Seksepil

Sasvim je u redu sto se ne slazes, ali onda reci..sta je seksepil po tebi ?

gina-carano-lip-bite.gif

Razmsisljam u kom kontekstu upotrebljavas ksenofiliju, s obzirom da je nevidim u mom primeru
Sem ako si muskarac, koji je pisao samnom na pp ali neverujem ..ti nevolis duple standarde.

rechca ne uz glagol se pise odvojeno. jel toliko tesko zapamtiti, oci mi iskopaste.
hvala.
missim kad vec pricamo o ksenofobiji...

- - - - - - - - - -

da ponovim, ne uz glagol se pise ODVOJENO, da pojednostavim. osim necu, nemam, nisam i sl.

Ovo nije o seksepilu, nego eto da dodam na priču o starijim ljudima i životnoj energiji:
Pre dvetri godine, sigurno sam pričao nekom o tome, negde u inostranstvu naletim na trojicu Nemaca. Blokiran put u planini, napravila se kolona, a motocikli naravno svi pored kolone pa napred, sačinio se omanji moto skup.
Nemci stigli prvi, mi za njima. Vidim na koferima nalepnice: Južna Amerika, Evropa, Azija; utegnuti motori, dakako, utegnuti Nemci, visoki, pravi i nasmejani. Druželjubivi, priča im se, sve ih interesuje, odakle smo, ko smo, šta smo, zagledaju moj motor, postavljaju pitanja, daju komplimente.
Pita me onaj najpričljiviji - Šta misliš, koliko imamo godina? Ne sačekavši da se smislim, kaže ''69, 70 i 71''. Putuju po svetu, zaebavaju se.

Skloniše putari onaj kamionski kran, otvoriše put, a mi Srbi po gasu ko da nas đavo tera, ko da nam život utiče dok ga ganjamo. Dva kratka bipa sirenom u znak pozdrava i zum pored Nemaca. Oni nigde ne žure, ništa im ne izmiče.

Počevši od tog trenutka, evo do dana današnjeg, razmišljam o tim uspravljenim i punim života Nemcima. I o sebi, tada i uvek namrštenom i napetom. Pogurenom i ćutljivom.
Rođeni su usred rata, sumornih izgleda za budućnost. Na sisi bili dok je Rus gazio čizmom. Sudbina poraženih, čovek bi rekao.
Ja se rodih u zemlji jednakosti, perspektive i dobrih ljudi.
I sve se odjedanput izokrenulo.

Da ne bude da je u Srbiji sve baš tako crno poput mene, eto pre nekoliko meseci sam kod majstora ćaskao sa Žikom Jelićem. Potegnu čovek moju motorčinu da mi pomogne da ga isteram. I sam vozi HD od trista kila.
Reče mi, baš na isti način kao onaj Nemac, da je godište moje majke.

Postoje lepi i ruzni ljudi, ta lepota moze biti spoljasnja, moze biti unutrasnja ali se o njoj ne da raspravljati jer je ona u domenu ukusa a ukus je individualna stvar..za nekog je nesto lepo a to isto je drugome ruzno, i obrnuto.
medjutim postoji jedna pojma koji se provlaci izmedju, koji se moze odnositi i na lepe i na ruzne ljude, na njega ne uticu ni godine jer se moze odnositi i na mlade ali i na starije osobe..to je seksipil..sta mislite sta je seksipil i sta jednu osobu cini sekspilnom?
da li je za seksipil bitan stajling osobe ili je to unutrasnja energija?
sta seksipil predstavlja?

Seksipil definitivno dolazi spolja i vezan je iskljucivo za fizicki izgled.Ruzna osoba nikako nemoze biti seksipilna i nikakva unutrasnja energija i slicne gluposti na to ne mogu uticati.Dakle stvar je samo u fizickom izgledu.

Back