Modernamira5
Domaćin
- Poruka
- 4.342
Ma ne gledaju one na satZamisljam posao taj..ono viri krajickom oka na sat.Na zidu sat stoji.Kad otkuca kaže završili smo za danas.Ako ćeš duplu rundu morat ćeš platit.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne gledaju one na satZamisljam posao taj..ono viri krajickom oka na sat.Na zidu sat stoji.Kad otkuca kaže završili smo za danas.Ako ćeš duplu rundu morat ćeš platit.
A nisu nevini u stvari.Ajde da je zensko,ali musko 23 godine i perverzan.Svi počinju kao nevini, jbg. Biće bolje.
Ovaj gore pise tako nesto..Ma ne gledaju one na sat
Ma ima i od 40A nisu nevini u stvari.Ajde da je zensko,ali musko 23 godine i perverzan.
to reci njima sto se jebu za pice ja bi svaku zenioIh,onda ništa od našeg susreta.Ti si se seksao sa prostitutkama,to je dokaz da devojku ne uzimas za ozbiljno.Posten mladic ne **** prostitutku.
Da obuce te gace pre seksa.Znas kao,ljubavi vidi sta sam ti kupio,natakni ih,pa cu ih skinuti.A ni djevojke on nema
Haha..jeli priznao da je nevin?Na stranu to sto je navodno nevin.Kako nevin lik moze da kaze da puno voli seks ako nikad nije probao isti?
Šamar dobije na tu pricuDa obuce te gace pre seksa.Znas kao,ljubavi vidi sta sam ti kupio,natakni ih,pa cu ih skinuti.
Ne sanja,vec laze.Prica kako puno voli seks,ali ga nije imao.Onda kako verovatno bi puno to radio sa devojkom.I onda kako on zna da ne moze da mu se desi da stavi busan kondom.Sanja kako sex izgleda
Hahaha,da,ali ne verujem,zna sve o seksuHaha..jeli priznao da je nevin?
Busan?Ne sanja,vec laze.Prica kako puno voli seks,ali ga nije imao.Onda kako verovatno bi puno to radio sa devojkom.I onda kako on zna da ne moze da mu se desi da stavi busan kondom.
Pa valjda je ok da kaze srecan rodjendan tvojoj mamiBriga njeg za moju staru..To ti je ono udze na jedno,na drugo izadze
Lazu..opet drugarica moja prica o tipu koji je rekao da je nevin.Kaze ma bas je znao sve u sexu.Hahaha,da,ali ne verujem,zna sve o seksu
Nekulturni suPa valjda je ok da kaze srecan rodjendan tvojoj mami
Nema hahaMa ima i od 40
ali ne bi decu pravioto reci njima sto se jebu za pice ja bi svaku zenio
Ima jedan znam gaNema haha
DaaŠamar dobije na tu pricu
Zubima?Da obuce te gace pre seksa.Znas kao,ljubavi vidi sta sam ti kupio,natakni ih,pa cu ih skinuti.
BašNekulturni su
Jedan naspram?Ima jedan znam ga
Očigledno je da lažu.Ovaj je meni pričao priču da je imao vezu i devojku,pa se rastali,dva meseca tako,pa okrenuo i rekao mi da nije imao vezu i da je nevinLazu..opet drugarica moja prica o tipu koji je rekao da je nevin.Kaze ma bas je znao sve u sexu.
nego sta bi deca su najvece blagoali ne bi decu pravio
hahahahaha,pa ti reče sa pet bi zena imao pet.Ajojnego sta bi deca su najvece blago