Seks sa biljkama

Moje misljenje je da bi bilo neophodno da odes malo do VMA,cini mi se da je 6.sprat neuropsihijatrija (nisam sigurna,nisam nikad bila,ali ti bi trebalo da znas)i da nadjes kancalariju gde pise NEUROPSIHIJATAR,pokucas i popricas sa njim,s tim sto bi se cika doktor naljutio ako bi saputao svoje erotske mastarije saksiji na njegovom stolu!

Gazdarica:
Vidi ovog ljubomornog... :lol:
Ajde ish, jedan je Svevlad... :mrgreen:

Bez obzira na tvoj kiseo osmeh Gazdarice, dobro si mu rekla... gde si Maki?
an_fight.gif

Zmaj_Svevlad:
Bogami, sad si me bacio u razmišljanje... pa... postoji mogućnost... jedna "ortakinja" je otišla na Crno More, a pošto kanalizacija ističe sigurno do Dunava, a Dunav ističe u Crno More... slušaj, ima šanse da ugazi u tebe... :lol: :lol: :lol:
pa znaci govna plivaju u crnom moru,a jel rece da je i tvoja``ortakinja``tj.riba tamo,pliva sa govnima,a jel jeste,oces sad iz besa da dohvatis taj fikus pored tebe i da ga pumpas do besvesti,

Makijavelli:
pa znaci govna plivaju u crnom moru,a jel rece da je i tvoja``ortakinja``tj.riba tamo,pliva sa govnima,a jel jeste,oces sad iz besa da dohvatis taj fikus pored tebe i da ga pumpas do besvesti,

Ja napisao da moja "ortakinja" pliva u Crnom Moru? Bože sačuvaj, nigde to nisam napisao... :lol: :lol: :lol: :lol: no, nije isključeno da ćeš ti naći svoj put do tamo, to smo utvrdili... :lol: :lol: :lol: jedino moram da joj napišem da gleda ispred sebe da ne ugazi u nešto... :lol: :lol: :lol:

Eh, da, fikus nije guma da se "pumpa", kapiraš... fikus se "mazi" i zaliva... :lol:

Back