Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
StaklenimOzbiljno si starija od 30? Pod kojim si zvonom rasla?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
StaklenimOzbiljno si starija od 30? Pod kojim si zvonom rasla?
lizem lilipop
Ko curice od 31...
Lizi, lizi...
Redovan trening pravi pravog majstora...
Ne...odličan 5...
Iz matematike si imala vrlo dobar 3???
Ja nisam muškarac, ali mogu li da odgovorim?Dragi moji,
česta je polemika u svetu,da li treba devojke da se kresnu sa muškarcem na prvom dejtu.
Pošto sam devojka,zanima me šta muškarci misle o tome.Da li Vi muškarci zavodite devojku na prvom dejtu?Posle koliko dejtova mislite da devojke trebaju da spavaju sa Vama?
Ako provalim da je svoja, cvrstog karaktera, drugacija i za mene vredna neceg dubljeg, onda odmah, drito, bez igara. A ako vidim da ce se to i svesti na nekoliko pukih seks vidjanja i mediokritetske romantike onda pricekam i stavim na listu.

Dobro..što se tiče škole biologija,hemija i anatomija...
Streberu...
Dobro..što se tiče škole biologija,hemija i anatomija
Diplomirala sam...
Ja...
Mali odmor, veliki sam u parkusi docekao...
Jesi li dip. dr. ili samo u slobodno vreme???
Volim ucitiDiplomirala sam
Lepe devojke vise vole da se seksaju nego da uce....Volim uciti

Ja se nisam izjasnio, ali po meni nista pre braka.Znači ti tvoj penis guraš u "fukse"? Po pravilu "daj šta daš"?
Ako je "poštena", posle ovoga što si rekao nema šanse da bude sa paćenikom koji je bio sa "fuksama".
Ništa za vređanje, samo ti otvaram oči, ako imalo ceniš taj penis što ti priroda dala, ne guraj ga u "sve što leti", niko ti izgleda nije rekao (uostalom niko ti to ne govori...to ili kapiraš ili ne) da i devojke razgovaraju o momcima, isto kao što i vi pričate o devojkama.
Makar si čuo nekad "S kim si, takav si".
Pusti "fukse", strpi se malo...nije par snošaja vredno toga da dobiješ rejting "pi-kopaćenika".
Ozbiljno.
Lepe devojke vise vole da se seksaju nego da uce....![]()
PostenoJa se nisam izjasnio, ali po meni nista pre braka.![]()
rano je.Samo pametne devojke ne rašire noge odmah...rano je za spavanje...modelsice, njihov hit koji lici na svetsku produkciju
meni se ne žuri.Ne moze svako da me ima,kao sto Vas muškarce moze da ima svaka.Odma trazite devojčinu.pitaće te starost gde je bila mladost
Joj,to znaci da spavas sa prostitutkama?Fenomen prostitucije ,moze da ostvari ali ne ostvaruje,moze da digne 200kg u teoriji ali u praksi dize kasiku
A sta ako neko hoce da izadje sa mnom na dejt posle nekoliko dana?Jel to znaci da hoce seks?Tis još gori od nje ili joj podilaziš. Alo bre, ne postoji grupica nadljudi međ muškima koji ebavaju većinu žena okolo, postoje samo oni (i m i ž) koji su u datom vremenu raspoloženi za kombinacije i nalaze se međusobno, lepi, manje lepi, visoki, niski, mršavi, debeli, napredni, nazadni,... svakakvi. Da, u nekom teoretskom naklapanju istina je da svak sebi gleda što bolje, u praksi je to probereš od onoga što imaš u ponudi, a ima i kad uzimeš redom, bez biranja.
Ajde sada.Šta ako on meni kaze da bas voli seks,ali da je nevin.Da li bi mu verovao?Pa, ok, recimo jedan ispodprosečan muškarac, van forme, neobrazovan, slabog društvenog i materijalnog statusa ima skoro nikakve šanse kod žene. Čak i ispodprosečne žene koja iole liči na nešto. Taj bi kresnuo bilo koju, ali mu se retko retko posreći, možda par puta u celom životu. Osim ako ne plati.
S druge strane imaš one koji odlično izgledaju i imaju dobar status. E, njima je široko polje. Mogu biti slobodni, oženjeni, nebitno. Takvi imaju preko trideset partnerki u životu lagano.
Hahahahaha.A kuda ti žuriš,ti bi odma na prvom?NE DAM!Kapiraš?Ako nema seksa, bez razloga onda nađeš onu koja hoće seks i čokoladu daš njoj.A ovoj prvoj neka čokoladu kupi mama i neka se javi kad poraste.
A sta Vi kazete za udvaraca koji zna da je Vasoj mami rodjendan,no ne kaze da joj cestitate u njegovo ime?Braco i seka.Ima li jos ove cokolade?