Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.597
Dobro, Milanče, duhovit si ko moja baba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel se ti lozis na ovog sto ga glumi?Dobro, Milanče, duhovit si ko moja baba.
Neobavešten si. Ona je volela Dijega, ali je Dijego hteo da ima svaku ženu i onda ga je ona varala i sa muškarcima i sa ženama i srozala se emocionalno, ona tvrdi da ju je to ubilo. Ali ja pitam za Dijega.Pa svi su hteli Fridu, navodno ju je imao i Ramon Merkadero, ebg nije se branila.
ne volim nikako, kovid je to...Da li volite odmah grubo ili neznije na pocetku?
odg pa pitaj.![]()
I Trocki valjda, pre nego sto ga smaknushePa svi su hteli Fridu, navodno ju je imao i Ramon Merkadero, ebg nije se branila.
On ih je slikao i davao im besmrtnost a ovi izvajani i narcisoidni samo zadaju nervne slomove.znao sam
tipičan švaler
vidite samo kako se podmuklo smeška
![]()

bio je poznat i slavan pre svega...Izvajani muskarci verovatno tada nisu bili opsteprihvaceni ideal, u zrelom dobu i danas smo mnogi nesavrseni, a Dijego je kanda bio osoba sa nesumnjivom unutrasnjom energijom koju su zene prepoznavale, plus liberalna shvatanja koja su odgovarala zenama slicnog sklopa, pretpostavljam da nije odvajao neke konzerve.
))ako pod germanskim tipom mislis da ima brkove kao Bizmark onda jeste...Frizura mu je malo komicna, ta cuba, al tipicna za to doba.))
Svidja li se vama Frida?
Po meni deluje atraktivno, vuce na germanski tip rasne cice, tako temeljna, potseca me na Keti Vit, doduse nije sportska utrenirana figura kao ona, al ta neka germanska robusnost se nazire.
ukratko bez tih facijalnih dlacica izgledala bi simpaSvidja li se vama Frida?
Sa snošajem ili bez?jesam (osim maske)
koliko vam je trajao najbrzi kviki?
Bez: Samo dva puta da mi ga stavi, da me zelja mine.Sa snošajem ili bez?
Da li ste imali sex u troje?Bez: Samo dva puta da mi ga stavi, da me zelja mine.
Sa: 2min![]()
To je bila Staljinova nameštaljkaI Trocki valjda, pre nego sto ga smaknushe
Jeste. Više njih.Spavanje...
Da li vas je neko pitao za savet na temu seksa?
ja recimo prije no shto iskachem na scenu vazda ubacim u google, da narod ne primijeti za moje falinke po polju knjizevnost i umetnosta ko je frida?