- Poruka
- 5.887
Idealan par! On "voli" seks koji nikad nije probao, a ti se "sećaš jer ti je mama pričala"Tako on kaze.Kaze da puno voli seks,ali da ga nije imao nikad.
Perfektno poklapanje dijagnoza

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idealan par! On "voli" seks koji nikad nije probao, a ti se "sećaš jer ti je mama pričala"Tako on kaze.Kaze da puno voli seks,ali da ga nije imao nikad.
hahahahahaha.Majka mi i dan danas prica sta sam radila u detinjstvu.Idealan par! On "voli" seks koji nikad nije probao, a ti se "sećaš jer ti je mama pričala"
Perfektno poklapanje dijagnoza![]()
Не. Кресни, а после ћемо да видимо шта ћемо. Ми мушкарци радимо једну по једну ствар.Pa kad samo o tome misle.Kresne i onda pali.Ne moze to tako.
normalno, zašto bi npr popili kafu, piće ili razgovarali..plus odmah da ga oralno zadovolji, da on vidi sa kakvom caricom je izašao na dejt.Dragi moji,
česta je polemika u svetu,da li treba devojke da se kresnu sa muškarcem na prvom dejtu.
Pošto sam devojka,zanima me šta muškarci misle o tome.Da li Vi muškarci zavodite devojku na prvom dejtu?Posle koliko dejtova mislite da devojke trebaju da spavaju sa Vama?
hahahahaha jojnormalno, zašto bi npr popili kafu, piće ili razgovarali..plus odmah da ga oralno zadovolji, da on vidi sa kakvom caricom je izašao na dejt.
A posle,opet kres,i na kraju tres.Не. Кресни, а после ћемо да видимо шта ћемо. Ми мушкарци радимо једну по једну ствар.
тајна дуготрајне везе је добар секс.A posle,opet kres,i na kraju tres.
Kome mislite da je prioritet seks?Mozda momcimaCemu sablon sa krstarice? Zar devojke nisu razlicite, sa razlicitim prioritetima?
Ako je devojci sex prioritet, zasto bi pricala o fudbalu ili politici sa deckom na prvom sastanku?
Kome mislite da je prioritet seks?Mozda momcima
Najbolje da ga upozna tako sto ce posle kafe da nastavi sastanak i trazi da vecera, jer nista nije jela ceo dan.
Ili da trazi najbolje mesto za izlazak posle deset uvece i da ga odvede na koktele, gde ce da se napije.![]()
Znaci gledala sam zenu kad mi pricala da se zaljubi kad se kresne,kao da je s uma sislaNaravno, i najbolje da se vise ne secaju gde su bile tih dva sata, ali tu ima jedan malecni problem....
zaljubljivanje
Pa zato i jeste najbolje, ako to provari onda moze da mu radi sta hoce....
U dobra fora za produzavanje izlaska
A jel nece se smori toliko?
Sto se tebi naravno ne bi desilo ni u sanjima...to jest snovima...Znaci gledala sam zenu kad mi pricala da se zaljubi kad se kresne,kao da je s uma sisla
Baka Stani je nesto doslo....posto se kao devojka brinula sta ce reci komsiluk , pa je samo u dubokoj tajnosti menjala po trojicu za vece...Kome mislite da je prioritet seks?Mozda momcima
seks je ok,kad smo u ozbiljnoj vezi.Kombinacije,prijatelji sa beneficijama NOBaka Stani je nesto doslo....posto se kao devojka brinula sta ce reci komsiluk , pa je samo u dubokoj tajnosti menjala po trojicu za vece...
Ja nisam pisao o tebi da bi se odmah branila napadom na momke...pa ako ti kazes da ti nije do sexa, sto ti ne bih verovao....
Ne mogu da verujem koje ste lazljivice, pa ima li jedna jedina da sa nekim na koga se napalila, a trazen je medju devojkama ne bi imala sex dok se jadnik ne predomisli i ode kod druge koja se nudi?
Bravoo!Sex na prvom dejtu je prebrzo.