Seksepil

slažem se ja s tim i tačno je to, ali šteta što finale ne može da se odigra kako treba
ali dobro...i to je dovoljna hrana u tim godinama
Može , može , itekako . Šest - sedam banki nisu nikakav problem ako je čovjek napravljen od dobrog materijala .
Neki naravno ne mogu funkcionisti u tim godinama ali oni nisu bili nešto ni u dvadesetim .

Ma nije
Nisi me razumela
Matori perverznjak ocu reci :malav:

kako si tako gruba
samo zato sto sad pipka ocima umesto rukama :(

mene zanima da li bi katcha bila odusevljena njegovom zivotnom energijom i da kojim slucajem nije penzionisani pilot i nema sopstveni avion
nego da je npr 68godisnji cikica koji pasionirano igra sah u parkitju.prepun zivotne energije:)

kako si tako gruba

mene zanima da li bi katcha bila odusevljena njegovom zivotnom energijom i da kojim slucajem nije penzionisani pilot i nema sopstveni avion
nego da je npr 68godisnji cikica koji pasionirano igra sah u parkitju.prepun zivotne energije:)

Ne, jer mu smrdi 'lebac budjavi, 'rana za golubove. Jbga nema za markicu da plati benzina GSPu, pa ne moze otici na uzbudljivo uzivanje u pecanju i ispoljiti svoju zivotnu energiju sa dve gliste i tri crva...

kako si tako gruba

ne razumes.... nije isto kada pipka pilot i kad pipka sahista... :roll:

kako si tako gruba

Znas sta, covek je bio fascinantan i pre nego sto je seo za mojom stolom...ali to niko nije primetio iz moje Price :)
P.s. Rec " avion" sta moze da uradi;)

- - - - - - - - - -

Glupih ponajvise..
Da..u pravu si

U al ste ljubomorni na pilota !
Koliko mi logika govori , prije nego što je dotični gospodin sjeo za Katchin stol ona nije znala ni da je pilot , ni da ima avion ni koliko tačno ima godina .
I vi bi ga primile za sto a sad se nešto kao zgražavate .

U al ste ljubomorni na pilota !
Koliko mi logika govori , prije nego što je dotični gospodin sjeo za Katchin stol ona nije znala ni da je pilot , ni da ima avion ni koliko tačno ima godina .
I vi bi ga primile za sto a sad se nešto kao zgražavate .

Aman matorca za sto ne bih pustila da sedne nikako. Pa bio pilot, a zicko se za cigaru....

kako si tako gruba

Nisam gruba
Mene jako ljuti kad me gledaju muskarci dosta stariji od mene
Ja sam samo to videla u prici,avion nisam ni primetila

Aman matorca za sto ne bih pustila da sedne nikako. Pa bio pilot, a zicko se za cigaru....
Ne bi ti takav ni prišao tako da možeš biti mirna . Prišao bi taj pilot Katchi i da je puno mladji jer je ona vrlo
seksipilna žena . Uz to i pametna i obrazovana . Ona se nije obrazovala na srpskom jeziku a vidiš li kako piše ?

kako si tako gruba

videla ja sad neku babu, jedva viri iza volana, po mojoj proceni ima izmedju 75 i 80 godina i vozi kola ko flojd :sad2: da ih upoznamo, mislim da je i ona sva puna energije :)))))

Back