Seks pitalice - odgovori pa pitaj

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zar pitas?
FFM :D

a nisi bas odgovrila na pitanje pa bih te zamolio da se vratis iiskreno odgvoris
Popravni, a?
Ja uvek odgovaram iskreno! :rtfm:
Nekako mi se ne dopada ideja o trojci u smislu da odem dalje i uradim nešto po tom pitanju, jer ako znam sebe ili bih sve vreme mislila da li su svi jednako zastupljeni ili bih se ja naljutila jer mi nešto nije po volji. I posle bih imala neki trip o osećanjima, jer kako seks bez osećanja... E sad, da nisam u vezi, a da imam ove godine i ovo iskustvo, možda bih se upustila u tu avanturu, ali samo sa nekim koga neću viđati posle, tipa u prodavnici. Ali opet, možda i ne bih, ja ipak više volim neke druge perverzije.

Zadovoljan?

tako sestro a ne o lotou da pricas :mrgreen:
Pa jbga, trojka bi mi samo probleme donela, ali bi mi zato sedmica na Lotou sve probleme rešila. :aha:
I šta si se stis'o, srce da mi daš, gle kakav sam opširan i detaljan odgovor dala!
smilie_girl_171.gif

Ot: Jel volite vezivanje u toku seksa?
lisice.gif

prva gola zenska osoba koju sam uzivo video je neka mislim svabica na trecem spratu u hotelu preko puta mog hotela :rumenko: (jasam bio na petom i sve se lepo videlo)
tad su me oci dobro sluzile..mozda su zato i stradale pa sad nosim naocare ..... previse sma ih naprezao :mrgreen:

sta mislite o trojci?
okej je, samo tdi ili vr6 :)))

ne smem da kazem sramota me je..a i dobio bih osudu forumskih moralista :rumenko:

da li vas je nekad neko prekinuo tokom seksa?
Smuvao jedno,kako mi roditelji bili kuci a za hotel ne imah para otisli na neko jezero pa neki putic..napala me kuceca svadba,,lajali oko auta da na trenutak pomislih da je i neki vampir u blizini ..ebes ga tad i nikad vise u takve zabiti. :lol:
a Vas,,prekinulo ?

Smuvao jedno,kako mi roditelji bili kuci a za hotel ne imah para otisli na neko jezero pa neki putic..napala me kuceca svadba,,lajali oko auta da na trenutak pomislih da je i neki vampir u blizini ..ebes ga tad i nikad vise u takve zabiti. :lol:
a Vas,,prekinulo ?

Prekinula me jednom nezaključana vrata od sobe. :dash: Kad se nisam onesvestio. :lol:

Da li ste kad u žaru borbe pocepali njegov/njen donji veš? :mrgreen:

Back