Seks na prvom dejtu,da ili ne?

Dragi moji,
česta je polemika u svetu,da li treba devojke da se kresnu sa muškarcem na prvom dejtu.
Pošto sam devojka,zanima me šta muškarci misle o tome.Da li Vi muškarci zavodite devojku na prvom dejtu?Posle koliko dejtova mislite da devojke trebaju da spavaju sa Vama?
normalno, zašto bi npr popili kafu, piće ili razgovarali..plus odmah da ga oralno zadovolji, da on vidi sa kakvom caricom je izašao na dejt.

Kome mislite da je prioritet seks?Mozda momcima
Baka Stani je nesto doslo....posto se kao devojka brinula sta ce reci komsiluk , pa je samo u dubokoj tajnosti menjala po trojicu za vece...
Ja nisam pisao o tebi da bi se odmah branila napadom na momke...pa ako ti kazes da ti nije do sexa, sto ti ne bih verovao....
Ne mogu da verujem koje ste lazljivice, pa ima li jedna jedina da sa nekim na koga se napalila, a trazen je medju devojkama ne bi imala sex dok se jadnik ne predomisli i ode kod druge koja se nudi?

Što da bude dejt? Ko još ide na dejt? Ljudi se prvo valjano smuvaju, pa tek onda izlaze. Niko ne izlazi s nekim da bi se smuvao osim ako nije tinejdžer. Gubiš vreme bespotrebno.

Mislim, ako je dejt onda je verovatno nešto tradicionalno holivudski, je l'? Bež' od takvih što dalje, il' su nezreli pa su o ljubavi samo sa filmova videli, il' su prezreli pa im je to žvakica za lov.

Ako je ljudima do seksa, smuvaće se na brzinu za dan-dva preko porukica, naći će se zajedno, otići će do nekog hotela ako nemaju gde, i razvaliće se od seksa. Ovakve šeme ne opstaju dugo, najviše mesec-dva.

Ako je nekome do ljubavi, potenciraće ljubav u prvom planu, ali to ne sme da se zajebe i tu nema seksa "na prvom dejtu" osim ako se nisu muvali jedno godinu dana pre toga. Ima klope, cmakanja, ljubakanja, najčešće šetnji, razgovora, nekih kiselih osmeha... Da ti se stomak prevrne :lol:

Baka Stani je nesto doslo....posto se kao devojka brinula sta ce reci komsiluk , pa je samo u dubokoj tajnosti menjala po trojicu za vece...
Ja nisam pisao o tebi da bi se odmah branila napadom na momke...pa ako ti kazes da ti nije do sexa, sto ti ne bih verovao....
Ne mogu da verujem koje ste lazljivice, pa ima li jedna jedina da sa nekim na koga se napalila, a trazen je medju devojkama ne bi imala sex dok se jadnik ne predomisli i ode kod druge koja se nudi?
seks je ok,kad smo u ozbiljnoj vezi.Kombinacije,prijatelji sa beneficijama NO

Back