Seks na prvom dejtu,da ili ne?

Ne znam miro, možda čoveku samo treba društvo za piće, oseća se usamljeno...

Mslm, ne izlaziš sa nekim da bi se gužvali u krevetu posle pod mora već to dođe kao deo provoda ili upoznavanja ili šta već. Dohvati vas momenat, neko tu nekom sipa nešto u piće, takav vam horoskop ili ste jednostavno dve osobe koje od toga ne prave problem.

Ja nisam muškarac, ali mogu li da odgovorim?
Koliko god "ravnopravni" bili polovi,
anatomija nikad neće biti ista.
Da skratim i uprostim: šta god bilo- on ne može da zatrudni.
Samo to je dovoljno da staviš prst na čelo, ni kondom ni pilule nisu stoprocentna zaštita.
Da ne govorim o drugim stvarima poput grubog seksa jer još uvek mladići razmišljaju kao u doba moje babe, ono, "daje" na prvom sastanku, znači "fuksa", znači "naguzi je brate, šta te briga".
Moraš da ga barem malo upoznaš, e jedino ako si se raspitala kod drugarica/ poznanica i ako pouzdano znaš da nije neki mentalni raspad koji će da ti ga uvali u bulju kao "slučajno" (i nije smešno, desilo se jednoj mojoj drugarici kojoj se nije moglo dokazati. da je dečko ološ, pa umesto romantično isplanirano gubljenje nevinosti, dobila je batine i qrstz u doope. Naravno, htela je da ga prijavi, ali za šta da ga prijavi? Za seks koji nije po ukusu? Da je loš u krevetu? Silovanja nije bilo, kapiraš tehnički gledano ona je pristala- čak inicirala, e sad što joj je gurnuo u "pogrešnu rupu" a njoj se to nije svidelo, za to ne postoji prijava.
Ja ne dam na prvom dejtu.Moj mi udvarac kazao cim budes bila ti kod mene ili ja kod tebe prvog puta imali bismo seks.Ja sam rekla ne moze prvi put.On je rekao uzbudili bi se,desilo bi nam se.Da nije rano?
Tu pokazuje da nije sa mnom za dugu i ozbiljnu vezu.A nije ni ovako tip da se veze za jednu,zar ne???

Ne znam miro, možda čoveku samo treba društvo za piće, oseća se usamljeno...

Mslm, ne izlaziš sa nekim da bi se gužvali u krevetu posle pod mora već to dođe kao deo provoda ili upoznavanja ili šta već. Dohvati vas momenat, neko tu nekom sipa nešto u piće, takav vam horoskop ili ste jednostavno dve osobe koje od toga ne prave problem.
Nema seksa!Na 55 dejtu da.

Nisam siguran da razumem pitanje.
Nevin, a voli seks? Sta voli, ako nije probao? Voli da gleda seks na tv?
Tako on kaze.Kaze da puno voli seks,ali da ga nije imao nikad.I tvrdi da zna puno toga o seksu,ali da je nevin.Kako neko ko je nevin moze da zna da baš voli seks ako ga nije imao nikada i da kaze da bi vise voleo da ima devojku koja nije nevina nego onu koja jeste nevina.
Pričao je da zna sve o tim stvarima da devojka ne zatrudni,i da se njemu ne moze desiti u buducnosti,ako bi imao seks,da stavi bušan kondom.Zar nije ocigledno da nije nevin.Ja sam mu rekla pa kad bi imao devojku ti bi je samo seksao,on kaze pa moguće.

Back