pop80
Elita
- Poruka
- 16.061
Paula, srpska Keri Bredšo 
Jesi li razmišljala da napišeš neku knjigu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitao sam Ai sta se desava u tijelu muskarca nakon seksa i zasto se ne vole grliti.Koja je to razlika... dakle, kada si sa nekim ko svrši u tebe i tako ležite zajedno neko vreme.. dešavalo se da preko mene i zaspi.. ili posle svršavanja svako na svoju stranu. Ali, bukvalno takve sitnice prave bliskost ili ne.. ok ako nije za vreme ili neposredno posle seksa, mora nekada da bude poljubaca i maženja. E ako ni toga nema, ne vidim način da se vežeš za nekog muškarca... Mora postojati dodir koža o kožu, ili usnama
to je prednost zivota na selu, zavese na prozorima, milje na televizoru, goblen na zidu...Кад свршим обришем га о завесу и не слушам је шта прича нити ме занима, наточим пиво и гледам фузбал.
Nemam bre ja vremena za toPaula, srpska Keri Bredšo
ozbiljno.. mogla bi.. baš si potkovana teoretskim znanjem o sexu.. povezuješ stvari, znaš da pišeš itd.. jedino ako ti glupo zbog okoline tj tvoje familije, kolega da objaviš takvu knjigu..Nemam bre ja vremena za to
Samo malo ćaskamo![]()
Ma nemam vremena. Pišem druge ozb stvari. Ovo je sve tralala, ima gomile knjiga na tu temu. Ne verujem da si ozbiljanozbiljno.. mogla bi.. baš si potkovana teoretskim znanjem o sexu.. povezuješ stvari, znaš da pišeš itd.. jedino ako ti glupo zbog okoline tj tvoje familije, kolega da objaviš takvu knjigu..
Sta je "to nesto" ?Koliko ste uspeli da izgradite bliskost sa nekim kroz seks, da li sa svim osobama to spontano ide čim imate seks, ili je ta bliskost vezana za manji broj osoba sa kojima se "to nešto" izgradilo.
Da li je ta bliskost prevarna jer ne počiva na realnim odnosima dve osobe, već samo na telesnoj bazi?
Da li se po tom pitanju muškarci i žene generalno razlikuju?
da, da.. znaš dosta o tome..Ma nemam vremena. Pišem druge ozb stvari. Ovo je sve tralala, ima gomile knjiga na tu temu. Ne verujem da si ozbiljan
Ali mislim da sam muškarac da bih bila odličan ljubavnik.![]()
Osećaj odličnog seksa sa obe strane, da ste nekako kompatibilniSta je "to nesto" ?
da, da.. znaš dosta o tome..![]()
pa možeš da postaneš muško al bolje ostani to što jesiVolela bih nekada da sam muško.. pto se sexa tiče. Ba bih imala razne ideje... Ovako kao žena ne možeš sve ni da kažeš šta ti pada na Pamet, osim ako je stvarno sa nekim dobro, a ni da menjaš partnere jer si obeležena.. ne šta će ljudi da kažu, već najpre muškarci ne cene kada mogu brzo da dobiju, više se pale na jurcanje i onda... Meni to dosadno da se igram mačke i miša. U svakom slučaju bih više profitirala da sam muško. Bila bih Don Žuan
![]()
Taman poslapa možeš da postaneš muško al bolje ostani to što jesi![]()
pa ok, to je super bonus, ekstra stvar.Osećaj odličnog seksa sa obe strane, da ste nekako kompatibilni
Lako je tebi da sve to uradiš kad nemaš ženu u kući.Кад свршим обришем га о завесу и не слушам је шта прича нити ме занима, наточим пиво и гледам фузбал.
Muskarci dele zene na dve grupe; yebljive (one koje bi kresnuo), i one koje ne bi. Bliskost nije posledica seksa, a nije ni uzrok.Imas osoba sa kojima zelis biti blizak,jer imate nesto zajednicko (pogled na zivot, politiku, volite prirodu...)Koliko ste uspeli da izgradite bliskost sa nekim kroz seks, da li sa svim osobama to spontano ide čim imate seks, ili je ta bliskost vezana za manji broj osoba sa kojima se "to nešto" izgradilo.
Da li je ta bliskost prevarna jer ne počiva na realnim odnosima dve osobe, već samo na telesnoj bazi?
Da li se po tom pitanju muškarci i žene generalno razlikuju?
Jeste bliskost ali kratkotrajna i neobavezna. Od te bliskosti možeš iscediti kap čiste emocije to je gorivo za jedva nekoliko sati života.A zar vama ne deluje da je dovoljna bliskost to što ste se skinuli goli? Što ste videli međusobno vaše polne organe?
To ostaje kao neki pečat između vas, neko dublje znanje o toj osobi, nešto što ste samo vas dvoje imali... zar i to nije bliskost?
Muskarci dele zene na dve grupe; yebljive (one koje bi kresnuo), i one koje ne bi. Bliskost nije posledica seksa, a nije ni uzrok.Imas osoba sa kojima zelis biti blizak,jer imate nesto zajednicko (pogled na zivot, politiku, volite prirodu...)
Ne postoji razlika izmedju zena, i muskaraca po tom pitanju, jedino sto postoji odredjeni imidz za zene (kao mora biti zaljubljena da ode snekim u krevet,sto podrazumeva barem zelju za bliskoscu)
najbolje je pitati, i ustanoviti pripadnost kategorijitrebalo bi da ih dele na dve grupe
one koju mogu i
i one koje ne mogu da kresnu.
to je ipak realnija podela moraš priznati
Šta dođe bliskost - povezanost, razumevanje, konekcija?Koliko ste uspeli da izgradite bliskost sa nekim kroz seks, da li sa svim osobama to spontano ide čim imate seks, ili je ta bliskost vezana za manji broj osoba sa kojima se "to nešto" izgradilo.
Možda nije bliskost u pitanju već nešto drugo? Ono sve zavisi kako bi to neko opisaoDa li je ta bliskost prevarna jer ne počiva na realnim odnosima dve osobe, već samo na telesnoj bazi?
Verovatno se razlikuju po dosta togaDa li se po tom pitanju muškarci i žene generalno razlikuju?
Šta dođe bliskost - povezanost, razumevanje, konekcija?
Možda nije bliskost u pitanju već nešto drugo? Ono sve zavisi kako bi to neko opisao
Verovatno se razlikuju po dosta toga
Пошто си несрећан у љубави стави га у месорезницу. Неће бити велике штете сигурно.Lako je tebi da sve to uradiš kad nemaš ženu u kući.
A šta mi ostali da radimo?
Ти из Београда ниси. Неко село пре.to je prednost zivota na selu, zavese na prozorima, milje na televizoru, goblen na zidu...
ja u gradu ne mogu na venecijaner da ga obrisem
Moji odgovori su uglavnom takvitvo odgovor je "sve zavisi" haha