Seks na prvom dejtu,da ili ne?

Dragi moji,
česta je polemika u svetu,da li treba devojke da se kresnu sa muškarcem na prvom dejtu.
Pošto sam devojka,zanima me šta muškarci misle o tome.Da li Vi muškarci zavodite devojku na prvom dejtu?Posle koliko dejtova mislite da devojke trebaju da spavaju sa Vama?
Ja nisam muškarac, ali mogu li da odgovorim?
Koliko god "ravnopravni" bili polovi,
anatomija nikad neće biti ista.
Da skratim i uprostim: šta god bilo- on ne može da zatrudni.
Samo to je dovoljno da staviš prst na čelo, ni kondom ni pilule nisu stoprocentna zaštita.
Da ne govorim o drugim stvarima poput grubog seksa jer još uvek mladići razmišljaju kao u doba moje babe, ono, "daje" na prvom sastanku, znači "fuksa", znači "naguzi je brate, šta te briga".
Moraš da ga barem malo upoznaš, e jedino ako si se raspitala kod drugarica/ poznanica i ako pouzdano znaš da nije neki mentalni raspad koji će da ti ga uvali u bulju kao "slučajno" (i nije smešno, desilo se jednoj mojoj drugarici kojoj se nije moglo dokazati. da je dečko ološ, pa umesto romantično isplanirano gubljenje nevinosti, dobila je batine i qrstz u doope. Naravno, htela je da ga prijavi, ali za šta da ga prijavi? Za seks koji nije po ukusu? Da je loš u krevetu? Silovanja nije bilo, kapiraš tehnički gledano ona je pristala- čak inicirala, e sad što joj je gurnuo u "pogrešnu rupu" a njoj se to nije svidelo, za to ne postoji prijava.

Znači ti tvoj penis guraš u "fukse"? Po pravilu "daj šta daš"?
Ako je "poštena", posle ovoga što si rekao nema šanse da bude sa paćenikom koji je bio sa "fuksama".
Ništa za vređanje, samo ti otvaram oči, ako imalo ceniš taj penis što ti priroda dala, ne guraj ga u "sve što leti", niko ti izgleda nije rekao (uostalom niko ti to ne govori...to ili kapiraš ili ne) da i devojke razgovaraju o momcima, isto kao što i vi pričate o devojkama.
Makar si čuo nekad "S kim si, takav si".
Pusti "fukse", strpi se malo...nije par snošaja vredno toga da dobiješ rejting "pi-kopaćenika".
Ozbiljno.
Ja se nisam izjasnio, ali po meni nista pre braka. 😀

Tis još gori od nje ili joj podilaziš. Alo bre, ne postoji grupica nadljudi međ muškima koji ebavaju većinu žena okolo, postoje samo oni (i m i ž) koji su u datom vremenu raspoloženi za kombinacije i nalaze se međusobno, lepi, manje lepi, visoki, niski, mršavi, debeli, napredni, nazadni,... svakakvi. Da, u nekom teoretskom naklapanju istina je da svak sebi gleda što bolje, u praksi je to probereš od onoga što imaš u ponudi, a ima i kad uzimeš redom, bez biranja.
A sta ako neko hoce da izadje sa mnom na dejt posle nekoliko dana?Jel to znaci da hoce seks?

Pa, ok, recimo jedan ispodprosečan muškarac, van forme, neobrazovan, slabog društvenog i materijalnog statusa ima skoro nikakve šanse kod žene. Čak i ispodprosečne žene koja iole liči na nešto. Taj bi kresnuo bilo koju, ali mu se retko retko posreći, možda par puta u celom životu. Osim ako ne plati.

S druge strane imaš one koji odlično izgledaju i imaju dobar status. E, njima je široko polje. Mogu biti slobodni, oženjeni, nebitno. Takvi imaju preko trideset partnerki u životu lagano.
Ajde sada.Šta ako on meni kaze da bas voli seks,ali da je nevin.Da li bi mu verovao?

Back