️ Da li je seks bolji kad je planiran ili kad se desi spontano?

Mislim da je 80% do energije koja je nama nevidljiva al mi smo elektronska bica i kad se magneti privucu tu je kraj,,ebacina kao iz snova ;)
Imao sam slucaj,,tu osobu znam dugo i uvek primetio taj seksipil u pogledu ,oki i telo joj lepo al nije ono manekenski tip,,klasicno prirodno telo sa stomacicem ,male sise mada volim da je prirodno ..al taj pogled mi u glavi ludnicu izazivao..
Nikako nismo imali sanse da budemo duze sami do jedne veceri slucajno se sretnemo..
Toliko opusteno neobavezan razgovor dok nije krenula da mi deli komplimente da sam super lik da je razumem uvek ,da joj neverovatno kako se uvek nadovezem i skapiram je a da nije ni ispricala sve sto zapocela i tako mi pripricava unazad nase poznanstvo ..Jbg rekoh joj,ti si u braku a znamo se jako dugo i sa tvojim muzem i malo mi bzv ne bih da budem na nicijoj strani..
U istom momentu krenula da mi se zali na njega za neke banalne razloge koje znam da nije kriv i pokusavao da ga opravdam a u glavi mi je bilo uhh kako bih te sklapao i rasklapo..
Msm da su tu energije odigrale ulogu i zagrljaj koji je bio vise prijateljski jer vec hteo da krenem ..
Hteo objasniti da taj zagrljaj je bio spoj spontanosti i da se tela pozelela..Jednostavno presekao sam u sebi i direktno rekao da bih zeleo da odemo negde da se razvalimo od seksa,,prvo je rekla da to mozda nije u redu al na malo moje insistiranje da je jako zelim pristala je ..taj spontani seks nekad ima bas caroliju kad se istom momentu poklope sve kockice ..

Da li vam više prija *planirani trenutak*, uz sve pripreme... ili onaj spontani "pa šta ispadne"? Kako vam je lepše?
svaki sex je dobrodošo.
planiran ili ne.
lepše je kad je spontano
ali ako odeš kod dečka na večeru znaš šta će posle da se desi pa i to spada u plan iako niste imali konkretno dogovor da đihate

svaki sex je dobrodošo.
planiran ili ne.
lepše je kad je spontano
ali ako odeš kod dečka na večeru znaš šta će posle da se desi pa i to spada u plan iako niste imali konkretno dogovor da đihate
Onda je to njegov plan a ti si lepo iznenađena i spontano uzvratiš ;).i onda deluje da je ovo dobra kombinacija planiranog i spontanog ;)

Back