- Poruka
- 36.702
Kad bi imao ribu kao ti, 20 bi ti doveo da ih sve probash sa mnom u duetu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E a sto tvoj decko sam ne nadje jednu macku m ?Zar je tako ruzan ?

Nego tebe cima da trazis ovde gde su sve postene zene
 sto se stidish svoje nasty prirode ybt
 sto se stidish svoje nasty prirode ybt 
nije ruzan, samo je malo debeo i celav ;-) i nema jednu ruku ;-) al je bas dobar decko ;-) a ovde ne trazim, vec se zezam jer mi je jako dosadno a moram da budem pored kompa... mada ako bi neka opustena i ok devojka iskrsla ne bih se bunila :-) a ti sexy trazi nove zrtve, sa mnom se neces usreciti...
 pa budi samnom
  pa budi samnom  ja sam zgodan i lep neces zeleti zene vise
 ja sam zgodan i lep neces zeleti zene vise  kad me probash
 kad me probash 

sinoc dve su mi trazile devojku i nocas jedna isto
  sinoc dve su mi trazile devojku i nocas jedna isto  

ja bi te usrecio za jedno vece
  ja bi te usrecio za jedno vece  

PozdravNisam bila na forumu jako dugo, vidim da se dosta ljudi promenilo... Prosli put postavila sam takodje post o trojci i bila iznenadjena odgovorima: skoro niko nije napisao da ga to privlaci i da bi probao, devojke posebno. Kakva je sada situacija, ima li vas koje to privlaci, mozda neko ko je probao? ako ima, kakva su iskustva?

kako da delis valjda duzimas 2ne ne bih .... ne volim da delim ... tako stoje stvari

PozdravNisam bila na forumu jako dugo, vidim da se dosta ljudi promenilo... Prosli put postavila sam takodje post o trojci i bila iznenadjena odgovorima: skoro niko nije napisao da ga to privlaci i da bi probao, devojke posebno. Kakva je sada situacija, ima li vas koje to privlaci, mozda neko ko je probao? ako ima, kakva su iskustva?

kako da delis valjda duzimas 2

ko to kaze..dam im lizalicu pa nek se igraju..a zena ima 3 rupe lako je vamarazmisli malo bolje..da bi uzeo moras i da das ...
ko to kaze..dam im lizalicu pa nek se igraju..a zena ima 3 rupe lako je vama

pa kasam dobra dusica ima za sve dovoljnozar nismo razgovarali o 'uzimanju' ...ti sad dajes

pa kasam dobra dusica ima za sve dovoljno

Ne privlači me !!! Ne vidim ni iskrenu svrhu ni istinsko zadovoljstvo u tome ...PozdravNisam bila na forumu jako dugo, vidim da se dosta ljudi promenilo... Prosli put postavila sam takodje post o trojci i bila iznenadjena odgovorima: skoro niko nije napisao da ga to privlaci i da bi probao, devojke posebno. Kakva je sada situacija, ima li vas koje to privlaci, mozda neko ko je probao? ako ima, kakva su iskustva?

ja se palim da podelim neku devojcicu sa svojim deckom :-)
što bi narod reko, lezbača u najavi
ne kudi konja kog nisi jahalato je vec vrlo diskutabilno