Seks sa biljkama

Svevlad:
Jeste li poželeli ikada da vodite ljubav s biljkom? Naravno, ima mnogo žena koje su probale krastavac, ili nešto slično, ali su ga zamišljale kao muški polni organ, dok su s druge strane muškarci pravili rupe u bundevama, zamišljajući čkapi... To je bolesno, jer se krši zakon ahimse i ubijaju se nedužna bića zbog sopstvene požude.

Ja mislim na "pravu" ljubav i požudu prema živoj biljci kao takvoj... npr. bundeva je prava "plodnica" za "raspačoj" od seksa, dok je seks sa ljubičicom, ciklamom ili visibabom, pravo "skidanje mraka" tim nežnim biljčicama, što može strašno da napali muškarca... naravno, strogo sam protiv toga da im se oduzima život... mislim da nežno milovanje njihovih cvetova ili plodova, erotsko šaputanje s njima, dok istovremeno masturbirate... na kraju, kada osetite da je i biljka blizu orgazma, onda zajedno svršite (ili čak po njihovim laticama)...

Šta mislite o tome?
TI SI PRSOOOO.TEBE NE VREDI NI NA SPEC. POSMATRANJE!AU OVO ZA ZIVOT NECU ZABORAVITI STA SAM OVDE PROCITAO!

Makijavelli:
sta rade zana i dete,pozdravi ih i laku noc tebi

Jeste li ikada gledali kako cvate trešnja u rano proleće? To je stvarno seksi... strašno me pali njihovo procvetavanje... to je, bre, rađanje života... kad bih živeo negde na selu i pored sebe imao neku mladu seljančicu, pa da zajedno gledamo cvat trešanja, pala bi takva karačina, da bi sve pčele i bumbari sa ljubomorom gledali i zujali nam oko golišavih, zgrčenih dupeta, u pomami... ojha...
1620578268.jpg

Nina_20:
dobro i sta sad ocekujes? opet burne reakcije celog foruma na tvoj bolesni um... lepo ti svi savetujemo da skoknes malo do Vrsca

А шта си се ти залепила? Све се као згражаваш, а овамо не скидаш се са ове теме....хехе....Као не палиш се на трешње, а? :wink:

Zmaj_Svevlad:
Ajde Maki, oladi više... napiši nešto pametno... otvori neku temu da vidimo tvoja interesovanja, hajde...
evo ti nesto pametno
Mnoge reklame nas bombarduju super-odlicnim aminokiselinama razgranatih lanaca (po americki : BCAA) i njihovim skoro idealnim osobinama. Pogledajte tekst pa sami odlucite!

Ako kazem da se stanice misicnog tkiva odnosno njihov protein miozin postupno zamjenjuje svakih 6 meseci, onda sam sasvim jasno rekao sve! Osim toga sportovi ne trose proteine jednako; na prvom mestu su sportovi snage, zatim brzine i na kraju izdrzljivosti. Treba li jos dodati da svaki aktivni sportista razvija svoj sopstveni proteinski program?

Popularne BCAA (leucin, izoleucin, i valin) su esencijalne aminokiseline koje u molekuli sadrze dragoceni dusik neophodan za biosintezu stanica misicnog tkiva. Istovremeno one cuvaju rezerve glikogena u misicima od preteranog razlaganja za vreme fizickog napora .. Buduci se ne mogu sintetizovati, moraju se svakodnevno unositi u organizam. BCAA se godinama koriste kao suplementi, a najveci potrosaci su body builderi. Ovde spadaju i njihovi derivati kao sto su primeri, keto-isokaproati i alfa-ketoglutirati.

Makijavelli:
evo ti nesto pametno
Mnoge reklame nas bombarduju super-odlicnim aminokiselinama razgranatih lanaca (po americki : BCAA) i njihovim skoro idealnim osobinama. Pogledajte tekst pa sami odlucite!

Ako kazem da se stanice misicnog tkiva odnosno njihov protein miozin postupno zamjenjuje svakih 6 meseci, onda sam sasvim jasno rekao sve! Osim toga sportovi ne trose proteine jednako; na prvom mestu su sportovi snage, zatim brzine i na kraju izdrzljivosti. Treba li jos dodati da svaki aktivni sportista razvija svoj sopstveni proteinski program?

Popularne BCAA (leucin, izoleucin, i valin) su esencijalne aminokiseline koje u molekuli sadrze dragoceni dusik neophodan za biosintezu stanica misicnog tkiva. Istovremeno one cuvaju rezerve glikogena u misicima od preteranog razlaganja za vreme fizickog napora .. Buduci se ne mogu sintetizovati, moraju se svakodnevno unositi u organizam. BCAA se godinama koriste kao suplementi, a najveci potrosaci su body builderi. Ovde spadaju i njihovi derivati kao sto su primeri, keto-isokaproati i alfa-ketoglutirati.

A, ti si od onih što vole da se nakrkaju proteinima i da bilduju pa da se posle dva dana gledaju u ogledalu kako su im mišići porasli... pa da upoređuju svoje mišiće s drugim, pravim muškarcima, itd...? E, ne valja ti to Maki... ne valja... pravi, muški mišići stiču se ili teškim fizičkim radom ili bildovanjem uz meso i jaja, plivanjem, kao i raznim borilačkim sporotovima, a ne instant sranjima... od njih stradaju muda, samo da ti kažem... to vole pešovani, koji su lenji i nesposobni za sport, a vole da gledaju i imaju što veće muške mišice... :lol: :lol: :lol:

Zmaj_Svevlad:
A, ti si od onih što vole da se nakrkaju proteinima i da bilduju pa da se posle dva dana gledaju u ogledalu kako su im mišići porasli... pa da upoređuju svoje mišiće s drugim, pravim muškarcima, itd...? E, ne valja ti to Maki... ne valja... pravi, muški mišići stiču se ili teškim fizičkim radom ili bildovanjem uz meso i jaja, plivanjem, kao i raznim borilačkim sporotovima, a ne instant sranjima... od njih stradaju muda, samo da ti kažem... to vole pešovani, koji su lenji i nesposobni za sport, a vole da gledaju i imaju što veće muške mišice... :lol: :lol: :lol:
nema tezeg sporta od body bildinga,ja posle dva sata dnevnog treninga izacem placuci,kad budes dizo 80 kila iznad ramena ili 30 kila izolovanim bicepsom izgledaces kao drvoseca,e to je pravi muskarac

Back