Nedavno kad sam bila na Tenerifima sa jednom grupom zena(poslovno), dok sam sedela na terasi, primetim kako me jedan stariji gospodin posmatra. Pogledam prema njemu i razmisljam " jel on to pokusava da me startuje ".Inace covek visok, preplanuo u beloj kosulji, nasmejan pun zivotne energije. Okrenem se prema njemu i nasmesim mu se. Da skratim, covek je doneo casu vina i zamolio da sedne. Upoznali smo se.Svojim ponasanjem me je fascinirao a svojom zivotnom energijom jos vise. Covek ima 68 godina, pilot u penziji, odlucio je da kupi sebi mali avion i da leti svetom. Dosad je preleteo 38.000 km i ovde je samo sleteo da odmori i nastavlja dalje.Pozvao me je da malo razgledam sa njim okolinu njegovim avion, medjutim obaveze koje sam imala nisu to dozvoljavale ali sam stekla prijatelja na jedan vrlo interesantan nacin.
Sta hocu reci, ljudi bez obzira na godine, znaju privuci svojom energijom, ponasanjem sarmom , sexipelnost nemora da znaci, pozelti covek za sex , moze znaciti pozeliti da si u drustvu sa njim.