim, ne uz glagol se pise ODVOJENO, da pojednostavim. osim necu, nemam, nisam i sl.

i nemam!![]()

mislim znam da ne zive ovde, al stvarno nije tesko za zapamtiti, mislim elementarna pismenost, jeza me uhvati.
pa onda onaj portir prepametni sa DONJEO PONJEO UNJEO
- - - - - - - - - -
daj sisu, znam da imas!![]()

:ja sam generator seksipila i nije mi lako:
ne mogu da zamislim kako ti je
kada je meni bez tesko
udara me sa svih strana lol
to je lepo.
fora je u tome da su dojeni,a ne prehranjivani adaptiranim mlekom

di.neznam...nekako neumem i nevolim od toga da pričam
a i ni sam nešto informisan i bolje ne ću o tome...ne mam kapacitete, odustajem
samnom je gotovo

foliras![]()

Postoje lepi i ruzni ljudi, ta lepota moze biti spoljasnja, moze biti unutrasnja ali se o njoj ne da raspravljati jer je ona u domenu ukusa a ukus je individualna stvar..za nekog je nesto lepo a to isto je drugome ruzno, i obrnuto.
medjutim postoji jedna pojma koji se provlaci izmedju, koji se moze odnositi i na lepe i na ruzne ljude, na njega ne uticu ni godine jer se moze odnositi i na mlade ali i na starije osobe..to je seksipil..sta mislite sta je seksipil i sta jednu osobu cini sekspilnom?
da li je za seksipil bitan stajling osobe ili je to unutrasnja energija?
sta seksipil predstavlja?