Seks u Troje: da li bi probali?

Мање више, сан сваког мушкарца је да заврши у кревету са две жене. Ретки су примери јачег пола да о томе не маштају.

Лично сам за ту идеју, али у мене жена није толико либералана, као што нисам ни ја за опцију два мушкарца и жена, тако да смо у пат позицији. Једино да то буде са неком другом и трећом особом женског пола, што доводи оклагију близу мога дражесног лица. :)

bih...samo ne znam kako bih se ponashao...
msm, da recimo sa najboljim ortakom organizujem trojku,
umro bih od smeha gledajuci ga...
sa dve ribe je vec mnogo interesantnija postavka stvari,
i kontam da masa mushkaraca o tome fantazira...
u svakom lsuchaju bih probao, pa shta bude! :lol:

Probao bih.(Zamalo i da probam jednom prilikom).
Varijanta mžž se podrazumeva.
Ali.
Kako prolaze godine(a prolaze pizdha ima materina) sve više shvatam da je trojka dva muška jedna ženska ustvari logičnija.
Problem sa trojkama je što većina velikih jebačha i jebačhica misli da su svi tu za njega/nju i da se sve vrti oko njih.
Znači u trojci mora da bude kontakt između sve te tri osobe, inače to nije trojka već ispunjavanje želja jednoj osobi.
Takav kontakt je lakše ostvariti kad su dve ženske i jedan muški, a muškarci se boje preći tu granicu (valjda zbog gej etikete) a i žene su suviše stegnute i zatvorene da to traže.
Tako da ću ja kad odlučim da imam neki kontakt sa drugim muškarcem i kad neka žena to bude podržavala imati trojku sa muškarcem i ženom, a i taj muški bi morao da ima ista razmišljanja kao ja.
Samo ne znam da li će se to ikad desiti, al dobro...

bih...samo ne znam kako bih se ponashao...
msm, da recimo sa najboljim ortakom organizujem trojku,
umro bih od smeha gledajuci ga...
sa dve ribe je vec mnogo interesantnija postavka stvari,
i kontam da masa mushkaraca o tome fantazira...
u svakom lsuchaju bih probao, pa shta bude! :lol:

Uvek 2 ribe,s muskarcem mi je gadno nekako...nisam simpatizer gay-eva ni muskih ni zenskih al dve ribe mi nije uopste tolko gadno,pogotvo ako si ti tu negde izmedju njih,dok mi se muskarci gade najradje bi ih upuco il sto dalje od mene..ne znam kako zenske gladaju na to??

probalo 80% foruma ,ejda ? :per:
probo bi pod uslovom da mi nijedna od njih nije devojka il žena, inače bi probanje dovelo do raspada veze / braka, nemonovno...
a i pitanje kolko bi mogo da zadovoljim obe, ukoliko prethodno ne ispijem neku vijagru, kamagru il tako neko sranjje

Back