Seks pitalice - odgovori pa pitaj

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro, Milanče, duhovit si ko moja baba.
jel se ti lozis na ovog sto ga glumi?
alfredmolina.png

Izvajani muskarci verovatno tada nisu bili opsteprihvaceni ideal, u zrelom dobu i danas smo mnogi nesavrseni, a Dijego je kanda bio osoba sa nesumnjivom unutrasnjom energijom koju su zene prepoznavale, plus liberalna shvatanja koja su odgovarala zenama slicnog sklopa, pretpostavljam da nije odvajao neke konzerve.

Poslednja izmena:
Izvajani muskarci verovatno tada nisu bili opsteprihvaceni ideal, u zrelom dobu i danas smo mnogi nesavrseni, a Dijego je kanda bio osoba sa nesumnjivom unutrasnjom energijom koju su zene prepoznavale, plus liberalna shvatanja koja su odgovarala zenama slicnog sklopa, pretpostavljam da nije odvajao neke konzerve.
bio je poznat i slavan pre svega...

Frizura mu je malo komicna, ta cuba, al tipicna za to doba. :)))
Svidja li se vama Frida?
Po meni deluje atraktivno, vuce na germanski tip rasne cice, tako temeljna, potseca me na Keti Vit, doduse nije sportska utrenirana figura kao ona, al ta neka germanska robusnost se nazire.

Frizura mu je malo komicna, ta cuba, al tipicna za to doba. :)))
Svidja li se vama Frida?
Po meni deluje atraktivno, vuce na germanski tip rasne cice, tako temeljna, potseca me na Keti Vit, doduse nije sportska utrenirana figura kao ona, al ta neka germanska robusnost se nazire.
ako pod germanskim tipom mislis da ima brkove kao Bizmark onda jeste...

Back